PREUSMERITEV SEKUND

PRIPOROČENA PONUDBA
NOVI CITROËN C5 AIRCROSS

Promocija vozil SUV

NOVI CITROËN SUV C5 Aircross IZ ZALOGE

že za 28.730€*

S KASKOM ZA 1€*

Z BONOM ZA ZIMSKE PNEVMATIKE**

 

IZBERITE VOZILO IZ ZALOGE PREVERITE PRI PRODAJALCIH
Podrobnosti ponudbe

PREVERITE PROMOCIJO VOZIL SUV

Morda iščete vozilo športnega videza? Izbor CITROËNOVIH športnih terenskih vozil bo zagotovo zadovoljil vaša pričakovanja tako zaradi svojega drznega in modernega stila kot tudi zaradi visoke stopnje udobja, številne tehnološke opreme (sistemi za pomoč pri vožnji, multimedijske storitve, oprema za varnost …) in nadstandardne lege na cesti. Spoznajte CITROËNA  C3 Aircross in CITROËNA C5 Aircross, paradna modela znamke CITROËN v segmentu športnih terenskih vozil.

OSTALA VOZILA V PROMOCIJI

PREVERITE PONUDBO

NOVI CITROËN SUV C5 Aircross Feel Pack PureTech 130 S&S BVM6

PROMOCIJSKA CENA

28.730€*

Cena po ceniku z opcijami: 33.400€

Promocijski model na nivoju opreme FEEL PACK vključuje:

Si želite udobje razreda SUV, ki ga nudijo 3 enakovredni sedeži zadaj? Privoščite si ga in izkoristite izjemno ponudbo zanesljivega Citroëna SUV C5 Aircross iz zaloge.  Sedaj s KASKOM ZA 1€ in BONOM ZA NAKUP ZIMSKIH PNEVMATIK.

 

Navedena priporočena ponudba vozila C5 Aircross vključuje opremo:

  • 8" zaslon na dotik z Bluetooth
  • Samodejna klimatska naprava
  • LED prednji žarometi
  • Aktivni sistem preprečevanja nenamerne menjave voznega pasu
  • Active safety break
  • Vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki
  • Vzdolžni strešni nosilci

 

 

 

IZBERITE VOZILO IZ ZALOGE PREVERITE PRI PRODAJALCIH

Ponudba velja za izdobave vozila Citroën C5 Aircross iz zaloge do vključno 30. 9. 2022 pri pooblaščenih prodajalcih Citroën v Sloveniji. Stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km in avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto. Ob nakupu in izdobavi vozila Citroën C5 Aircross iz zaloge je stranka upravičena tudi do bona za zimske pnevmatike v vrednosti 550 € z DDV.  Ponudba velja za izdobave vozila Citroën C5 Aircross iz zaloge do vključno 30. 9. 2022 pri pooblaščenih prodajalcih Citroën v Sloveniji. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila. Pri izbranem pooblaščenem prodajalcu Citroën preverite razpoložljivost vozila ter dodaten popust za izbrana vozila na zalogi. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Slike so simbolične. 

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2


Povprečna poraba goriva (pri kombiniranem ciklu vožnje po WLTP): 1,2–7,7 l/100 km, izpusti CO2: 28–175 g/km, emisijska stopnja EURO 6.3, specifični izpusti dušikovih oksidov: 0,0155 (NOx). Pri dizelskih motorjih je vrednost specifičnih izpustov trdih delcev 00117 g/km, število trdnih delcev pa 1,86 × 1011. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Izpusti onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike so simbolične narave. Več na www.citroen.si.

PRIMER FINANČNEGA IZRAČUNA

*Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje za vozilo Citroën C5 Aircross (Feel Pack PureTech 130 S&S BVM6) v beli barvni Banquise; maloprodajna cena z DDV z vključenim Citroën Financiranje bonusom (v ceni je obračunanih 1.000 EUR popusta v primeru financiranja Citroën – PREMIUM BONUS, pod pogojem vsaj 36 mesečne dobe financiranja) je 28.730 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 316 EUR pri pologu v višini 30% in ročnosti 84 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 36 mesecev do 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 29.08.2022 znaša 8,54% in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 6,9% (v primeru dviga referenčne obrestne mere se skupni znesek, ki ga mora plačati potrošnik, lahko poveča); financirana vrednost 20.111 EUR; skupni znesek za plačilo 34.596 EUR; stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km in avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto.

**Vrednost bona za zimske pnevmatike za vozilo Citroën C5 Aircross iz zaloge je 550 € z DDV. Bon je možno vnovčiti le za nakup in premontažo pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih Citroën v Sloveniji ob nakupu in izdobavi novega vozila Citroën C5 Aircross iz zaloge do 30.09.2022. Vnovčljiv je  nakupu in izdobavi novega vozila vozilo Citroën C5 Aircross in sicer pri pooblaščenem prodajalcu, kjer je bilo vozilo kupljeno in dobavljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino oziroma drug izdelek. Bon ni prenosljiv na drugo osebo. V primeru da je vrednost zimskih pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru da je vrednost zimskih pnevmatik in premontaže manjša od vrednosti bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno zamenjati za drug izdelek.

Ponudba velja za izdobave vozila Citroën C5 Aircross iz zaloge do vključno 30. 9. 2022 pri pooblaščenih prodajalcih Citroën v Sloveniji.

Navedene cene so informativne narave in neobvezujoče ter vključujejo DDV in davek na motorna vozila. Stroški transporta in priprave vozila znašajo 160€ z DDV in niso vključeni v navedeno ceno vozila. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Pred sklenitvijo prodajne pogodbe s pooblaščenim prodajalcem Citroën se posvetujte s prodajnim svetovalcem. Slike so simbolične.

Top