PREUSMERITEV SEKUND

Spoznajte izbor kompaktnih vozil znamke CITROËN: od mestnega malčka, CITROËNA C3, pri tem ne pozabite na CITROËNA C4 Cactus, ki se znajo prilagoditi vsem situacijam v vožnji, pri čemer pa vam zagotavljajo tudi udobje, praktičnost in vsestransko uporabnost ... Odločite se za kompaktno vozilo in se razbremenite vseh skrbi tako v mestu kot tudi izven njega.


 

 

CITROËN C3

Iščete mestno vozilo, ki stopa v koraku s časom? Spoznajte novega CITROËNA C3, ki je zasnovan za spopad z izzivi urbane džungle! Živahen dizajn, izrazna morfologija, številna oprema in tehnologije za pomoč pri vožnji ... CITROËN C3 je pravo kompaktno vozilo za vsakodnevno vožnjo po urbanem okolju!
voiture-compacte-nouvelle-citroen-c3.jpg
C4C TIP VOZILA

CITROËN C4 CACTUS

Novi Citroën C4 Cactus bo v segment kompaktnih petvratnih limuzin vnesel veter svežine in izvirnosti. Ponaša se z izčiščeno in monolitno obliko karoserije, na kateri so izpostavljeni grafični elementi značilni za znamko Citroën, ki poudarjajo tekoče linije karoserije, kot so na primer zaščite Airbump®.

Opremljen z vzmetenjem s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki (Progressive Hydraulic Cushions™) in sedeži Advanced Comfort, je ultra udobna kombilimuzina, ki zaradi svojih edinstvenih značajskih potez in udobja še vedno močno odstopa od tekmecev.

CITROËN C3 AIRCROSS

Model samoumevno dokazuje svojo drugačnost z edinstveno a hkrati tudi vzdržljivo in izvirno stilsko zasnovo, ki je usklajena z geni znamke Citroën in s temeljnimi zapovedmi športnih terenskih vozil. Citroën C3 AIRCROSS naznanja svojo drugačnost znotraj razreda športnih terenskih vozil s svojo mogočno, izvirno in sodobno postavo. V notranjosti tega športnega terenskega vozila nove generacije lahko izkoristite prednosti visokega položaja za vožnjo.
AidesVolet20K_FilmPerso_800X471
Top