To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Morda iščete vozilo športnega videza? Izbor CITROËNOVIH športnih terenskih vozil bo zagotovo zadovoljil vaša pričakovanja tako zaradi svojega drznega in modernega stila kot tudi zaradi visoke stopnje udobja, številne tehnološke opreme (sistemi za pomoč pri vožnji, multimedijske storitve, oprema za varnost …) in nadstandardne lege na cesti. Spoznajte CITROËNA C4 Cactus in CITROËNA C3 Aircross, paradna modela znamke CITROËN v segmentu športnih terenskih vozil.

757x426_C3_Aircross-2_news

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 AIRCROSS naznanja svojo drugačnost znotraj razreda športnih terenskih vozil s svojo mogočno, izvirno in sodobno postavo.
Njegov stil je robusten in hkrati zaščitniški po zaslugi visokega pokrova motornega prostora, ki ga poudarja kroman logotip dvojne puščice, v katerem je integrirana osvetlitev na diode LED.
Zadnja vogalna stekla, ki jih je naznanjal že koncept C-Aircross, so izdelana iz polikarbonatov z barvnim filmom na sredini, s čimer ustvarijo močan grafičen kontrast v predelu zadnjega stebrička.
V notranjosti tega športnega terenskega vozila nove generacije lahko izkoristite prednosti visokega položaja za vožnjo.

CITROËN C4 CACTUS

V urbanem središču, izven mesta in pa tudi na neutrjenih poteh se bo to kompaktno športno terensko vozilo, ki po videzu spominja na vozilo 4x4, znalo prilagoditi čisto vsem situacijam v vožnji. V urbanem in hkrati pustolovskem CITROËNU C4 Cactus se dizajn, optimizem in seveda tudi enostavna vsakodnevna uporaba prepletajo s celo množico opreme, ki je zasnovana za udobje in varnost voznika in potnikov: zaščite Airbump® varujejo karoserijo pred manjšimi vsakodnevnimi udarci, sedeži v stilu zofe, domiselna in dostopna odlagalna mesta, široka in udobna sedišča, odprta notranjost ... Športno terensko vozilo nove zvrsti polno optimizma.
voiture-compacte-citroen-c4-cactus
Top