PREUSMERITEV SEKUND

DOBAVLJIV TAKOJ
CITROËN C3

Promocija mestnih vozil

CITROËN C3 IZ ZALOGE

Z DODATNIM POPUSTOM 750€*

&

S KASKOM ZA 1€*

&

BONOM ZA ZIMSKE PNEVMATIKE**

&

5 let jamstva

V PRIMERU CITROËN FINANCIRANJA

IZBERITE VOZILO IZ ZALOGE ŽELITE PRILAGOJENO PONUDBO
Podrobnosti ponudbe

ŠE LAŽJE DO NOVEGA VOZILA

Naša ponudba je tako udobna kot so udobni naši modeli.

Zagotovite privlačen model Citroën, sprostite se in uživajte v udobju naše brezhibne ponudbe! 

OSTALA VOZILA V PROMOCIJI

PREVERITE PONUDBO

CITROËN C3 Z DODATNIM POPUSTOM 750€ IN ZIMSKIMI PNEVMATIKAMI

Obarvajte življenje s Citroënom C3 iz zaloge.

Sedaj z DODATNIM POPUSTOM 750€, KASKOM ZA 1€ in BONOM ZA NAKUP ZIMSKIH PNEVMATIK. 

Velja za vozila na zalogi.

 

Izbor vozil in količina sta omejeni.

IZBERITE VOZILO IZ ZALOGE ŽELITE PRILAGOJENO PONUDBO

*Ponudba velja za izdobave vozila Citroën C3 iz zaloge do vključno 31.12.2022 pri pooblaščenih prodajalcih Citroën v Sloveniji. Stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km in avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto.V primeru nakupa novega vozila Citroën C3 iz zaloge prejmete 750 € (z vključenim DDV) dodatnega popusta v obliki znižanja maloprodajne cene vozila. Ponudba velja za izdobave vozila Citroën C3 iz zaloge do vključno 31.12.20222 pri pooblaščenih prodajalcih Citroën v Sloveniji. V primeru nakupa novega vozila preko Citroën Financiranja stranka prejeme 5 let jamstva z omejitvijo  do 100.000 prevoženih km. 

**Vrednost bona za zimske pnevmatike za vozilo Citroën C3 je 380 € z DDV. Bon je možno vnovčiti le za nakup in premontažo pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih Citroën v Sloveniji ob nakupu in izdobavi novega vozila Citroën C3  do 31.12.2022. Vnovčljiv je  nakupu in izdobavi novega vozila vozilo Citroën C3 in sicer pri pooblaščenem prodajalcu, kjer je bilo vozilo kupljeno in dobavljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino oziroma drug izdelek. Bon ni prenosljiv na drugo osebo. V primeru da je vrednost zimskih pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru da je vrednost zimskih pnevmatik in premontaže manjša od vrednosti bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno zamenjati za drug izdelek.

Pri izbranem pooblaščenem prodajalcu Citroën preverite razpoložljivost vozila ter dodaten popust za izbrana vozila na zalogi. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Pred sklenitvijo prodajne pogodbe s pooblaščenim prodajalcem Citroën se posvetujte s prodajnim svetovalcem. Slike so simbolične.

 

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2

 

Povprečna poraba goriva (pri kombiniranem ciklu vožnje po WLTP): 4,0–6,3 l/100 km, izpusti CO2: 104–145 g/km, emisijska stopnja EURO 6.3, specifični izpusti dušikovih oksidov: 0,0235–0,0514 (NOx). Pri dizelskih motorjih je vrednost specifičnih izpustov trdih delcev 0,00025–0,00051 g/km, število trdnih delcev pa 0,05–3,61 × 1011. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Izpusti onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike so simbolične narave. 

Primer finančnega izračuna

*Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje za vozilo Citroën C3 (Feel Pack PureTech 83 S&S BVM €6.4) v modri barvi Spring; maloprodajna cena z DDV z vključenim Citroën Financiranje bonusom (v ceni je obračunanih 1.000 EUR popusta v primeru financiranja Citroën – PREMIUM BONUS, pod pogojem vsaj 36 mesečne dobe financiranja) je 14.950 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 165 EUR pri pologu v višini 30% in ročnosti 84 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 36 mesecev do 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 01.09.2022 znaša 8,68% in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 6,9% (v primeru dviga referenčne obrestne mere se skupni znesek, ki ga mora plačati potrošnik, lahko poveča); financirana vrednost 10.465 EUR; skupni znesek za plačilo 18.059 EUR; stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km in avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Citroën.

 

Navedene cene so informativne narave in neobvezujoče ter vključujejo DDV in davek na motorna vozila. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Pred sklenitvijo prodajne pogodbe s pooblaščenim prodajalcem Citroën se posvetujte s prodajnim svetovalcem. Slike so simbolične.

Top