PREUSMERITEV SEKUND

PLATIŠČA IZ LAHKE LITINE – 30 %

Privoščite svojemu avtomobilu kakovostna in po meri ukrojena platišča iz lahke litine, s katerimi bo odločno izstopal v množici.  

 

Zagotovite si edinstven videz 30 % na platišča iz lahke litine.

 

Z ustreznim izborom pnevmatik obvladajte zahtevnejše jesensko-zimske vozne razmere. Na pooblaščenih servisih Citroën do 31. 12. 2022 oziroma do razprodaje zalog.

promo_alu_paltisca_2

VELJAVNOST PONUDBE

*Ponudba velja do vključno 31. 12. 2022 oziroma do razprodaje zalog  in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino alu platišč (marketinška skupina 517) in komplete alu platišč (marketinška skupina 526). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Top