OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

KAJ JE MIRROR SCREEN?

mirror screen 200x141

Sistem Mirror Screen vam omogoča podvojitev prikaza aplikacij in združljivih vsebin z vašega pametnega telefona na zaslonu na dotik v vašem Citroënu ter upravljanje aplikacij prek tega zaslona. Je bolj praktično, bolj enostavno in bolj zanesljivo.

Pametni telefon zgolj priklopite na povezovalni kabel in na zaslonu na dotik vklopite način Mirror Screen. Mirror Screen koristi naročniško razmerje pametnega telefona zato zanj ne potrebujete dodatne naročnine oziroma nimate dodatnih stroškov.


Ko pametni telefon priklopite na vozilo, se vam aplikacije prikažejo v prilagojeni podobi, tako ta jih boste lahko uporabljali med vožnjo. Vozite povsem sproščeni.

 

*Učinkovitost delovanja sistema Mirror Screen je odvisna od združljivosti vašega pametnega telefona in aplikacij. Citroën ne odgovarja za kakršnokoli težavo, ki bi nastala zaradi nezdružljivosti, nepravilnega delovanja ali posodobitve pametnih telefonov oziroma naložene programske opreme.

Protokoli Mirror Screen

APPLE CARPLAY™

747x322_Apple-Car-Play

Vi ste bolj za iPhone? Ni problema ... Potrebujete USB priključek in aplikacijo Apple CarPlayTM, da boste lahko opravili telefonski klic, našli svojo pot z zemljevidi, poslušali glasbo in varno dostopali do vaših sporočil.

In, da ne odvrnete pogleda s ceste, vključite prepoznavanje glasu SIRI na zaslonu na dotik ali na upravljalni ročici, ki se nahaja na levi strani pod volanom. Funkcija se aktivira že, ko izgovorite "Hej, Siri".

 

O uporabi in kompatibilnosti telefonov več na https://www.apple.com/ios/carplay/

ANDROID AUTO

747x322_android-auto-logo-custom

Če želite uporabljati programsko opremo Android Auto ™, morate imeti v vozili nameščeno opremo združljivo s sistemom Android Auto ™ in telefonom z Android 5.0 (Lollipop) ali novejšim.

Vnaprej prenesite aplikacijo Android Auto v pametni telefon s spletne trgovine Google Play (ni na voljo za Slovenijo).

Ko priključite telefon Android na združljiv avto ali avtoradio, se bodo aplikacije prikazale na zaslonu vozila z napravo Android Auto ™.


Če želite izvedeti več o združljivosti s tehnologijo Android Auto ™, obiščite spletno mesto https://www.android.com/auto/

 

*Navedena oprema za doplačilo oziroma odvisna od nivoja opremljenosti.  Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)

 

 

MIRRORLINK®

747x322_Mirror_Link

MirrorLink® omogoča preprosto in varno uporabo ** aplikacij na pametnem telefonu *, na zaslonu avtomobila, z uporabniku prijaznim vmesnikom med vožnjo: navigacija, pomoč pri vožnji, glasba, telefonija ...

Aplikacije delujejo na pametnem telefonu, vendar so prikazane na zaslonu vašega avtomobila in slišite njihove zvoke v vgrajenem avdio sistemu.
Celo vrsto aplikacij, ki se uporabljajo v vsakdanjem življenju, je mogoče posnemati v formatu, prilagojenem vožnji, da vam omogoči bolj varno interakcijo z njimi.

 

* če je združljiv
** Če je združljiva aplikacija

 

Top