To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Z izborom štiri ali petvratnih limuzin CITROËN boste potovali v prvem razredu med krajšimi vožnjami po mestu in tudi na daljših potovanjih. Brezčasne karoserijske različice, izklesane linije, elegantni notranji ambienti, tehnologije in užitki v vožnji ... Spoznajte eleganten in prefinjen izbor petvratnih limuzin znamke CITROËN, pri tem pa ne smete spregledati varnosti, doživetij in užitkov v vožnji.

 

 

CITROËN C4

CITROËN C4 se ponaša z edinstveno obliko karoserije, uravnoteženimi proporci in številnimi detajli, zaradi katerih je prav nekaj posebnega: narebren pokrov motornega prostora, črn zadnji spojler in podolgovate luči. Petvratna limuzina s prepoznavnim in potrjeno svojstvenim dizajnom, ki bo očarala vse ljubitelje estetskih karoserij in oboževalce občutkov v vožnji. Potniški prostor CITROËNA C4 je bil premišljeno oblikovan, da bi vam nudil edinstveno udobje s sodobno in prečiščeno sredinsko konzolo, 7-palčnim zaslonom na dotik, ergonomsko oblikovanimi in udobnimi sedeži, obvolanskimi stikali ... Spoznajte udobno petvratno limuzino visokega razreda znamke CITROËN.

voiture-berline-citroen-c-elysee

NOVI CITROËN C-Elysée

CITROËN C-Elysée je prestal elegantno prenovo! Petvratna limuzina je bila prefinjeno posodobljena in je postala še bolj mogočna zahvaljujoč notranjosti, ki je skrbno dodelana vse do najmanjših podrobnosti: enobarvna sredinska upravljalna plošča, nova obroba instrumentne plošče, nov 7-palčni zaslon na dotik ... Vsi materiali so bili izbrani zaradi njihove elegance, vzdržljivosti in izjemno enostavnega vzdrževanja.

CITROËN C-ELYSÉE je bil deležen strokovno podkovanega znanja znamke s področja udobja, inovativnega dizajna in uporabnih tehnologij za vse potnike.
Top