OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

Z izborom štiri ali petvratnih limuzin CITROËN boste potovali v prvem razredu med krajšimi vožnjami po mestu in tudi na daljših potovanjih. Brezčasne karoserijske različice, izklesane linije, elegantni notranji ambienti, tehnologije in užitki v vožnji ... Spoznajte eleganten in prefinjen izbor petvratnih limuzin znamke CITROËN, pri tem pa ne smete spregledati varnosti, doživetij in užitkov v vožnji.

 

 

voiture-berline-citroen-c-elysee

CITROËN C-Elysée

CITROËN C-Elysée je prestal elegantno prenovo! Petvratna limuzina je bila prefinjeno posodobljena in je postala še bolj mogočna zahvaljujoč notranjosti, ki je skrbno dodelana vse do najmanjših podrobnosti: enobarvna sredinska upravljalna plošča, nova obroba instrumentne plošče, nov 7-palčni zaslon na dotik ... Vsi materiali so bili izbrani zaradi njihove elegance, vzdržljivosti in izjemno enostavnega vzdrževanja.

CITROËN C-ELYSÉE je bil deležen strokovno podkovanega znanja znamke s področja udobja, inovativnega dizajna in uporabnih tehnologij za vse potnike.

CITROËN C4 CACTUS

Novi Citroën C4 Cactus bo v segment kompaktnih petvratnih limuzin vnesel veter svežine in izvirnosti. Ponaša se z izčiščeno in monolitno obliko karoserije, na kateri so izpostavljeni grafični elementi značilni za znamko Citroën, ki poudarjajo tekoče linije karoserije, kot so na primer zaščite Airbump®.

Opremljen z vzmetenjem s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki (Progressive Hydraulic Cushions™) in sedeži Advanced Comfort, je ultra udobna kombilimuzina, ki zaradi svojih edinstvenih značajskih potez in udobja še vedno močno odstopa od tekmecev
C4C TIP VOZILA
Top