PREUSMERITEV SEKUND

Potrebujete prostor za kratke vsakodnevne poti in hkrati tudi zanesljivo vozilo za dolga potovanja? Spoznajte izbor družinskih vozil znamke CITROËN: SUV, enoprostorska vozila, kompaktna vozila, družinski enoprostorci, izvedenke spacetourer, kombiji, vozila s 5, 7 ali celo 9 sedeži ... Pri CITROËNU se bo našel prostor za celotno družino!

 

CITROËN C5 AIRCROSS & C5 AIRCROSS HYBRID

ABSOLUTNO UDOBJE IN ODLOČEN VIDEZ

Citroën C5 Aircross je merilo udobja, prostornosti in modularnosti, ki ga krasi nov videz, ki izraža več odločnosti in edinstvenosti. Pomeni tudi pozicioniranje avtomobila v višji cenovni razred, ki ga dokazujejo novi oblikovni elementi in novosti, uvedene v potniški prostor: prenovljen prednji del, svetlobni podpis zadaj, platišča, barve in materiali, 10-palčni zaslon na dotik, sredinska konzola itd. Novi Citroën C5 Aircross ponuja neprimerljivo izkušnjo udobja v vožnji in v vozilu, ki ponuja varnostne tehnologije in tehnologije za pomoč vozniku ter povezljivosti. Na voljo v hibridni, bencinski in dizelski različici.
Citroen-C5-Aircross-Personnalite-625x400

CITROËN ë-BERLINGO 100% ËLEKTRIČEN

Citroën ë-Berlingo je legenda med vozili za prosti čas. Citroën ë-Berlingo ima robustno in inovativno morfologijo. Moderen in igriv model je na voljo v dveh dolžinah: standardna izvedenka M, ki v dolžino meri 4,40 m in nova izvedenka XL, ki meri 4,75 m. Obe karoserijski izvedenki, M in XL, omogočata prevoz od 5 do 7 potnikov. Novi Citroën ë-Berlingo nudi velikodušno prostornost in referenčno modularnost po zaslugi preklopnih sedežev. Prostornina prtljažnika lahko znaša 775 litrov pri izvedenki M oziroma 1050 litrov pri izvedenki XL. Zdaj ponuja še več udobja, še bolj brezskrbno in tekočo vožnjo z 100% električno različico.
ber tipi vozil
sp

CITROËN Ë-SPACETOURER 100% ËLEKTRIČEN

Sanjarite o pustolovščini s celotno družino? Z vozilom Citroën ë-SpaceTourer so vam odprte vse opcije! V svetu, kjer je prevoz več oseb z avtomobilom prava rešitev, vam je na voljo kombi Citroën ë-SpaceTourer, ki bo s svojim močnim značajem poenostavil vaše življenje. Citroën ë-SpaceTourer 100% ima vse lastnosti idealnega spremljevalca: vzoren doseg do 330km, hitro polnjenje do 80 % v 30 minutah, 100 % enaka vsestranskost in praktična uporaba, prednosti neslišne vožnje v ë-udobju brez tresljajev.
Top