Ogled vsebine
Storitve povezljivosti

STORITVE POVEZLJIVOSTI CITROËN 

VKLJUČENO PRI NAKUPU NOVEGA VOZILA (i) Ob nakupu novega vozila od 1. julija 2023 sta paket Pack Connect One (za dobo 10 let od začetka garancije) in paket Pack Connect Plus (za dobo 12 mesecev od začetka garancije) že vključena v ceno vozila.   

Krmarite po cestah v svojem Citroënu s širokim izborom povezanih storitev. Varne, zabavne in uporabne vas bodo popeljale na nepozabna potovanja.

PACK CONNECT PLUS : storitve za vašo popolno umirjenost in sproščenost

Paket Connect Plus, ki je vključen v ceno vašega vozila za obdobje 12 mesecev, vam ponuja dodatne storitve za optimalno povezano izkušnjo vožnje.

Ë-Remote Control upravljanje na daljavo

Za lažje vsakodnevno življenje vnaprej nastavitev klimatsko napravo vašega vozila na daljavo in programirajte tudi njegovo polnjenje. Brezskrbno z enim klikom!

 

 

Remote Control upravljanje na daljavo
Zaklenite in odklenite svoje vozilo s pametnim telefonom in ga poiščite s pomočjo hupe in luči, ki se prižgejo. In vse to na daljavo!
 
e-ROUTES (i) Aplikacija še ni na voljo v Sloveniji.  

Zahvaljujoč aplikaciji e-ROUTES* optimizirajte svoja električna potovanja tako, da dobite oceno razdalje, ki jo lahko prevozite v realnem času.

 

Na svojih potovanjih poiščite najbližje polnilne postaje, da vam nikoli ne bo zmanjkalo energije!

Povezljiva navigacija

Za bolj mirno vožnjo izkoristite storitve, kot so prometne informacije v realnem času in opozorila ob približevanju nevarnim območjem. Priti do cilja še nikoli ni bilo lažje!
Načrtovalec poti(i) Aplikacija ni še na voljo v Sloveniji  
Prihranite čas na svojem potovanju tako, da svojo pot pošljete v svoj navigacijski sistem iz pametnega telefona. Lastnik električnega vozila? Ponujamo vam najboljšo pot glede na polnilne postaje na vaši poti. Pustite se voditi popolnoma brez skrbi.
Povezljiv alarm(i) Apliakcija ni na voljo s Sloveniji.  

Mirno spite! Če se v vašem vozilu sproži alarm, boste samodejno obveščeni.

 

 

Free2Move Esolutions (i) Aplikacija ni na voljo v Sloveniji.  

Poenostavite potovanje s hitrim iskanjem polnilnih postaj z aplikacijo.

 

 

Kako aktivirati pakete in Storitve povezljivosti  

KORAK 1

Naložite si mobilno aplikacijo MyCitroën na vaš pametni telefon

KORAK 2

Ustvarite  si  račun  na MyCitroën

KORAK 3

Povežite MyCitroën z vašim vozilom

KORAK 4

Aktivirajte vaš paket Connect ONE in vaš paket Connect PLUS

KORAK 5

Aktivirajte  Stortive Povezljivosti, ki so vključene v vaših paketih

MOBILNA APLIKACIJA MYCITROËN

Storitve na daljavo, ki vam zagotavljajo brezskrbnost

Aplikacija My Citroën vam omogoča ohraniti povezavo s svojim vozilom in dostopiti do njegovih informacij. Po zaslugi te aplikacije lahko izkoristite prednosti spremljanja vzdrževanja vašega vozila po meri in dostopite do storitev znamke Citroën.

MYCITROËN PLAY

Storitve za sprostitev med odmori

Tehnologija Mirror Screen, ki je združljiva z Apple CarPlay™ in Android Auto, omogoča povezavo vašega mobilnega telefona in podvajanje njegovega zaslona na zaslon vozila.

Poiščite vse združljive aplikacije in jih upravljajte z zaslona na dotik.

MYCITROËN DRIVE

Storitve, namenjene brezskrbnemu potovanju

Za upravljanje vseh funkcij Citroën Connect NAV uporabite tablico z zaslonom na dotik. S pomočjo TomTom Traffic vas navigacijski sistem obvešča o prometnih razmerah v realnem času ter razpoložljivosti in lokacijah parkirišč na vaši poti. Zagotavlja tudi vizualna in zvočna opozorila o nevarnih območjih na vaši poti.

 

MYCITROËN ASSIST*

SOS & Asistenca

SOS in Asistenca* sta Citroënovi storitvi na klic v sili in pomoč na cesti preko geolokacije vozila. V primeru nesreče ali katere koli druge situacije, ki zahteva nujno posredovanje (okvara, slabost itd.), le-te pokličejo ustrezne nujne službe. Na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

 

CITROËN SERVICES STORE

Spletni portal povezljivih storitev

Če že vozite Citroën, opremljen s sistemom Citroën Connect Box ali Citroën Connect Nav, se obvezno registrirajte v Citroën Services Store (dostopno tudi prek aplikacije MyCitroën). Dodajte svoje vozilo, da ugotovite, katere storitve so združljive z vašim vozilom.
NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA         
O STORITVAH POVEZLJIVOSTI
Objavljamo izbor pogostih vprašanj in odgovorov, ki smo jih pripravili za vas.
Pomembno obvestilo

*Obvestilo za lastnike vozil, ki imajo storitvi "SOS" in "Asistenca na klic v sili in pomoč na cesti" povezani z radionavigacijskim sistemom z osebno SIM kartico: Ker podporna platforma in tehnologija 2G/3G postajata zastareli, kar predstavlja dodatna varnostna tveganja in ranljivosti vdora podatkov, nimamo druge izbire, kot da ti 2 storitvi ukinemo s 1. januarjem 2024. To vpliva na vse radionavigacijske sisteme, ki so povezani z uporabo osebne kartice SIM.

Za več informacij glejte razdelek s pogostimi vprašanji na spletni strani znamke.