PREUSMERITEV SEKUND

Citroën Advanced Comfort

NAŠ CILJ
ŽE SKORAJ 100 LET :
UDOBJE !

Že od svoje ustanovitve leta 1919, je CITROËN v ospredju avtomobilskega udobja. Današnja obljuba ponazarja duh znamke Citroën "Be different, feel good" in pooseblja štiri glavne stebre inovativnega programa CITROËN ADVANCED COMFORT®: omejitev stresa, poenostavljena uporabnost in funkcionalnost vozila ter mentalna razbremenitev.
Tranche-5.jpg

KJE NAJDETE CITROËN ADVANCED COMFORT ?

-

S CITROËN ADVANCED COMFORT®, znamka s « ševrončki »  izkorišča svoje strokovno znanje pri oblikovanju ustreznega odziva na vaša pričakovanja.

Seznanite se s programom CITROËN ADVANCED COMFORT®, je zelo enostavno!
Preprosto poiščite logotip CITROËN ADVANCED COMFORT® na vrhu spletne strani in zaženite animacijo, da boste odkrili ekskluzivne lastnosti udobja v vozilu po vaši izbiri.

cac si gif
597x597.jpg

POENOSTAVLJENO ŽIVLJENJE V VOZILU

Zato, ker porabite veliko časa v avtomobilu, si Citroën prizadeva, da bi svoje vožnje preživeli čim prijetnejše, po zaslugi velikodušne in prostorne notranjosti, udobne in funkcionalne brez pomanjkanja prostora za shranjevanje ... Ni vam potrebno zapirati oči, da bi se počutili kot doma! In konkretno? Odkritje velikodušen shranjevalni prostor z Top Box® v CITROËN C4 Cactusu ali z Modutop® v CITROËN Berlingo Multispacu. Tako je vse pri roki, ne da bi natrpali notranjost vašega vozila!

... SPROSTITE MAKSIMALNO HRAMBNI PROSTOR !

PREŽENITE STRES

Ste pristaš mirne in vedre poti? CITROËN ADVANCED COMFORT® misli na vas, ko ustvarja prijetno in funkcionalno notranjost vozil, nudi polno voznih rešitev, ki absorbirajo tresljaje cestnih izboklin, kot so udobno sedenje in vzmetenje, ter blagodejno zvočno izolacijo... Pravi mehurček dobrega počutja za tiste, ki imajo težave z zgodnjim vstajanjem iz postelje, kot za tiste, ki se v večernih urah radi sprostijo! In konkretno? Svetlost, modularnost, občutek kot da ste v zapredku s paketom Lounge, povezljivost in edinstveno udobno vzmetenje: Novi CITROËN C4 Picasso je v celoti vključen v program CITROËN ADVANCED COMFORT®.
597x597.jpg
597x597_Page_CAC.jpg

ENOSTAVNA UPORABA

Konec je s težavami pri povezovanju in čas, porabljen na telefonu ob strani ceste, lahko izkoristite drugače ... Preko uporabne in intuitivne tehnologije, ki vam je v pomoč pri vožnji, imate boljši dostop do vaših osebnih naprav, povezanih z vašim vozilom. Več udobja, več enostavnosti in varnost v vsakdanjem življenju.

... VAŠ OSEBNI ASISTENT CITROËN ADVANCED COMFORT® !

597x597_1.jpg

ZA DUŠNI MIR

Ideja četrtega stebra programa CITROËN ADVANCED COMFORT® je zmanjšati vaše duševne obremenitve in zbristriti vaše misli! Za pravo sprostitev vaše vozilo z razsvetljavo, mehkimi in prijetnimi materiali ter optimalno kakovostjo zraka za zdravje ustvari sproščujoče in prilagodljivo razpoloženje, ... In če je notranjost vašega vozila vir dobrega počutja in spokojnosti? Vabimo vas, da ga preizkusite!

... IN OHRANITE LAHKOTEN KORAK S CITROËN ADVANCED COMFORT® !

Citroën Advanced Comfort pri vozilih:

Top