PREUSMERITEV SEKUND

Slovenski judoistki novim zmagam naproti s Citroënom C3

Andreja Leški, svetovna podprvakinja v judu in Kaja Kajzer, evropska podprvakinja sta prevzeli vsaka svoje ključe Citroëna C3, s katerima bosta od sedaj naprej premagovali mobilne športne poti in uživali v udobju in barvitosti tudi pri Slovencih izjemno priljubljenega francoskega šarmerja. Simpatični in uspešni judoistki sta vozili prevzeli v Citroën Avto Moste, ki je s Citroënoma C3 tako postal njun mobilni partner. Obe sta že vrsto let nepremagljivi, kakor tudi Citroënov mestni barvitež C3.

Navdušenja nad novima voziloma Citroën C3 judoistki nista mogli skriti. Vsaka je glede na svoj karakter izbrala tudi barvo vozila, ki bo tako še bolj poudarila njuno individualnost.

 

»C3 mi je všeč, ker izraža enake vrednote in edinstvenost kot judo. Beseda judo, zapisana s pismenkama 柔 - »ju«, »nežnost, mehkoba, uglajenost« in 道 - »do«, »pot, način, načelo« v prevodu pomeni »mehka pot«, »pot sproščenosti«, »pot prilagodljivosti« in prepričana sem, da bo moj novi mobilni spremljevalec prav tak.« je ob prevzemu dejala vedno nasmejana Andreja Leški.

 

Kaja Kajzer pa je dodala: «Pozitivizem, energija in razigranost, ki jo izraža C3 je navdušujoča. Njegova zasnova kar kliče po tem, da se v C3 počutim "kot doma". Vesela sem, da mi bo C3 zagotavljal enostavno uporabo tako pri prevozu na vsakodnevne treninge, tekme in priprave kakor tudi na ostale poti.«

 

Citroën C3, ki jima bo odslej delal družbo na njunih mobilnih poteh, odlikuje edinstven dizajn in udobje značilno za Citroën. Prepoznaven je po zanimivih detajlih in številnih barvnih kombinacijah, navdušuje s praktičnostjo in prostornostjo, ki je redka v tem segmentu. Okreten in razigran, kakršni sta tudi naši judoistki, je Citroën C3 avtomobil, ki izkazuje svoj značaj na najboljši možni način.

 

 

Ob tej priložnosti je direktor Citroën Avto Moste, Tomaž Jeran povedal: « V veliko čast nam je in ponosno podpiramo naši judoistki. Skupaj delimo enake vrednote in etična načela, ki imajo v judu in prav tako v poslu pomembno mesto. Bistvo juda ni samo v tekmovalnosti, temveč je tudi v zabavi, navdušenju, vztrajnosti in predanosti ciljem, medsebojnem sodelovanju, prijateljskem obnašanju, strpnosti in predvsem odgovornosti."

 

»Ponosni smo, da smo lahko z vozili Citroën mobilni del navdihujočih zgodb o uspehu naših judoistk. Miselnost juda, ki vsebuje vidik optimalne učinkovitosti in se odslikuje v tem, da se uspešno prilagajamo trenutnim pogojem in pa pomemben princip, ki se nanaša na vsakodnevno delovanje v družbi in temelji na pojmu skupnega dobrega dokazuje, da je vsak dan lahko priložnost za

razvoj in  dobra dela. In to so vsekakor vrednote, ki jih z veseljem podpiramo.«

Filip Koren, direktor, C Automobil Import.

 

Judoistkama želimo varno in udobno vožnjo ter številne vrhunske dosežke na športni poti!   

 

Top