PREUSMERITEV SEKUND

NOVI DS 5: NAJBOLJŠE VOZILO SERIJSKE IZDELAVE NA ŽENEVSKEM AVTOMOBILSKEM SALONU

Novi DS 5, ki je bil svetu premierno predstavljen na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi, je po izboru revije Auto Plus in radijske postaje RTL prejel naziv "Najboljše vozilo serijske izdelave".
Nadvse pomembna nagrada tako za vozilo, ki se bo v Evropi začelo tržiti junija, kot tudi za znamko DS, ki je trenutno v polnem zagonu.

Po konceptnem vozilu DIVINE DS, ki je bilo septembra lani na avtomobilskem salonu v Parizu nagrajeno z nazivom "Najboljše konceptno vozilo", je bil sedaj na vrsti novi DS 5.

Paradni konj znamke DS, novi DS 5, ki je imel na Ženevskem avtomobilskem salonu svetovno premiero, je osvojil nagrado "Najboljše vozilo serijske izdelave avtomobilskega salona", ki jo podeljujeta Auto Plus in RTL.

Ta dosežek je rezultat glasovanja bralcev, poslušalcev in uporabnikov spletnih strani teh dveh medijev, ki so imeli petnajst dni priložnost izbirati svoje najbolj priljubljeno vozilo. V okviru tega natečaja je bilo možno izbirati med približno štiridesetimi novostmi v štirih različnih kategorijah: vozilo serijske izdelave, zeleno vozilo, konceptno vozilo in vozilo po izboru otrok.

Novi DS 5 je v svoji kategorij prejel 30 % glasov in s tem premagal 14 konkurenčnih vozil.
Sodelujoče je prepričal njegov avantgardni stil, med drugimi še posebej pokončna in umetniško izklesana okrasna maska, elegantne in skrbno izdelane podrobnosti, vrhunska tehnologija, kot so žarometi s tehnologijo DS LED Vision in voznikovo mesto "cockpit", opremljeno s 7-palčnim zaslonom na dotik.

Top