PREUSMERITEV SEKUND

IZKORISTITE MOŽNOSTI POVEZLJIVIH STORITEV
SOS & ASISTENCA

S CITROËN CONNECT BOX

Standardno nameščena oprema Citroën Connect Box se brezhibno zlije z notranjostjo vašega vozila Citroën. Omogoča vam, da izkoristite storitve, povezane z SOS & Asistenco ter storitvami na daljavo.  Ugotovite, kako jih lahko izkoristite za vašo večjo varnost.

CITROËN CONNECT BOX

Citroën Connect Box ima svojo kartico SIM, ki omogoča izmenjavo podatkov prek interneta, in lasten sprejemnik GPS.

oprema Citroën Connect Box

SOS IN ASISTENCA

ZA POTI BREZ SKRBI

SOS in Asistenca sta Citroënovi storitvi na klic v sili in pomoč na cesti preko geolokacije vozila. V primeru nesreče ali katere koli druge situacije, ki zahteva nujno posredovanje (okvara, slabost itd.), le-te pokličejo ustrezne nujne službe.

Na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, te storitve so brezplačne in naročnina ni potrebna. Oprema Citroën Connect Box vam omogoča, da brez dodatnih stroškov izkoristite ti dve storitvi v vozilu.

Ženska, ki uporablja računalnik, nosi slušalke in dela v klicnem centru

AKTIVACIJA
NUJNEGA KLICA

Če ste se znašli kot udeleženec ali priča v prometni nesreči, lahko asistenco Citroën pokličete s pritiskom na rdeči gumb "SOS" za približno 3 sekunde.
V primeru trčenja pa bo iz vašega vozila
samodejno sprožen
telefonski klic do asistence Citroën, ki bo lahko po potrebi na kraj nezgode nemudoma poslala ustrezne intervencijske službe.

AKTIVACIJA POMOČI NA CESTI

Funkcijo Asistenca lahko aktivirate v primeru okvare ali slabosti enega od potnikov v vozilu.
Če želite poklicati najbližjo pomoč na cesti, s pritiskom na gumb z logotipom Citroën za 3 sekunde vzpostavite stik s telefonsko platformo Asistence, ki bo nemudoma določila geografski položaj vašega vozila in po potrebi napotila pomoč na cesti k vam.
Ženska v svojem vozilu čaka na prihod službe za pomoč
Top