PREUSMERITEV SEKUND

ODKRIJTE PAKET POVEZLJIVE NAVIGACIJE

NAŠA NOVA PONUDBA NAVIGACIJSKIH STORITEV

Cestni promet, lokacija in cena bencinskih servisov, razpoložljiva parkirna mesta, vreme, javne električne polnilnice, zanimivosti ali celo nevarna območja*. Vse navigacijske storitve v realnem času so zdaj integrirane v naša vozila v paketu Connected Navigation Pack, ki vključuje dve ponudbi:

  • Promet v živo s storitvami TomTom
  • Nevarna območja* storitve TomTom

 


* Standardno ali neobvezno, odvisno od modela in različice

Prometne informacije v realnem času storitev TOMTOM

POTUJTE POPOLNOMA SPROŠČENI

Navigacijski sistem naših vozil zdaj vključuje navigacijo TomTom 3D. Omogoča vam organiziranje in optimizacijo vaših potovanj, na primer tako, da vam prihrani čas z izogibanjem prometnim zastojem, in vam pomaga, da ste za volanom še bolj pazljivi. Da boste povsem mirni prispeli na cilj.

...

PROMETNE INFORMACIJE V REALNEM ČASU

BENCISKI SERVISI

PROSTA PARKIRNA MESTA

NAPOVED VREMENA

JAVNE POLNILNE POSTAJE

Zaslon povezane storitve »Promet v realnem času«.

PROMET V REALNEM ČASU

Ta storitev v svojo navigacijo vključuje informacije v realnem času. Načrtuje optimalno pot do vašega cilja, pri čemer upošteva stanje in potek prometa, dogodke na vaši poti (območja nesreč, dela, upočasnitev itd.) in vremenske razmere. S tem sistemom vodenja optimizirate svoja potovanja v realnem času in s tem trajanje prevoza, ne glede na nevarnosti na cesti.

Zaslon bencinskih črpalk storitve TomTom

LOKACIJA BENCINSKIH SERVISOV IN
CENE GORIVA

Ta povezana storitev prikazuje cene goriva, ki jih ponujajo bencinski servisi na vaši poti, kot tudi njihove kontaktne podatke. Preprosto izberite tisto po vaši izbiri, do katere se želite pripeljati.

Zaslon »Parkiranje« storitve TomTom

LOKACIJA JAVNIH PARKIRNIH MEST IN
PROSTIH MEST

Ta povezana storitev vas vodi do parkirišča po vaši izbiri. Ko so informacije na voljo, vam v realnem času sporoči svoje cene* in število prostih mest*.

*Odvisno od tipa javnega parkirnega mesta, če razpolaga s informacijami.e
Zaslon »Vremenska napoved« storitve TomTom

VREMENSKA NAPOVED

Ta povezana storitev vam napove vremenske razmere na vašem potovanju s 5-dnevno napovedjo s prikazom vremenskih ikon in temperatur na zemljevidu. Tako lahko predvidite razmere na cesti in vozite bolj umirjeno.
Zaslon polnilnih postaj storitve TomTom

LOKACIJA JAVNIH POLNILNIC

Imate hibridno ali električno vozilo? Ta storitev vam pomaga prepoznati javne polnilne postaje in vas vodi do tiste po vaši izbiri. Prikazane so samo informacije s terminalov naših pogodbenih partnerjev.

OBMOČJA NEVARNOSTI STORITVE TOMTOM

POTUJTE VARNO

Ecran du service connecté Zones de danger by TomTom Services

LOCALISATION DES ZONES DE DANGER

S prikazom območja nevarnosti* in razdalje do njega na navigacijskem zaslonu vam ta storitev pomaga prepoznati in predvideti situacije, ki zahtevajo večjo pozornost. Na voljo je v vseh evropskih državah razen v Švici in Nemčiji. Ta storitev je na voljo standardno ali kot opcija, odvisno od modela in datuma začetka garancije vozila.

* Kamere za merjenje hitrosti v Evropi (v skladu z lokalno zakonodajo) in nevarna območja v Franciji

IZKORISTITE NAŠE POVEZANE NAVIGACIJSKE STORITVE

Kartografija v vozilu

POSODOBITEV KARTOGRAFIJE

Vsako leto se spremeni 15 % evropskega cestnega omrežja. Da bi upošteval te spremembe, TomTom Services vključuje 2 letni posodobitvi zemljevida za dobo 10 let od nakupa novega vozila. Za več informacij obiščite spletni portal Citroën Connected Store.

Naročite se na storitve povezljivosti

NAROČITE SE NA STORITVE

Ob nakupu vašega novega vozila ste 3 leta upravičeni* do vseh storitev paketa Connected Navigation Pack. Poleg tega se lahko naročite na razširitev ponudbe, tako da se obiščete spletno stran Citroën Services Store.


* Standardno ali neobvezno, odvisno od modela in različice

Top