PREUSMERITEV SEKUND

Melodija udobja s pomočjo naprednega vzmetenja

Kjer si ne moremo izbrati najbolj udobne poti, pride v ospredje pomoč napredne tehnologije. NOVI CITROËN C4 CACTUS s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki.

Držimo se elegance in iznajdljivega karakterja Citroëna C4 Cactus, nove kombilimuzine ter zunanje dejavnike na cestah spreminjamo v svoj prid. Kjer si ne moremo izbrati najbolj udobne poti, pride v ospredje pomoč napredne tehnologije. Delovanje vzmetenja in udobno vožnjo s Citroënom C4 Cactus, novo kombilimuzino uprizarja dejanska melodija udobja, ki jo je v note ujel mladi slovenski skladatelj Leon Firšt, prejemnik velike nagrade na mednarodnem tekmovanju iz glasbene kompozicije. Vdolbine na slovenskih cestah smo spremenili v notni zapis, ki sledi linijam ceste in jo v melodijo predvajamo s pomočjo glasbene skrinjice. Tako zveni udobje vožnje s Citroënom C4 Cactus, novo kombilimuzino.

Tresljaji in sunki zaradi udarnih jam in razpok na slovenskih cestah še nikoli niso zveneli tako udobno. Nevidna pomoč sistema vzmetenja s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki (Progressive Hydraulic Cushions™) ublaži nočno moro dotrajanih cest in jo spreminja v sanjsko melodijo udobja. Princip delovanja sistema, ki ga je razvil Citroën, se razlikuje od klasičnega vzmetenja po tem, da temelji na progresivnih hidravličnih omejevalnikih, ki delujejo dvostopenjsko.  Novo delovanje ublaži in absorbira deformacije dotrajanih asfaltnih cest ter daje občutek lebdenja nad cesto.

Doživite udobje kombilimuzine in se prepustite melodiji udobja.

Top