PREUSMERITEV SEKUND

Spoznajte izbor kompaktnih vozil znamke CITROËN: od mestnega malčka, CITROËNA C3, pri tem ne pozabite na CITROËNA C4 Cactus, ki se znajo prilagoditi vsem situacijam v vožnji, pri čemer pa vam zagotavljajo tudi udobje, praktičnost in vsestransko uporabnost ... Odločite se za kompaktno vozilo in se razbremenite vseh skrbi tako v mestu kot tudi izven njega.


 

 

CITROËN C3

Iščete mestno vozilo, ki stopa v koraku s časom? Spoznajte novega CITROËNA C3, ki je zasnovan za spopad z izzivi urbane džungle! Živahen dizajn, izrazna morfologija, številna oprema in tehnologije za pomoč pri vožnji ... CITROËN C3 je pravo kompaktno vozilo za vsakodnevno vožnjo po urbanem okolju!
NC3
C4C TIP VOZILA

CITROËN C4 CACTUS

Novi Citroën C4 Cactus bo v segment kompaktnih petvratnih limuzin vnesel veter svežine in izvirnosti. Ponaša se z izčiščeno in monolitno obliko karoserije, na kateri so izpostavljeni grafični elementi značilni za znamko Citroën, ki poudarjajo tekoče linije karoserije, kot so na primer zaščite Airbump®.

Opremljen z vzmetenjem s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki (Progressive Hydraulic Cushions™) in sedeži Advanced Comfort, je ultra udobna kombilimuzina, ki zaradi svojih edinstvenih značajskih potez in udobja še vedno močno odstopa od tekmecev.
C4-B2B-Carfinder

Novi ë-C4 100% ëlectric in novi C4

Novi ë-C4 100% ëlectric in novi C4 sta moderni in tehnološko napredni kombilimuzini na voljo s tremi različnimi pogonskimi sklopi:100 % električnim, bencinskim ali dizelskim, da si lahko izberete učinkovit in zmogljiv motor, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

CITROËN C3 AIRCROSS

Model samoumevno dokazuje svojo drugačnost z edinstveno a hkrati tudi vzdržljivo in izvirno stilsko zasnovo, ki je usklajena z geni znamke Citroën in s temeljnimi zapovedmi športnih terenskih vozil. Citroën C3 AIRCROSS naznanja svojo drugačnost znotraj razreda športnih terenskih vozil s svojo mogočno, izvirno in sodobno postavo. V notranjosti tega športnega terenskega vozila nove generacije lahko izkoristite prednosti visokega položaja za vožnjo.
AidesVolet20K_FilmPerso_800X471
Top