PREUSMERITEV SEKUND

Z izborom štiri ali petvratnih limuzin CITROËN boste potovali v prvem razredu med krajšimi vožnjami po mestu in tudi na daljših potovanjih. Brezčasne karoserijske različice, izklesane linije, elegantni notranji ambienti, tehnologije in užitki v vožnji ... Spoznajte eleganten in prefinjen izbor petvratnih limuzin znamke CITROËN, pri tem pa ne smete spregledati varnosti, doživetij in užitkov v vožnji.

 

 

Novi Citroën C4 & ë-C4 100% ëlectric

Novi 100 % električni ë-C4 in novi C4 sta moderni in tehnološko napredni kombilimuzini na voljo s tremi različnimi pogonskimi sklopi:100 % električnim, bencinskim ali dizelskim, da si lahko izberete učinkovit in zmogljiv motor, ki najbolje ustreza vašim potrebam.
EC4-Home-Orange
C5-X-Posture-625x400

NOVI CITROËN C5 X & C5 X HYBRID

Po svoji stilski zasnovi je C5 X popolno utelešenje filozofije znamke Citroën. Izvirni C5 X spaja eleganco petvratne limuzine, dinamičnost karavana in privzdignjeni položaj športno terenskega vozila. C5 X ponuja zares brezskrbne občutke v vožnji po zaslugi ultimativne stopnje udobja, ki ga zagotavlja program Citroën Advanced Comfort® s potniškim prostorom na ravni pravega lounge salona, temu pa se pridružujejo še sedeži Advanced Comfort in aktivno vzmetenje Citroën Advanced Comfort. C5 X je opremljen z modernimi tehnologijami, ki poenostavijo bivanje v vozilu, kot je na primer razširjeni zaslon v višini oči, pa tudi s sistemi za pomoč pri vožnji, ki uvajajo pol samodejno vožnjo in povsem novi komunikacijski vmesnik na 12-palčnem zaslonu na dotik HD z glasovnim prepoznavanjem.
Top