POMEMBNO OBVESTILO COVID-19 : saloni in servisi ponovno ODPRTI!

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

SUV S PLUG-IN TEHNOLOGIJO

Vozilo v prihodu v 2020*

Citroën SUV C5 Aircross Hybrid je naš prvi priključni hibridni model. To je prvi model iz naše ofenzive vozil z nizkimi emisijami (LEV), v sklopu katere bomo do leta 2025 pridobili 100 % elektrificiran izbor vozil. Citroën SUV C5 Aircross Hybrid združuje vse prednosti 100-odstotnega električnega pogona za vsakodnevna potovanja z vsestranskostjo in dosegom, ki ga nudi motor z notranjim zgorevanjem za daljša potovanja. 

C5AIRCROSS_DROP
C5AIRCROSS_DROP

SPOZNAJTE GA PREKO VIDEA!

AVTONOMIJA

Enostavno polnjenje

 • SILENT URBAN VEHICLE - TIHO MESTNO VOZILO
 • 55 KM AVTONOMIJE PRI 100% ELEKTRIČNEM NAČINU*
 • HITRO POLNJENJE V MANJ KOT 2H
 • ČASOVNA NASTAVITEV POLNJENJA
 • GARANCIJA NA BATERIJO 8 LET ALI 160.000KM

 *Avtonomija v električnem načinu med 54 in 55 km, odvisno od opcijske opreme, vgrajene v vozilu. Avtonomija lahko odstopa tudi glede na pogoje uporabe vozila.

c5air_polnjjenje

Novi 8-stopenjski menjalnik

in novi ekološki motorji

 • SILENT URBAN VEHICLE 
 • BENCINSKI MOTOR PURETECH 180 S&S
 • ELEKTRIČNI MOTOR 80KW
 • ZMOGLJIVOST 165KW / 225KM
 • EMSIJIE CO2 32G/KM (po protocolu WLTP)*
 • KOMBINIRANA PORABA GORIVA OD 1,4L/100KM**

*Vrednost med 32 in 33 g CO2, odvisno od opcijske opreme, vgrajene v vozilu. **Vrednost med 1,4L/100km in 1,5L/100km, odvisno od opcijske opreme, vgrajene v vozilu.

C5AIRHY_COS

DIZAJN

Posebne estetsko dovršene podrobnosti

Design_CL.19.030.009et007_1500x500_4

Citroën C5 Aircross Hybrid ohranja mogočno, vzdržljivo in energično postavo: to je pravi SUV z neomajnim značajem. Opremljen je lahko z dekorativnimi dodatki v anodizirani modri barvi (vstavek na prednjih odbijačih in Airbump®), ki so specifični za hibridno izvedenko.  Temu se pridružujejo še stilizirani logotipi v obliki črke "H" na obeh prednjih blatnikih in monogram "Hybrid". 

Intuitivni vmesniki

V prostorni potniški kabini SUV C5 Aircross Hybrid so umeščene posebne vmesniške enote:

 • po meri nastavljiva 12,3-palčna digitalna instrumentna plošča za prikaz vseh specifičnih informacij za hibridni pogon: merilnik moči, domet v načinu na električni pogon in v načinu na bencinski pogon, trajanje polnjenja, hitrost polnjenja ali načini vožnje,
 • 8-palčni zaslon na dotik, prek katerega je možno dostopiti do informacij za vožnjo, kot je na primer upravljanje pretoka energije in statističnih podatkov o porabi,
 • izbirno stikalo načina vožnje: ELECTRIC, HYBRID ali SPORT,
 • samozatemnitveno notranje vzvratno ogledalo brez okvira z indikatorjem vožnje v električnem načinu: zasveti modra dioda LED, ki nakazuje, da vozilo vozi v 100 % električnem načinu.

Ë-UDOBJE

Zgled udobja v električnem načinu

PHC_C5AIRHY

C5 Aircross SUV Hybrid, ki je na področju udobja že tako ali tako drugim za zgled, bo dodatno obogatil program Citroën Advanced Comfort® z vsemi prednostmi, ki jih nudi električni motor: neslišna vožnja, tekoča vožnja brez cukanja in takojšnja razpoložljivost moči. SUV C5 Aircross Hybrid seveda ohranja vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki (‌Progressive Hydraulic Cushions®), ki ublaži in absorbira vse ovire in nepravilnosti cestišča, da imajo potniki občutek letenja nad cesto, medtem ko zagotavlja izjemno lego na cesti in dinamičnost. Novi SUV C5 Aircross Hybrid pa je opremljen še z večtočkovno zadnjo premo, ki zagotavlja neomajno ravnovesje in je posebnost hibridne izvedenke.

