PREUSMERITEV SEKUND

CITROËN SPACETOURER: «UNLIMITED LIFE*»

Sanjarite o pustolovščini s celotno družino? Z vozilom CITROËN SpaceTourer so vam odprte vse opcije! V svetu, kjer je prevoz več oseb z avtomobilom prava rešitev, vam je na voljo kombi CITROËN SpaceTourer, ki bo s svojim močnim značajem poenostavil vaše življenje.

Moderen in s čvrstim značajem prežet CITROËN SpaceTourer nam s tremi karoserijskimi različicami in številnimi možnostmi za ureditev notranjosti prinaša nov odgovor na potrebe družin ali skupin in pa tudi poklicnih uporabnikov. Nomadski in trendovski kombi brezkompromisno združuje udobje, praktičnost in estetski videz. Po zaslugi nove konstrukcijske osnove SpaceTourer ponuja dinamično lego na cesti in izjemno učinkovitost s porabo goriva "Best in Class". Vsebuje tehnologije, ki zagotavljajo visoko stopnjo varnosti in poenostavijo vsakodnevno rabo. SpaceTourer, sopotnik v intenzivnem in brezmejnem življenju, bo premierno na svetu predstavljen na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi.

 

CITROËN se kot pionir na področju družinskih enoprostorcev in enoprostorskih vozil ponaša z zares vrhunskim strokovnim znanjem, potrebnim za razvoj vsestransko uporabnih in prostornih vozil, v katerih je bivanje nadvse prijetno.

 

Z modelom SpaceTourer je znamka nadgradila svojo ponudbo in s tem potrdila, da je v tržnem segmentu kombijev sposobna prodreti en nivo višje. Moderno vozilo ponuja pravo rešitev za svet v gibanju, kjer se način življenja in življenjske navade nenehno spreminjajo in v katerem ljudje vse pogosteje prostočasne dejavnosti in prevoz delimo z drugimi. Optimističen, praktičen in vsakodnevni rabi prijazen SpaceTourer vam poenostavi življenje in pomaga verjeti, da nič ni nemogoče.

 

Vsestranski in razkošen CITROËN SpaceTourer je na voljo v treh izvedenkah, ki bodo ugodile potrebam današnjih družin in pa tudi poklicnih uporabnikov in to s precejšnjo mero drznosti, ki je značilna za CITROËN.

MOČNE ZNAČAJSKE LASTNOSTI

CITROËN SpaceTourer je sinonim za izčiščen in neagresiven dizajn, ki zbuja spoštovanje zaradi velike mere varnosti in vzdržljivosti.

Zaradi koles, ki so razporejena na skrajnih štirih vogalih, in izjemno kratkih previsov nam je že na prvi pogled jasno, da SpaceTourer razpolaga z idealnimi razmerji in prostorno notranjostjo.

Na prednjem delu se razteza kratek in vodoraven pokrov motornega prostora, ki ga podpirata široka optična bloka, umeščena precej visoko, kar daje občutek nadvlade nad cesto in zmogljivosti po zgledu ameriških kombijev.

Logotip znamke je umeščen na grafično dovršen način. Integriran je v okrasno masko, tako da se z obeh strani dvojne puščice razteza vse do notranjosti prednjih luči in s tem izpostavi njegov pogled.

Prednji del poudarja širok odbijač elegantnega in samozavestnega videza. Odbijač vsebuje črne rešetke za dovod zraka, ki izstopajo in poudarjajo robusten stil vozila SpaceTourer. Vertikalno razporejene LED dnevne luči, ki so nameščene v podaljšku blatniških košev, se idealno prilegajo spodnjemu delu tik nad prednjima meglenkama, kar daje SpaceTourerju videz pravega pustolovca.

Ob pogledu na vozilo SpaceTourer z bočne strani pride so izraza prostorna notranjost s širokimi bočnimi drsnimi vrati in velikimi zastekljenimi površinami, ki nakazujejo na prostorno in gostoljubno potniško kabino.

Na zadnjem delu, kjer sta združena stilska dovršenost in funkcionalnost, najdemo velika prtljažna vrata, ki vzbudijo željo po potovanjih in odpravijo vse dvome o prostorni notranjosti. Na tej površini mehkih linij je umeščeno dvižno zadnje steklo s poševno prirezanimi vogali, ki se ujemajo z obliko zadnjih stekel.

CITROËN SpaceTourer se ponaša s precizno dovršenim dizajnom, da zagotavlja funkcionalnost in uporabnost. Brez kakršnihkoli meja, v koraku s časom ter z robustnim in elegantnim stilom kar vabi na potovanja v prostem času ali službene poti, in to tako znotraj urbane sredine kot tudi vse do najbolj nenavadnih krajev.

Da lahko izpostavi svoje stilistične adute, ima SpaceTourer na voljo paleto devetih barv karoserije, med katerimi so elegantne črna Onyx, modra Impérial, rjava Rich Oak, siva Platinium in siva Aluminium ter svetle barve oranžna Tourmaline, modra Lagoon, peščena Sable in bela Banquise. Če želimo dodatno izpiliti njegov videz, pa ga lahko opremimo s 17-palčnimi litimi platišči Curve.

SpaceTourer je na voljo v štirih izvedenkah:

- SpaceTourer Feel in SpaceTourer Shine, ki sta na voljo v treh dolžinah ter s petimi, sedmimi ali osmimi sedeži. Izvedenki sta pretežno namenjeni številčnim ali reorganiziranim družinam in pa seveda tudi vsem tistim, ki radi potujejo v družbi prijateljev. Razporeditev notranjosti lahko po želji spreminjamo po zaslugi sedežev na drsnih vodilih, s čimer pridobimo optimalno prostornino prtljažnika in več prostora v predelu nog za tiste, ki to želijo. Sedeže s po naklonu nastavljivimi naslonjali je moč preklopiti v mizico (sovoznikov sedež in sedeže v 2. in 3. vrsti) za prevoz večjih predmetov, ki jih potrebujemo za prostočasne dejavnosti ali dom, vse to z eno samo potezo.

- SpaceTourer Business, ki je na voljo v treh dolžinah in s petimi do devetimi sedeži. Ta izvedenka z razkošno stilsko zasnovo je namenjena predvsem poklicnim uporabnikom, ki se ukvarjajo s prevozom oseb (hotelska dostava, taksi službe, …). S konfiguracijo števila sedežev in opreme «à la carte» lahko pridobimo skoraj vozilo po meri.

- SpaceTourer Business Lounge, ki je na voljo v dveh dolžinah, M in XL, in s šestimi ali sedmimi sedeži. Glede na vaše potrebe se lahko prelevi v pravi «salon ali pisarno na kolesih», saj ima posamične sedeže v usnju, ki so obrnjeni nasprotno od smeri vožnje (v 2. vrsti), drsno pomično in preklopno mizico ter, dodatno zatemnjena zadnja stekla za še več zasebnosti. Namenjena je seveda poklicni rabi (vozila s šoferjem, prevoz pomembnih oseb …).

 

Želite vedeti več o SpaceTourer?

Ostanite obveščeni!

Top