Ogled vsebine
Storitve povezljivosti

STORITVE POVEZLJIVOSTI CITROËN 

Krmarite po cestah v svojem Citroënu s širokim izborom povezanih storitev. Varne, zabavne in uporabne vas bodo popeljale na nepozabna potovanja.

MOBILNA APLIKACIJA MYCITROËN

Storitve na daljavo, ki vam zagotavljajo brezskrbnost

Aplikacija My Citroën vam omogoča ohraniti povezavo s svojim vozilom in dostopiti do njegovih informacij. Po zaslugi te aplikacije lahko izkoristite prednosti spremljanja vzdrževanja vašega vozila po meri in dostopite do storitev znamke Citroën.

MYCITROËN PLAY

Storitve za sprostitev med odmori

Tehnologija Mirror Screen, ki je združljiva z Apple CarPlay™ in Android Auto, omogoča povezavo vašega mobilnega telefona in podvajanje njegovega zaslona na zaslon vozila.

Poiščite vse združljive aplikacije in jih upravljajte z zaslona na dotik.

MYCITROËN DRIVE

Storitve, namenjene brezskrbnemu potovanju

Za upravljanje vseh funkcij Citroën Connect NAV uporabite tablico z zaslonom na dotik. S pomočjo TomTom Traffic vas navigacijski sistem obvešča o prometnih razmerah v realnem času ter razpoložljivosti in lokacijah parkirišč na vaši poti. Zagotavlja tudi vizualna in zvočna opozorila o nevarnih območjih na vaši poti.

 

MYCITROËN ASSIST*

SOS & Asistenca

SOS in Asistenca* sta Citroënovi storitvi na klic v sili in pomoč na cesti preko geolokacije vozila. V primeru nesreče ali katere koli druge situacije, ki zahteva nujno posredovanje (okvara, slabost itd.), le-te pokličejo ustrezne nujne službe. Na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

 

CITROËN SERVICES STORE

Spletni portal povezljivih storitev

Če že vozite Citroën, opremljen s sistemom Citroën Connect Box ali Citroën Connect Nav, se obvezno registrirajte v Citroën Services Store (dostopno tudi prek aplikacije MyCitroën). Dodajte svoje vozilo, da ugotovite, katere storitve so združljive z vašim vozilom.
NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA         
O STORITVAH POVEZLJIVOSTI
Objavljamo izbor pogostih vprašanj in odgovorov, ki smo jih pripravili za vas.
Pomembno obvestilo

*Obvestilo za lastnike vozil, ki imajo storitvi "SOS" in "Asistenca na klic v sili in pomoč na cesti" povezani z radionavigacijskim sistemom z osebno SIM kartico: Ker podporna platforma in tehnologija 2G/3G postajata zastareli, kar predstavlja dodatna varnostna tveganja in ranljivosti vdora podatkov, nimamo druge izbire, kot da ti 2 storitvi ukinemo s 1. januarjem 2024. To vpliva na vse radionavigacijske sisteme, ki so povezani z uporabo osebne kartice SIM.

Za več informacij glejte razdelek s pogostimi vprašanji na spletni strani znamke.