PREUSMERITEV SEKUND

Anamarija ima novega

(foto:  Jan Lukanović)

 

Medtem, ko nas večina uživa v brezskrbnem poletju zimski športniki nekje v "zaodrju" trdo garajo, da pozimi pokažejo maksimum in razveselijo svoje navijače.

Tudi šampionka Anamarija Lampič med letošnjimi pripravami ničesar ne prepušča naključju.

 

Vrhunska športnica iz Valburge bo po Citroënu C3 zdaj poti v pripravah na in med sezono premagovala s prostornejšim, uporabnim in vsestranskim Berlingom.

Z njim bo še naprej "zmagovala" na razdaljah, pa naj gre za tiste v avtomobilu ali na tekaških smučeh. 

V ponedeljek, 12.07.2021 je Anamarija Lampič prevzela svojega novega Citroëna Berlingo v Avtohiši Kranj. Kot je ob primopredaji povedala simpatična Anamarija iz Valburge, dobitnica srebrne medalje z zadnjega Svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju in nosilka bronaste medalje v skupnem seštevku sprinta, se je za Berlingoja odločila zato, ker s svojo vsestranskostjo predstavlja idealnega mobilnega partnerja za vsakega vrhunskega športnika.

 

Smučarska zveza Slovenije panoga smučarski tek in znamka Citroën z Avtohišo Kranj sta že v lanskem letu združila moči pri zagotavljanju vrhunskih mobilnih pogojev za slovenske tekače in podpisali sponzorsko pogodbo, v okviru katere bo blagovna znamka Citroën dve leti zagotavljala mobilnost reprezentance. Citroën in SLOSKI stremita za istimi vrednotami inovativnosti in drznosti, zato je povsem samoumevno, da sta se znašla na skupni poti, ki se idealno ujema z genetskim zapisom znamke Citroën, ki si že od leta 1919 prizadeva omogočiti dostop do mobilnosti čisto vsem ljudem.

»V Avtohiši Kranj z veseljem spremljamo uspehe naših športnikov. Ponosni smo, da lahko z odličnimi in praktičnimi vozili Citroën pomagamo našim smučarjem tekačem na njihovi športni poti. Smo zvesti navijači in z njimi se veselimo vseh uspehov.« Luka Garin, direktor Citroën Avtohiše Kranj.

 

 

Kot nam je zaupala Anamarija se je ljubezen do »Berlingota« rodila že v otroških letih. Citroën Berlingo je bil namreč zvesti spremljevalec družine Lampič in se je tako globoko vtisnil v njeno srce. Pri Berlingoju ceni predvsem njegovo vsestranskost s katero je Berlingo pravi partner na poti vsakega vrhunskega športnika. Njegova mehkoba ji zagotavlja, da na cilj prispe spočita. Številne odlagalne površine pa ji omogočajo, da lahko na pot vzame vse kar potrebuje in to brez kompromisov.

 

»Potovanja so nekaj neprecenljivega, saj nam doživetja na poti za vedno ostanejo v spominu. Bogati in osreči pa nas pot in ne cilj. Zato je še toliko bolj pomembno, da imamo ob sebi pravega partnerja. In to Citroën Berlingo s svojo vsestranskostjo zagotovo je.« še dodaja Lampičeva. 

 

(foto:  Jan Lukanović)

»Prepričani smo, da bo Citroën Berlingo s svojim drznim in odločnim karakterjem kos vsakodnevnim izzivom vrhunske športnice. S svojo vsestranskostjo, preverjenim Citroënovim udobjem in številnimi inovativnimi rešitvami pa bo poskrbel, da bo pot do novih zmag varna in prijetna.« Filip Koren,  direktor znamke Citroën za Slovenijo.

 

Anamariji želimo varno in udobno vožnjo ter številne vrhunske rezultate v prihajajoči sezoni!

Top