PREUSMERITEV SEKUND

PNEVMATIKE

Bistven sestavni del za vašo varnost

Pnevmatike tvorijo edino vez med vozilom in cestiščem. Stični predel s tlemi je približno enak površini dlani, zato je bistvenega pomena, da so pnevmatike stalno v brezhibnem stanju.

CITROËN VAM SVETUJE

Redno preverjajte tlak v pnevmatikah. Rahlo nižja vrednost, ki jo povzroči naravni pretok zraka preko sestavnih delov, je povsem normalna. Zimske temperature prav tako povzročijo znižanje tlaka v pnevmatikah. Ne pozabite pnevmatik napolniti za 0,2 bar več od predpisane vrednost, in s tem nadomestiti učinke hladnega zraka.

 

Vzdrževanje pnevmatik vključuje:

  • Montaža in centriranje pnevmatik
  • Menjava ventilov
  • Citroënove vizualne kontrole* vključno s poročilom o opravljenih posegih* Vizualne kontrole, ki so odvisne od opreme vozila, so vključene, vendar ne nadomeščajo obveznega tehničnega pregleda.

 

 

servis5

PONUDBA PNEVMATIK

GUME_608X262

So varnost, stabilna lega na cesti in užitki v vožnji za vas bistvenega pomena?
 Pnevmatike, ki jih ponuja mreža Citroën ustrezajo zahtevam glede velikosti; v naših servisnih delavnicah vam je na voljo ponudba, ki je:

  • celovita: letne pnevmatike, zimske pnevmatike,
  • primerna za več znamk vozil
  • za vse velikosti pnevmatik,
  • prilagojena starosti vašega vozila.
Pneus Citroen

Naši strokovnjaki poznajo vaše vozilo do najmanjše podrobnosti in so zato tudi edini, ki vam lahko priporočijo najbolj ustrezne pnevmatike.
Ravno Citroën je tisti, ki kot proizvajalec opredeli tehnične karakteristike pnevmatik za vaše vozilo.
Strokovnjaki v naših delavnicah pa bodo znali prepoznati že najmanjše znake obrabe pnevmatik in vam bodo predlagali ponudbe za posebne postopke montaže in balansiranja vaših pnevmatik.

Pneus Citroen

ZIMSKE PNEVMATIKE: VARNOST IMA PREDNOST

Ste vedeli? Pri temperaturi nižji od 7 °C se zmogljivost pnevmatik zmanjša.
Opremite svoje vozilo z zimskimi pnevmatikami: na zasneženi cesti se boste pri hitrosti 50 km/h ob zaviranju zaustavili kar 30 metrov prej!
Oglejte si ponudbo zimskih pnevmatik, ki je na voljo v servisnih delavnicah Citroën.

HOTEL_PNEUS_608X262

HRAMBA VAŠIH PNEVMATIK

Se želite celo sezono voziti z ustreznimi pnevmatikami, ne da bi morali skrbeti še za hrambo pnevmatik?
 V nekaterih servisnih delavnicah mreže Citroën lahko svoje pnevmatike tudi shranite.
Poskrbeli bomo za ustrezno hrambo vaših pnevmatik, njihovo čiščenje in kontrolo obrabe. Ko bo napočil trenutek za medsebojno zamenjavo pnevmatik, vas bomo na to vnaprej opozorili.

 

 

Zahteve_gume_608x262

ZAHTEVE GLEDE PNEVMATIK

Pnevmatike so edinstveni sestavni del vozila: so namreč edina stična točka med vozilom in cestiščem ter so sposobne vzdržati 300-kratno svojo težo! Vožnja z ustreznimi pnevmatikami (vozilo, letni čas) predstavlja številne prednosti: • Varnost: zavorna pot, splavanje, zimske razmere. • Lega na cesti: pospeševanje, zaviranje, krmiljenje. • Nadzor nad porabo goriva. • Skladnost z zahtevami tehničnega pregleda.

Storitev z originalnimi nadomestnimi deli Citroën

S storitvami, ki zajemajo originalne nadomestne dele Citroën, ste lahko glede vzdrževanja vašega vozila brez skrbi zlasti pri servisnem pregledu.
Originalni deli Citroën imajo iste specifikacije glede kakovosti, zanesljivosti in dolžine življenjske dobe kot deli, s katerimi je vaše vozilo opremljeno ob izhodu iz tovarne.
Ne glede na starost vašega vozila vam nudimo servisne storitve in originalne rezervne dele z 1-letno garancijo.

Top