PREUSMERITEV SEKUND

Spoznajte izbor kompaktnih vozil znamke CITROËN: od mestnega malčka, CITROËNA C3, pri tem ne pozabite na CITROËNA C4 Cactus, ki se znajo prilagoditi vsem situacijam v vožnji, pri čemer pa vam zagotavljajo tudi udobje, praktičnost in vsestransko uporabnost ... Odločite se za kompaktno vozilo in se razbremenite vseh skrbi tako v mestu kot tudi izven njega.


 

 

CITROËN C3

Iščete mestno vozilo, ki stopa v koraku s časom? Spoznajte novega CITROËNA C3, ki je zasnovan za spopad z izzivi urbane džungle! Živahen dizajn, izrazna morfologija, številna oprema in tehnologije za pomoč pri vožnji ... CITROËN C3 je pravo kompaktno vozilo za vsakodnevno vožnjo po urbanem okolju!
NC3
C4-B2B-Carfinder

Novi ë-C4 100% ëlectric in novi C4

Novi ë-C4 100% ëlectric in novi C4 sta moderni in tehnološko napredni kombilimuzini na voljo s tremi različnimi pogonskimi sklopi:100 % električnim, bencinskim ali dizelskim, da si lahko izberete učinkovit in zmogljiv motor, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

CITROËN C3 AIRCROSS

Model samoumevno dokazuje svojo drugačnost z edinstveno a hkrati tudi vzdržljivo in izvirno stilsko zasnovo, ki je usklajena z geni znamke Citroën in s temeljnimi zapovedmi športnih terenskih vozil. Citroën C3 AIRCROSS naznanja svojo drugačnost znotraj razreda športnih terenskih vozil s svojo mogočno, izvirno in sodobno postavo. V notranjosti tega športnega terenskega vozila nove generacije lahko izkoristite prednosti visokega položaja za vožnjo.
NOVIC3AIR_CARFINDER
Top