PREUSMERITEV SEKUND

"BEST WEBSITE AWARD 2015" ZA CITROËN

Britanska revija "What Van ?", ki velja za najbolj ugleden časnik sektorja gospodarskih vozil, vsako leto organizira prireditev, kjer nagradijo najboljše produkte, storitve in podjetja tega tržnega razreda, katerim uspe življenje narediti bolj enostavno in bolj varno. CITROËN je osvojil "nagrado za najboljše spletno mesto leta 2015".

Žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki iz uredništva revije, je večglasno podprla zmago znamke CITROËN v kategoriji ‘najboljše spletno mesto leta 2015’:

"V naši analizi spletnih ponudb je CITROËN močno prednjačil pred ostalimi znamkami gospodarskih vozil, pri čemer velja še posebej omeniti enostavno uporabo njegovih storitev, njegov konfigurator in mobilno spletno mesto, ki je daleč najboljše! Čestitke CITROËNU, ki mu je uspelo ponuditi spletno mesto, ki kar se da najbolje ustreza potrebam tega trga in ki uspešno združuje dizajn in uporabnost," je izjavil Paul Barker, založnik revije.

Novo spletno mesto www.citroen.si je bilo v zadnjih decembrskih dneh 2014 lansirano tudi za slovenske uporabnike. Nedvomno bo s povsem novim konfiguratorjem vozil in drugimi sodobnimi funkcionalnostmi pomenilo občutno izboljšano uporabniško izkušnjo. Hkrati pomeni tudi korak naprej k povezavi z ostalimi komunikacijskimi kanali znamke Citroën, kot so družbenimi mediji, YouTube. Tako je obiskovalcem spletnega mesta in kupcem vozil Citroën in vozil DS veliko lažje in hitreje pridobivati vse potrebne informacije o vozilih, delovanju posameznih sistemov, novih tehnologijah ter novicah v svetu Citroën tako na globalnem kot lokalnem nivoju. Posebna stran je namenjena tudi vsem, ki so ali želijo postati člani brezplačnega kluba zvestobe MyCitroën plus z možnostjo takojšnje prijave, ter številnimi ugodnostmi, ki jim jih prinaša članstvo.

Top