PREUSMERITEV SEKUND

Z izborom štiri ali petvratnih limuzin CITROËN boste potovali v prvem razredu med krajšimi vožnjami po mestu in tudi na daljših potovanjih. Brezčasne karoserijske različice, izklesane linije, elegantni notranji ambienti, tehnologije in užitki v vožnji ... Spoznajte eleganten in prefinjen izbor petvratnih limuzin znamke CITROËN, pri tem pa ne smete spregledati varnosti, doživetij in užitkov v vožnji.

 

 

voiture-berline-citroen-c-elysee

CITROËN C-Elysée

CITROËN C-Elysée je prestal elegantno prenovo! Petvratna limuzina je bila prefinjeno posodobljena in je postala še bolj mogočna zahvaljujoč notranjosti, ki je skrbno dodelana vse do najmanjših podrobnosti: enobarvna sredinska upravljalna plošča, nova obroba instrumentne plošče, nov 7-palčni zaslon na dotik ... Vsi materiali so bili izbrani zaradi njihove elegance, vzdržljivosti in izjemno enostavnega vzdrževanja.

CITROËN C-ELYSÉE je bil deležen strokovno podkovanega znanja znamke s področja udobja, inovativnega dizajna in uporabnih tehnologij za vse potnike.

Novi Citroën C4 & ë-C4 100% ëlectric

Novi 100 % električni ë-C4 in novi C4 sta moderni in tehnološko napredni kombilimuzini na voljo s tremi različnimi pogonskimi sklopi:100 % električnim, bencinskim ali dizelskim, da si lahko izberete učinkovit in zmogljiv motor, ki najbolje ustreza vašim potrebam.
EC4-Home-Orange
Top