PREUSMERITEV SEKUND

SPOZNAJTE MIRROR SCREEN

VAŠ PAMETNI TELEFON IN ZASLON NA DOTIK V VOZILU STA KOT ENO

Funkcija Mirror Screen * posnema tisto, kar na zaslonu na dotik vašega Citroëna prikažejo združljive aplikacije vašega mobilnega telefona, primerne za uporabo med vožnjo. To pomeni, da lahko svoje aplikacije in njihovo vsebino uporabljate za iskanje napotkov, klicanje, poslušanje glasbe ali pošiljanje sporočil v popolni varnosti, ne da bi odmaknili pogled s ceste.

 

*Navedena oprema za doplačilo oziroma odvisna od nivoja opremljenosti.  Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi) preko Android Auto ali Apple CarPlay ™

 

Podvajanje aplikacij s pametnega telefona na zaslonu na dotik z uporabo Mirror Screen

POVEZLJIVOST MIRROR SCREEN

KAKO DELUJE ?

Če želite aktivirati funkcijo Mirror Screen, ​​preprosto povežite pametni telefon z originalnim kablom USB. Odvisno od različice ali opreme vozila lahko do združljivih aplikacij dostopate prek splošnega menija na zaslonu na dotik ali prek ukaza "Telefon" ali "Aplikacije" na nadzorni plošči.
Med prvo ponovno povezavo bodo morda potrebne različne potrditve na zaslonu pametnega telefona. Zato jo je treba izvesti, ko vozilo miruje.
Zaslon na dotil v vozilu lahko upošteva dva pametna telefona, ki sta hkrati povezana: voznikov telefon preko Mirror Screen in drugega potnika v vozilu preko Bluetooth.
Za več informacij preglejte Navodila za uporabo vašega vozila.

Funkcija Mirror Screen uporablja podatkovno naročnino vašega pametnega telefona. MirrorScreen je brezplačna storitev, brez dodatnih naročnin, če je vaše vozilo opremljeno z zaslonom na dotik s to funkcijo (za doplačilo ali serijsko, odvisno od različice).

*Učinkovitost delovanja sistema Mirror Screen je odvisna od združljivosti vašega pametnega telefona in aplikacij. Citroën ne odgovarja za kakršnokoli težavo, ki bi nastala zaradi nezdružljivosti, nepravilnega delovanja ali posodobitve pametnih telefonov oziroma naložene programske opreme.

KOMPATIBILNOST MIRROR SCREEN

2 NAČINA POVEZAVE

MirrorScreen temelji na 2 tehnologijah povezovanja:
- protokol Apple CarPlay ™ za pametne telefone Apple,
- Protokol Android Auto za pametne telefone Android.

Z Apple CarPlay ™ in Android Auto lahko med vožnjo počnete vse, kar običajno počnete s telefonom - v popolni varnosti. Aplikacije so bile popolnoma preoblikovane za vožnjo, kar pomeni, da lahko z njimi komunicirate, ne da bi umaknili pogled s cesta ali roke z volana.

APPLE CARPLAYTM

ANDROID AUTO

Aplikacije pametnega telefona Apple podvojene z uporabo Mirror Screen

APPLE CARPLAYTM

ZA PEMETNE TELEFONE APPLE

Če uporabljate iPhone, vam Apple CarPlay ™ * omogoča intuitiven način klicanja, iskanja navodil in vodenja, poslušanja glasbe in dostopa do sporočil z glasom ali s prstom.
Ne da bi odmaknili pogled s ceste, aktivirajte prepoznavanje glasu Siri na zaslonu na dotik avtomobila ali tako, da pritisnete in držite gumb za glasovni nadzor na volanu. Siri vam bo omogočil dostop do vaših stikov, klicanje, poslušanje in narekovanje sporočil, ne da bi gledali iPhone.
Apple CarPlay ™ vam omogoča tudi, da med vožnjo izkoristite številne programe, kot so Spotify, Waze ali Stitcher.

* Glede na geografsko območje
Aplikacije pametnega telefona Android podvojene z uporabo Mirror Screen

ANDROID AUTO

ZA PAMETNE TELEFONE ANDROÏD

Če želite uporabljati programsko opremo Android Auto™*, morate imeti v vozili nameščeno opremo združljivo s sistemom Android Auto ™ in telefonom z Android 5.0 (Lollipop) ali novejšim.
Vnaprej prenesite aplikacijo Android Auto v pametni telefon s spletne trgovine Google Play (ni na voljo za Slovenijo).
Ko priključite telefon Android na združljiv avto ali avtoradio, se bodo aplikacije prikazale na zaslonu vozila z napravo Android Auto ™.roid Auto.

* Glede na geografsko območje (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)
Top