PREUSMERITEV SEKUND

Morda iščete vozilo športnega videza? Izbor CITROËNOVIH športnih terenskih vozil bo zagotovo zadovoljil vaša pričakovanja tako zaradi svojega drznega in modernega stila kot tudi zaradi visoke stopnje udobja, številne tehnološke opreme (sistemi za pomoč pri vožnji, multimedijske storitve, oprema za varnost …) in nadstandardne lege na cesti. Spoznajte CITROËNA  C3 Aircross in CITROËNA C5 Aircross, paradna modela znamke CITROËN v segmentu športnih terenskih vozil.

NOVIC3AIR_CARFINDER

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 AIRCROSS naznanja svojo drugačnost znotraj razreda športnih terenskih vozil s svojo mogočno, izvirno in sodobno postavo.
Njegov stil je robusten in hkrati zaščitniški po zaslugi visokega pokrova motornega prostora, ki ga poudarja kroman logotip dvojne puščice, v katerem je integrirana osvetlitev na diode LED.
Zadnja vogalna stekla, ki jih je naznanjal že koncept C-Aircross, so izdelana iz polikarbonatov z barvnim filmom na sredini, s čimer ustvarijo močan grafičen kontrast v predelu zadnjega stebrička.
V notranjosti tega športnega terenskega vozila nove generacije lahko izkoristite prednosti visokega položaja za vožnjo.

CITROËN C5 AIRCROSS

Vas zanima kako se občuti udobje serijsko? Za to boste morali sesti za volan novega Citroëna C5 Aircross, za začetek pa je dovolj, da pripnete pasove in se pripravite na potovanje v razredu SUV. Najbolj modularno in udobno športno vozilo svojega segmenta je namreč opremljeno z naprednim vzmetenjem s progresivnim hidravličnimi omejevalniki in s sedeži Advanced Comfort. Občutek varnosti in prostornosti potniškega prostora dopolnjuje 20 tehnologij za pomoč pri vožnji in varnosti, s katerimi bo vsako potovanje še bolj brezskrbno.
Citroen-C5-Aircross-Personnalite-625x400
Citroen-C5-Aircross-Recharge-Pratique-625x400

CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID

Citroën SUV C5 Aircross Hybrid je naš prvi priključni hibridni model. C5 Aircross SUV Hybrid, ki je na področju udobja že tako ali tako drugim za zgled, bo dodatno obogatil program Citroën Advanced Comfort® z vsemi prednostmi, ki jih nudi električni motor: neslišna vožnja, tekoča vožnja brez cukanja in takojšnja razpoložljivost moči. SUV C5 Aircross Hybrid seveda ohranja vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki (‌Progressive Hydraulic Cushions®), ki ublaži in absorbira vse ovire in nepravilnosti cestišča, da imajo potniki občutek letenja nad cesto, medtem ko zagotavlja izjemno lego na cesti in dinamičnost. Novi SUV C5 Aircross Hybrid pa je opremljen še z večtočkovno zadnjo premo, ki zagotavlja neomajno ravnovesje in je posebnost hibridne izvedenke.
Top