To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Potrebujete prostor za kratke vsakodnevne poti in hkrati tudi zanesljivo vozilo za dolga potovanja? Spoznajte izbor družinskih vozil znamke CITROËN: karavani, enoprostorska vozila, kompaktna vozila, družinski enoprostorci, izvedenke multispace, kombiji, vozila s 5, 7 ali celo 9 sedeži ... Pri CITROËNU se bo našel prostor za celotno družino!

 

CITROËN C4 Picasso

Tehnologije za pomoč pri vožnji, optimalno udobje (program Citroën Advanced Comfort®), okrepljena varnost ... Spoznajte novega CITROËNA C4 Picasso, enoprostorsko vozilo, ki bo zaradi svoje izjemne modularnosti in opreme, ki je zasnovana za najmlajše kot tudi za odrasle, zagotovo všeč celotni družini!
Familiale-citroen-C4-Picasso.jpg
Familiale-citroen-nouveau-c4-picasso.jpg

NOVI CITROËN
GRAND C4 PICASSO

Novi CITROËN Grand C4 Picasso je enoprostorsko vozilo s sedmimi sedeži, ki bo z vidika prostornosti in modularnosti ugodilo najrazličnejšim potrebam vsake številčne družine ... Spoznajte njegov gostoljuben in s svetlobo oblit potniški prostor, ki je zasnovan v duhu lofta. Potrebujete več prostora? Hop! V enem samem hipu lahko število sedežnih mest povečate iz pet na sedem, prostornino prtljažnika pa s 645 litrov na 704 litre.

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

Izrazna oblikovna zasnova, optimizirana arhitekturna zgradba, karoserijska različica za družinsko rabo in modularnost, ki se prilagaja vašim željam ... Spoznajte novega CITROËNA Berlinga Multispace z možnostjo sedmih sedežev, vašega sopotnika za preživljanje prostega časa s celotno družino in njegovih 675 litrov prtljažnega prostora (ki jih je možno povečati do 3000 litrov pri odstranjenih zadnjih sedežih). Vsestransko uporabni Multispace se prilagaja vašim potrebam po mobilnosti ... Pri tem pa poskrbi tudi za udobje in varnost voznika ter vseh potnikov.
520x293_Berlingo.jpg
SPACE 520X293

SPACETOURER

Sanjarite o pustolovščini s celotno družino? Z vozilom Citroën SpaceTourer so vam odprte vse opcije! V svetu, kjer je prevoz več oseb z avtomobilom prava rešitev, vam je na voljo kombi Citroën SpaceTourer, ki bo s svojim močnim značajem poenostavil vaše življenje. Z izčiščenim in neagresivnim dizajnom zbuja spoštovanje zaradi velike mere varnosti in vzdržljivosti.
Top