SEDEŽI ADVANCE COMFORT

Sieges_CL.19.030.19_747X400

SUV Citroën C5 Aircross Hybrid je opremljen s širokimi sedežnimi blazinami in naslonjali. Kombinacija penaste gume visoke gostote v notranjosti in 15 mm debela teksturirana penasta obloga na površini je zagotovilo za udobje, mehkobo in podporo pri vsakodnevni rabi. Prednja sedeža imata lahko poleg ogrevanja še napreden sistem za večtočkovno masažo. 

NAJBOLJ MODULAREN SUV V SEGMENTU

Modularite_CL.19.030.021_20-10-2019

SUV C5 Aircross Hybrid ohranja vse prednosti z vidika modularnosti, saj je zadaj opremljen s tremi posamičnimi sedeži s hodom 150 mm, ki so poleg tega tudi nastavljivi po naklonu v pet položajev in se lahko v celoti preklopijo, s čimer pridobimo raven pod.  Ponuja 33 litrov notranjih odlagalnih površin in prtljažnik, katerega prostornina se giblje v razponu od 460 do 600 litrov. 

TEHNOLOGIJE

Tehnologija zadnje generacije

Bodite vedno povezani

RestezConnecte_CL.19.029.022_1500X400

SUV C5 Aircross Hybrid je opremljen z intuitivnimi sistemi za povezljivost. Sistem Connect Play je možno povezati z aplikacijama Apple Carplay in Android Auto*, s katerima bodo vaša potovanja postala bolj sproščena in prijetna. Sistem Connect Nav* ni pridobil le vseh prednosti povezljive navigacije (prikaz prometnih razmer v realnem času, nevarni odseki) ampak je bil tudi posebej prilagojen za hibridni pogon, tako da prikazuje električne polnilne postaje in ponazori območje, ki ste ga prevozili v povsem električnem načinu glede na stopnjo napolnjenosti vašega akumulatorja. 

 

*delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države - v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi.

Namenske in inovativne storitve

C5AIRHYB_SERVICE

Connect Assist* ponuja uporabnikom vsakodnevno pomoč, klic v sili (SOS)* in tudi povsem nov nadzorni sistem na daljinsko upravljanje, s katerim lahko vozilo nadzorujete na daljavo prek aplikacije MyCitroën (zaklepanje/odklepanje, programiranje polnjenja in predhodnega toplotnega klimatiziranja, vpogled v kapaciteto akumulatorja in število kilometrov, ki jih je možno prevoziti s preostalo količino goriva, nasveti za eko vožnjo, lokacija vozila ...). Pravi osebni pomočnik iz pametnega telefona! 

 

*delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države - v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi

ZA BREZSKRBNA POTOVANJA IZBERITE SUV C5 AIRCROSS HYBRID

Javne električne polnilnice

Poiščite mrežo javnih električnih polnilnic z lokacijami po Sloveniji poskrbi za brezskrbno pot z električnim avtomobilom, kjerkoli ste.

gremonaelektriko

Aplikacija GremoNaElektriko omogoča uporabnikom električnih vozil iskanje in uporabljanje električnih polnilnic katere upravlja podjetje Elektro Ljubljana, d.d.. Za vsako polnilno postajo so na voljo izdatne podrobnosti o polnilnici, na primer lokacija, delovni čas, podprte vtičnice idr., pa tudi navigacija do izbrane polnilnice.

petroleketrika

Aplikacija OneCharge vam omogoča plačilo za polnjenje vozila in iskanje najbližjih električnih polnilnic.

Polnjenje električnega vozila v treh preprostih korakih:
1. Poišči najbližjo polnilnico na zemljevidu ali skeniraj kodo na polnilnici
2. Izberi vtičnico in potrdi način plačila
3. Priklopi vozilo in napolni elektriko

*OPOMBA
Top