To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Spoznajte izbor kompaktnih vozil znamke CITROËN: od mestnega malčka, novega CITROËNA C3, do petvratne limuzine CITROËNA C4 in pri tem ne pozabite na CITROËNA C4 Cactus, ki se znajo prilagoditi vsem situacijam v vožnji, pri čemer pa vam zagotavljajo tudi udobje, praktičnost in vsestransko uporabnost ... Odločite se za kompaktno vozilo in se razbremenite vseh skrbi tako v mestu kot tudi izven njega.


 

 

voiture-compacte-nouvelle-citroen-c3.jpg

NOVI CITROËN C3

Iščete mestno vozilo, ki stopa v koraku s časom? Spoznajte novega CITROËNA C3, ki je zasnovan za spopad z izzivi urbane džungle! Živahen dizajn, izrazna morfologija, številna oprema in tehnologije za pomoč pri vožnji ... CITROËN C3 je pravo kompaktno vozilo za vsakodnevno vožnjo po urbanem okolju!

CITROËN C4 CACTUS

CITROËN C4 Cactus vam vsakodnevno zagotavlja stil, udobje in enostavno uporabo. Zaščite Airbump® so zasnovane za mestno vožnjo in varujejo vašo vozilo pred vsakodnevnimi manjšimi udarci. CITROËN C4 Cactus vam zagotavlja tudi obilo udobja po zaslugi številne opreme: široka prednja sedeža, oblikovana kot prava zofa, priročno zasnovana in vsem enostavno dostopna odlagalna mesta, odprta in gostoljubna notranjost … Kompaktno vozilo, ki se odlično izkaže v vseh situacijah vožnje!
voiture-compacte-citroen-c4-cactus
Familiale-citroen-C4.jpg

CITROËN C4

Prodoren pogled, uravnoteženi proporci, elegantne linije, samozavesten dizajn ... Spoznajte CITROËNA C4, kompaktno petvratno limuzino kot pravi statusni simbol znamke CITROËN. V potniškem prostoru izkoristite prednosti udobja visokega razreda in popolne opreme: moderna in izčiščena sredinska upravljalna plošča, 7-palčni zaslon na dotik, tehnologije za pomoč pri vožnji, udobni in sproščujoči sedeži, optimalna zvočna izolacija ... CITROËN C4 vam ponuja vse udobje petvratne limuzine, ki je ukrojena za vožnjo po mestu.
Top