Ogled vsebine
Storitve povezljivosti

STORITVE POVEZLJIVOSTI CITROËN 

Krmarite po cestah v svojem Citroënu s širokim izborom povezanih storitev. Varni, zabavni in uporabni vas bodo popeljali na nepozabna potovanja.

TABLIČNI ZASLON NA DOTIK V POTNIŠKEM PROSTORU

Program Citroën Advanced Comfort se osredotoča tudi na povezljivost z integracijo tablice z zaslonom na dotik na sredino armaturne plošče. Konfigurirajte svoje vozilo in dostopajte do multimedijskega sistema, telefona, klimatske naprave in navigacije. Zaradi vaše varnosti ga lahko upravljate s prepoznavanjem glasu*.

 

 

(*Na voljo le za nekatere modele vozil Citroën.)

CITROËN CONNECT PLAY

Tehnologija Mirror Screen, ki je združljiva z Apple CarPlay™ in Android Auto, omogoča povezavo vašega mobilnega telefona in podvajanje njegovega zaslona na zaslon vozila.

Poiščite vse združljive aplikacije in jih upravljajte z zaslona na dotik.

CITROËN CONNECT NAV 

Za upravljanje vseh funkcij Citroën Connect NAV uporabite tablico z zaslonom na dotik. S pomočjo TomTom Traffic vas navigacijski sistem obvešča o prometnih razmerah v realnem času ter razpoložljivosti in lokacijah parkirišč na vaši poti. Zagotavlja tudi vizualna in zvočna opozorila o nevarnih območjih na vaši poti.

 

CITROËN CONNECT ASSIST*

SOS in Asistenca* sta Citroënovi storitvi na klic v sili in pomoč na cesti preko geolokacije vozila. V primeru nesreče ali katere koli druge situacije, ki zahteva nujno posredovanje (okvara, slabost itd.), le-te pokličejo ustrezne nujne službe. Na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

 

CONNECTED SERVICES STORE

Če že vozite Citroën, opremljen s sistemom Citroën Connect Box ali Citroën Connect Nav, se obvezno registrirajte v Citroën Services Store (dostopno tudi prek aplikacije MyCitroën). Dodajte svoje vozilo, da ugotovite, katere storitve so združljive z vašim vozilom.

*Obvestilo za lastnike vozil, ki imajo storitvi "SOS" in "Asistenca na klic v sili in pomoč na cesti" povezani z radionavigacijskim sistemom z osebno SIM kartico: Ker podporna platforma in tehnologija 2G/3G postajata zastareli, kar predstavlja dodatna varnostna tveganja in ranljivosti vdora podatkov, nimamo druge izbire, kot da ti 2 storitvi ukinemo s 1. januarjem 2024. To vpliva na vse radionavigacijske sisteme, ki so povezani z uporabo osebne kartice SIM.

Za več informacij glejte razdelek s pogostimi vprašanji na spletni strani znamke.