PREUSMERITEV SEKUND

DS AUTOMOBILES NA GOODWOODSKEM FESTIVALU HITROSTI 2015

DS Automobiles s ponosom oznanja svojo prvo udeležbo na Goodwoodskem festivalu hitrosti. Znamka DS bo kot francoska prestižna znamka zaznamovala začetek novega obdobja s pomembno prisotnostjo na najprestižnejšem avtomobilskem dogodku v Veliki Britaniji.
Razstavni prostor znamke DS bo središče praznovanja 60. obletnice originalnega modela DS. V središču paviljona bo na ogled vozilo DS letnik 1957, ki bo na ta način izkazalo spoštovanje do bogate preteklosti znamke DS. Kot inspiracija za prihodnje modele pa bo prav tako na ogled konceptno vozilo Divine DS. Britanski javnosti bo premierno predstavljeno novo vozilo DS 5, ki bo hkrati na voljo za ekskluzivne testne vožnje med mobilnim avto salonom.

Obiskovalci Goodwoodskega festivala hitrosti 2015 se bodo lahko podali v svet znamke DS Automobiles, novo ustanovljene francoske prestižne znamke.

Za proslavitev 60. obletnice originalnega modela DS iz leta 1955 bodo na razstavnem prostoru znamke DS Automobiles predstavili celoten izbor vozil DS in obiskovalce popeljali na zgodovinsko pot od preteklosti v sedanjost ter v prihodnost znamke DS.

Obiskovalci bodo lahko izkusili bistvo znamke DS, vključno s prvo javno predstavitvijo novega vozila DS 5, paradnega konja prodajnega programa znamke DS.

Konceptno vozilo Divine DS, ki je bilo prvič predstavljeno na Pariškem avtomobilskem salonu 2014, s svojo elegantno in izrazito stilsko zasnovo ter osupljivimi grafičnimi podpisi ponuja pogled v prihodnost znamke DS. 

Divine DS je tudi navdih za obiskovalce, ki bodo lahko na razstavnem prostoru znamke DS izkusili božanske trenutke ‘Divine Moments’.

Za #divineDSmoments so v podjetju Artisan chocolatiers izdelali omejeno serijo čokolad, ki poudarijo prestižno izkušnjo obiskovalcev v paviljonu. Za dodatek pa bodo gostitelji znamke DS obiskovalcem ponudili priložnost fotografiranja ob vozilu Divine DS ter osvojiti katero od številnih prestižnih nagrad.

Paradni konj prodajnega izbora, novo vozilo DS 5, je prvo vozilo znamke DS z vsemi blagovnimi oznakami znamke DS Automobiles na celotnem vozilu. Vozilo se ponaša s prenovljenim prednjim delom, ki vključuje okrasno masko ‘DS Wings’, in oblazinjenjem v polanilinskem usnju kakovosti paščka zapestne ure, kar je najvišja kakovost usnja, uporabljenega v avtomobilski industriji.

Novi DS 5 je prestižno vozilo brez konkurence v svojem segmentu. Na razstavnem prostoru DS bosta predstavljeni dve izvedenki vozila, vključno z DS 5 1955 Limited Edition. Obiskovalci mobilnega avto salona (Moving Motor Show) bodo imeli v četrtek, 25. junija, prvič priložnost voziti novo vozilo DS 5 - na legendarnem vzponu na goodwoodski klanec.

Tudi vozilo DS 4 je letos doživelo celo vrsto izboljšav, med drugimi najnovejše visoko zmogljive Euro 6 motorje, posodobljene DS oznake vozila ter nov izbor barv karoserije. Vozilo DS 3 pa je odslej na voljo z vrhunskim 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom, ki omogoča mehkejše prestavljanje ter izboljšano vozniško izkušnjo.

Med zvezdami mobilnega avto salona bodo tudi tri izjemno popularne izvedenke vozila DS 3, in sicer DS 3 DSport THP 165, DS 3 DSport Cabrio THP 165 in DS 3 Cabrio Racing iz omejene serije. 

Top