PREUSMERITEV SEKUND

Novi podpis znamke « INSPIRED BY YOU »

Citroën je na svetovnem avtomobilskem salonu v Parizu 2016 predstavil svojo oglaševalsko akcijo znamke ″Citroën Inspired by You″, zdaj pa se je povsem samoumevno odločil, da bo "INSPIRED BY YOU"* postal njegov novi podpis znamke. Novi mednarodni slogan bo Citroën prvič uporabil na svojem razstavnem prostoru na letošnjem salonu v Frankfurtu.

Vse od svojega nastanka Citroën neprenehoma razvija in ljudem ponuja inovativne rešitve, da bi izboljšal bivanje v avtomobilu vsakega posameznika. Od modela Traction Avant do vozila 2 CV, od modela Type H do Berlinga, od Méharija do E-MEHARIJA, od enoprostorskih vozil Picasso do crossoverjev Aircross se Citroën prilagaja spremembam v družbi in se uveljavlja kot ljudska znamka v najbolj plemenitem smislu besede: znamka, katere glavni vir navdiha so ljudje in njihov način življenja.

 

Znamka Citroën, ki se umešča med najbolje prodajane proizvajalce vozil za širok krog potrošnikov, bolj kot kdajkoli prej polaga svoje upe na miselnost, ki se osredotoča na človeka ("people minded brand"). Svojo miselnost nam danes predstavlja z novim mednarodnim sloganom: "INSPIRED BY YOU"*.

 

Najnovejši podpis znamke se povsem ujema z njeno oglaševalsko akcijo "Citroën Inspired By You", ki je bila predstavljena na lanskem avtomobilskem salonu v Parizu in zatem v prvem polletju 2017 razširjena še na mednarodne trge, zlasti v Latinsko Ameriko in na Kitajsko 2016. Novi slogan "INSPIRED BY YOU" bo kot ultimativni izraz najnovejše dinamike znamke Citroën nasledil slogan "CRÉATIVE TECHNOLOGIE" (2009) in bo prvič uporabljen na avtomobilskem salonu v Frankfurtu 2017.

 

"INSPIRED BY YOU" je veliko več kot zgolj podpis znamke. To je pravi "credo" ali prepričanje, ki namiguje na edinstvene rešitve, ki jih Citroën ponuja svojim kupcem na področju:

produktov: po zgledu novega C3 ali SUV C3 Aircross in C5 Aircross. Najnovejši modeli, bi bodo vsak v svoj segment vnesli veter svežine in svojim potnikom zagotovili dobro počutje;


tehnologij: po zgledu kamere ConnectedCAM CitroënTM, zaščit Airbumps® ali vzmetenja s progresivnimi hidravličnimi dročniki (Progressive Hydraulic CushionsTM), zasnovanimi v okviru programa "Citroën Advanced Comfort";

storitev: po zgledu najnovejših storitev za mobilnost, kot sta Citroën Rent&Smile ali Citroën Earn&Drive, pa tudi povezljivih storitev, kot sta mobilni aplikaciji MyCITROËN in Scan MyCITROËN;


stiki s strankami: po zgledu spletnega mesta za izražanje mnenj Citroën Advisor oziroma novega koncepta urbanih prodajnih mest "La Maison Citroën".


Vsi ti številni dokazi o Citroënovi preobrazbi potrjujejo, da je v nov slogan "INSPIRED BY YOU" vtisnjen celoten eko sistem znamke.

 

*"INSPIRED BY YOU": "Vi ste naš navdih". Opomba: nov mednarodni slogan je zapisan v angleščini, razen na trgih, kjer ta jezik ni dovolj razširjen (Kitajska ipd.), zato ga je tam dovoljeno prevesti.

Top