PREUSMERITEV SEKUND

Potrebujete prostor za kratke vsakodnevne poti in hkrati tudi zanesljivo vozilo za dolga potovanja? Spoznajte izbor družinskih vozil znamke CITROËN: SUV, enoprostorska vozila, kompaktna vozila, družinski enoprostorci, izvedenke spacetourer, kombiji, vozila s 5, 7 ali celo 9 sedeži ... Pri CITROËNU se bo našel prostor za celotno družino!

 

Familiale-citroen-nouveau-c4-picasso.jpg

CITROËN
GRAND C4 SpaceTourer

CITROËN Grand C4 SpaceTourer je enoprostorsko vozilo s sedmimi sedeži, ki bo z vidika prostornosti in modularnosti ugodilo najrazličnejšim potrebam vsake številčne družine ... Spoznajte njegov gostoljuben in s svetlobo oblit potniški prostor, ki je zasnovan v duhu lofta. Potrebujete več prostora? Hop! V enem samem hipu lahko število sedežnih mest povečate iz pet na sedem, prostornino prtljažnika pa s 645 litrov na 704 litre.

CITROËN BERLINGO

Novi Citroën Berlingo je legenda med vozili za prosti čas. Novi Citroën Berlingo ima robustno in inovativno morfologijo. Moderen in igriv model je na voljo v dveh dolžinah: standardna izvedenka M, ki v dolžino meri 4,40 m in nova izvedenka XL, ki meri 4,75 m. Obe karoserijski izvedenki, M in XL, omogočata prevoz od 5 do 7 potnikov. Novi Citroën Berlingo nudi velikodušno prostornost in referenčno modularnost po zaslugi preklopnih sedežev. Prostornina prtljažnika lahko znaša 775 litrov pri izvedenki M oziroma 1050 litrov pri izvedenki XL.
ber tipi vozil
sp

SPACETOURER

Sanjarite o pustolovščini s celotno družino? Z vozilom Citroën SpaceTourer so vam odprte vse opcije! V svetu, kjer je prevoz več oseb z avtomobilom prava rešitev, vam je na voljo kombi Citroën SpaceTourer, ki bo s svojim močnim značajem poenostavil vaše življenje. Z izčiščenim in neagresivnim dizajnom zbuja spoštovanje zaradi velike mere varnosti in vzdržljivosti.
Top