PREUSMERITEV SEKUND

ŽENEVSKI AVTOMOBILSKI SALON 2016: NA CITROËNOVI STOJNICI BO ZAVEL VETER SVEŽINE IN ENERGIJE!

Na ženevskem avtomobilskem salonu 2016 bo Citroën prešel v novo etapo okrepitve svoje marketinške pozicije s predstavitvijo novih produktov, konceptnih študij in partnerstev, ki jih druži ista rdeča nit: energija in svežina. Znamka Citroën nadaljuje tudi z razvojem novih storitev, ki bodo njenim strankam olajšale življenje. Pravkar je v teku dinamika, s katero namerava Citroën ponuditi povsem drugačne avtomobilske izkušnje in ki bo spreobrnila uveljavljene stilske zapovedi. Usmeritev znamke bo jasno opazna na njeni stojnici in bo tekom leta 2016 postopoma prihajala do izraza.

  1. 01.             NOVOSTI

V Ženevi bo Citroën razstavljal energična vozila polna svežine, ki stremijo za dobrim počutjem ne glede na avtomobilski segment! Citroën bo predstavil tudi partnerstva, ki odzvanjajo kreativnost in drznost znamke.

Svetovna premiera vozila Citroën SpaceTourer in njegove konceptne študije

- Moderen in s čvrstim značajem prežet kombi Citroën SpaceTourer zagotovi prijetno vzdušje in večnamenskost ter prinaša nov odgovor na potrebe današnjih družin ali skupin prijateljev in pa tudi poklicnih uporabnikov.

- Ob njegovem boku bo predstavljena študija živahnih barv in z močnim nabojem: konceptno vozilo Citroën SpaceTourer Hyphen, ki je bil razvit v partnerskem sodelovanju med znamko Citroën in mlado francosko glasbeno skupino Hyphen iz elektro pop scene. Pustolovec s štirikolesnim pogonom svežega in barvitega videza kot pravi vezni člen med družinami in poklicnimi uporabniki, enoprostorskimi vozili in športnimi terenci, mestom in popotovanji, ki namiguje na prostornost in pustolovščine, bo ponujal še več možnosti za dobro počutje in prostočasne aktivnosti kot serijski model. Vabljeni ste na našo stojnico, 1. marca ob 9h30 na nastop v živo v okviru novinarske konference.

 

Novi Citroën E-MEHARI in njegova konceptna študija

- Citroën E-MEHARI: s svojo razigranostjo spominja na legendo znamke, hkrati pa je Citroën E-MEHARI hkrati še veliko več od tega: kabriolet s štirimi sedeži, na 100 % električni pogon ter z modernim in zabavnim dizajnom.

- Poleg tega novega modela bo predstavljen edinstven in inovativen koncept, ki je nastal kot plod sodelovanja med znamko Citroën in znano francosko modno hišo. Svetel koncept bo razkrit nekaj dni pred salonom.

 

Citroën C4 Cactus: dve novi promocijski ponudbi

- Posebna serija C4 Cactus RIP CURL je bila kot povsem nova različica za preživljanje časa na prostem zasnovana v sodelovanju s priznano znamko s področja deskanja in uvaja sistem Grip Control za optimalno pogonsko moč ter stilske elemente, ki poudarjajo njegov značaj.

 - Citroën C4 Cactus «W» bo z monokromatsko belo barvo karoserije predstavljen v inovativni izvedenki «urban iconic», ki igra na karto elegance.

 

  1. 02.             UDOBEN IN UČINKOVIT IZBOR VOZIL

Citroën bo na razstavišču predstavil najnovejše ali nedavno prenovljene modele, ki ponujajo dizajn, udobje in uporabne tehnologije, kot so C4 Picasso, C1, C4 ali Berlingo. Skupni imenovalec celotnega prodajnega programa in resničnega strokovnega znanja znamke Citroën je udobje. Vsesplošno in homogeno udobje za dobro počutje telesa in duha, ki uvaja nov način doživljanja avtomobilov. Povsem drugačne avtomobilske izkušnje, ki slonijo na učinkovitih motorjih, kot je trivaljni bencinski motor PureTech (turbo različica je prejela naziv "Engine of The Year 2015") in dizelski motorji BlueHDi s tehnologijo SCR, ki je bila priznana kot najbolj zmogljiva tehnologija za obdelavo dušikovih oksidov (NOx) in znižanje stopnje emisij.

 

  1. 03.             POVSEM BREZSKRBNE IZKUŠNJE ZA STRANKO

Moderna in tehnološko napredna znamka Citroën neprenehoma uvaja inovacije. Ponuja nove storitve in nove razsežnosti, ki so v skladu z novimi načini življenja in potrošniškimi navadami lastnikov avtomobilov.

 

Povezljive storitve

- Citroën Connect Nav: nova generacija 3D navigacije, ki bo lansirana z vozilom Citroën SpaceTourer, deluje v povezavi s povezljivimi storitvami in jo je moč upravljati z glasovnimi ukazi;

- Paketi Citroën Connect: ponudbi Citroën Connect Box s paketom SOS & asistenca se pridružujejo še trije paketi (paket Monitoring, paket Mapping in paket Tracking).

 

Digitalni svet

- Citroën Advisor: je spletna stran za interaktivno izražanje mnenj o prodajnih mestih znamke Citroën, na kateri lahko Citroënove stranke objavijo svoje mnenje in izkušnje o kakovosti storitev, ki so jih bile deležne v koncesiji. To je premierno na voljo v svetu avtomobilizma.

- Citroën Carstore: je spletna stran, na kateri je možno v trenutku primerjati vsa nova vozila iz ponudbe, ki so na zalogi mreže Citroën, poleg tega pa je možno prek nje tudi neposredno rezervirati izbrani model, in to z enim samim klikom, brez da bi se premaknili. To je prvi korak do e-poslovanja.

 

Povsem drugačne izkušnje, ki so odločno usmerjene v dobro počutje, bo moč doživeti tudi na stojnici v Ženevi. Na svetli in gostoljubni stojnici se bo moč prvič sprehoditi po kotičkih «Petit Citroën» in «Maison Citroën». Stojnica bo prežeta z energijo po zgledu sodelovanja znamke na prvenstvu WTCC. Citroën v sezoni 2016 cilja na tretji zaporedni naslov prvaka z dirkalnikom C-Elysée WTCC, ki ga bo v Ženevi predstavil v novih barvah.

Top