PREUSMERITEV SEKUND

Citroënov razstavni prostor prejel nagrado za kreativnost

  • Citroënov razstavni prostor je na avtomobilskem salonu v Ženevi 2019 prejel nagrado za kreativnost ("Creativity Award 2019").
  • Razstavni prostor ponazarja stoletnico znamke in se osredotoča na prihodnost.

masion zeneva 1

Od leta 2004 dalje vsako leto žirija strokovnjakov iz Ženevskega kluba za oglaševanje in komunikacije nagradi tisto avtomobilsko znamko, ki je svoj razstavni prostor pokazala v najboljši luči in pri tem izpolnila največ kriterijev.

 

Letošnjo 16. nagrado za kreativnost na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi je prejel Citroën s svojim razstavnim prostorom "La Maison Citroën" (Hiša Citroën). Žirijo je še posebej prepričala postavitev, s katero je znamka izpostavila svojo zgodovino in jo prepletla s prihodnostjo, pri tem pa je uporabniku ponudila gostoljuben in kakovosten sprejem.

 

"La Maison Citroën" je spektakularen razstavni prostor za odkrivanje novosti, na katerem se prepletata dizajn in udobje prek dinamičnih, gostoljubnih in digitalnih elementov. To je bivalni prostor z unikatno arhitekturno zasnovo, na katerem bo večkrat na dan potekala predstava "The Place to C", in ki se bo preobrazil v igrišče za konceptno vozilo Ami One Concept, ki bo krožilo po razstavnem prostoru. Razstavni prostor popelje obiskovalca v današnji svet Citroëna skozi hišo "La Maison Citroën", nato pa ga "Le Comptoir Ami One" ponese v prihodnost. Na tej površini stoji edinstveni simulator digitalnih izkušenj za stranke oziroma samodejni distributer mobilnih rešitev za enostavno in intuitivno rabo, od predstavitve do predaje izdelka.

maison zeneva 2

 

Top