PREUSMERITEV SEKUND

Citroën C3 JJC+

Na avtomobilskem salonu v Parizu na Citroënovem "La Maison Citroën je bila prvič predstavljena posebna in omejena serija  C3 JCC +.
Ta omejena izdaja, ki jo je oblikoval  Jean-Charles de Castelbajac je na voljo le v 99 primerkih, se odlikuje po svoji edinstveni naravi in konceptu trženja posebne edicije Citroëna C3.
Inovativna znamka, ki jo navdihujejo kupci in njihov način življenja, je Citroën 100% preobrnil način tradicionalne avtomobilske distribucijev, s spletno prodajo te omejene izdaje* (ni na voljo v Sloveniji), s čimer ponuja lažje in bolj sproščeno izkušnjo s avtomobilom.

Mednarodna znamka s francoskim poreklom Citroën spodbuja francosko ustvarjanje in nadaljuje kreativno sodelovanje z Jean-Charles de Castelbajac, tudi pri C3, saj je C3 JCC+ posebna serija predstalvjena izključno na Pariškem avto salonu 2018.

Oblikovalec ima talent za preseganje ovir med različnimi svetovi in je sedaj svojo pozornsot posvetil našemu njabolj prodajnemu produkctu C3. Zavzel drugačen pristop kot pri izredno barvitem E-MEHARI Art Car, ki ga je rpedstavil lanskega maja. C3, "modni avto" simbolično prikazuje eleganco male črne obleke, z subtilnimi barvnimi nastavki, ki navdušujejo oblikovalca: rdeča, modra in rumena. Ta privlačna omejena izdaja, proizvedena v samo 99 enotah, razglaša svojo modernost s celo vrsto tehnologij. 

Contrat_625x350

 

ELEGANTEN IN PREDRZEN MODEN AVTO

Jean-Charles de Castelbajaca privlačijo kreativno misleči ljudje, tako je skozi Citroën C3 JCC + izrazil dva svoja glavna motiva za življenje - umetnost in moda. S poudarkom na prefinjenosti, ta omejena izdaja, monogramirana s podpisom oblikovalca, JCC +, ponuja zelo vrhunsko različico C3. Športna mala črna verzija, poudarjena v  ikonskih barvah oblikovalca - rdeča za strast, modra za upanje, rumena za sonce - privlači ljubitelje umetnosti, oblikovanja in mode, ki iščejo vsestranski in ekskluzivni model!

Visuel4b_400x250

Visuel2_DSK_800x471

 

EKSKLUZIVNA IZDAJA 99 VOZIL, PRODAJA PREKO INTERNETA (na voljo samo v Franciji)

 

Ta modni avto je zelo ekskluziven, na voljo v omejeni izdaji 99 vozil. Vsak proizveden avtomobil bo podpisan s kovinsko ploščico s številko od 1 do 99, ki se nahaja ob vznožju menjalne ročice. Citroën C3 JCC + bo na voljo od novembra dalje v Franciji, in predstavlja prvo vozilo, ki se bo v celoti prodalo na spletni strani. To ponuja dodaten dokaz o ustvarjalnosti in modernosti blagovne znamke z revolucionarnim pristopom k prodaji avtomobilov.

 

Spoznajte C3 JJC+ preko videa: 

 

 

 

 

Top