PREUSMERITEV SEKUND

Novo ime, ista odličnost, Citroën C4 SpaceTourer

Citroën C4 Picasso ima novo ime: Citroën C4 SpaceTourer. Novo ime, ista odličnost…. In nadaljevanje oglaševalske sage.

Znamka Citroën je na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi napovedala, da namerava svoja enoprostorska vozila "Picasso" preimenovati v "SpaceTourer" in je to priložnost izkoristila za lansiranje tretje epizode svoje oglaševalske sage "V težkem pričakovanju ceste". Med istim zapletom kot v prejšnjih epizodah se pridružimo članom družine in njihovim neprijetnim pripetljajem na počitnicah, vendar je tokrat v ozadju najeta vila, ki si jo delijo s prijatelji … Cel niz razočaranj in neprijetnih dogodkov znova pripelje družino do istega zaključka: nič ne bi moglo biti bolj sproščujoče in udobno, kot se vrniti na cesto s Citroënom C4 SpaceTourerjem!

Kot je bilo najavljeno na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi, se je Citroën odločil vsa svoja enoprostorska vozila združiti pod istim komercialnim nazivom "SpaceTourer". C4 Picasso se bo preimenoval v C4 SpaceTourer, Grand C4 Picasso pa v Grand C4 SpaceTourer. Citroën je to novo ime izkoristil za lansiranje tretje epizode svoje oglaševalske družinske sage "V težkem pričakovanju ceste", ki se je začela konec poletja 2016 s prvo epizodo, posneto med poletnimi počitnicami, in kateri je nato v januarju 2017 sledila druga epizoda, posneta med zimskimi počitnicami …

 

Najnovejši film prikazuje zelo podoben zaplet zgodbe: znova se vračamo k naši družini in njihovim neprijetnim pripetljajem med počitnicami. Tokratni prizor se odvija med oddihom v družbi prijateljev, s katerimi si družina deli najeto vilo z bazenom. Okoliščine, za katere je samoumevno, da so sproščujoče, znova pripeljejo do celega niza razočaranj in neprijetnih dogodkov, ker se prijatelji vedejo popolnoma nesramno in vsiljivo. Privoščijo si popolnoma vse: prilastitev najlepše sobe, skok v bazen kot bombice, nenormalno dolg poljub na izletu s čolnom, letenje s hrupnim in nadležnim dronom sredi počitka, razvajen otrok povzroča škodo na račun naše družine itd.

 

Vsi ti kratki prizori ne morejo kaj, da nas ne bi spomnili na podobne situacije, v katerih smo se že skoraj vsi znašli in nam s humorjem potrdijo, da je najvarnejši način za sprostitev in brezskrbnost na družinskih počitnicah, da se na cesto podamo z enoprostorskim vozilom Citroën C4 SpaceTourer. Zahvaljujoč prostorni notranjosti, domiselni modularnosti in tehnologijam za pomoč pri vožnji Citroënovo enoprostorsko vozilo ponuja vsem svojim potnikom najboljše udobje znamke!

Reklamni film je popoln odraz Citroënovega slogana "Inspired by You".

Top