CITROËN KONFIGURATOR

PREUSMERITEV SEKUND

KONFIGURATOR CITROËN C3

IZBERITE RAZLIČICO VAŠEGA NOVEGA CITROËNA C3 IN SI SESTAVITE VOZILO PO SVOJEM OKUSU.

Poglejte različne različice in nivoje opreme, tip motorja, zunanjost in notranjost, barve, opcijsko opremo ter izbirajte med možnostmi, ki so na voljo.

Poglejte različne različice in nivoje opreme, tip motorja, zunanjost in notranjost, barve, opcijsko opremo ter izbirajte med možnostmi, ki so na voljo.

Konfigurirajte svoje Citroën C3
Vas zanima novi Citroën C3? Predstavljajte si, da ste za volan svojega bodočega mestnega avtomobila s konfiguratorjem Citroën! Od izbire različic in nivoja opreme, do opcijske opreme, motorja in barv, prilagodite svoj novi Citroën C3 svojim željam.

 

Obstoječe različice za Citroën C3
Vaš novi Citroën C3 je na voljo v naslednjih izvedbah: Feel, Feel Pack, C-Series, Shine. Vsaka od teh različic vključuje vrsto serijske opreme in dodatkov, ki ustrezajo vašim potrebam. Če želite svojemu novemu Citroënu C3 dodati pridih izvirnosti, je na voljo tudi posebna serija C-Series.


Izbira motorja
Vaš novi Citroën C3 je na voljo v dizelski (BlueHDI 100) in bencinski (PureTech 83, Puretech 110) različici. Odvisno od različice in izbranega motorja je vaš mestni avtomobil na voljo z ročnim menjalnikom ali samodejnim menjalnikom EAT6, ki vam omogoča nemoteno menjavo prestav in optimalno udobje med vožnjo.
Notranji in zunanji videz
Kar zadeva oblikovanje, je na voljo veliko možnosti, na primer izbira barve, strešnih nalepk in koles. V notranjosti vašega novega Citroëna C3 lahko izbirate med vrsto različnih ambientov in ustvarite notranjost po svojem okusu.

 

Dimenzije Citroën C3
Citroën C3 z dolžino 3.996 mm, širino 1.749 mm in višino 1.474 mm je mestni avtomobil, ki je primeren za vožnjo tako v mestu kot izven mesta. Kompaktne dimenzije, vendar brez kompromisov glede prtljažnika, s prostornino 300 litrov ne glede na izbrano različico.

 

Razpoložljiva opcijska oprema
Odvisno od izbrane različice je mogoče dodati opcij za še večje udobje in varnost. Kamera za vzvratno vožnjo, pomoč pri parkiranju, prostoročni zagon ... in mnoge druge.

Top