PREUSMERITEV SEKUND

DNEVI ZAPELJEVANJA

V mesecu aprilu na slovenski trg prihaja nova linija vozil Citroën C4. Dnevi zapeljevanja  so odlična priložnost spoznati  vozila nove linije Citroën C4, ki  zapeljujejo nove lastnike vozil in se jim pustijo zapeljati.

Dnevi zapeljevanja v trgovskih centrih po vsej Sloveniji bodo potekali od 13.4- 19.4., v nekaterih centrih tudi do 7.5.. Vozila bodo na ogled obiskovalcem, prav tako se bodo vsi očarani nad vozilom z njim zapeljali na testno vožnjo.  Vsi, ki se bodo odločili sodelovati v nagradni igri z oddajo kupona:

  • na razstavnem prostoru ali
  • v kateremkoli salonu vozil Citroën ali
  • prek spletne strani www.citroen.si,

bodo v žrebu za glavno nagrado : Potovanje za 2 osebi v Provanso.Seznam centrov, kjer si lahko ogledate razstavljena vozila C4 :
Mercator : MC Domžale, MC Ljubljana Šiška, MC Slovenj Gradec, MC Celje, TC Lesce in TC Logatec
Tuš : Koper, Sežana, Komen, Idrija, Celje,
Qlandia: Ptuj, Krško, Novo mesto, Kranj
Supernova: Nova Gorica,
Spar : Trbovlje Interspar Vič,
Citypark BTC Ljubljana, Citycenter Celje, Velenjka Velenje in E Leclerc.

Dnevi zapeljevanja bodo po mestnih središčih Ljubljane, Maribora, Celja, Kranja, Kopra, Novega mesta, Murske sobote, Nove gorice in Velenja potekali od 14.4 do 9.5. V tem času bodo promocijske ekipe osrečevale mimoidoče z vonjem sivke, po kateri diši Provansa. Tudi preko promotorjev bo mogoče sodelovati v nagradni igri in se potegovati za nagradno potovanje v Provanso.

Nagradna igra poteka od 1.4. do 15.5., nagradno žrebanje pa bo 20.5.2015.

PRIJAVA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGR

Top