PREUSMERITEV SEKUND
rednis_servis_608x262

Redni servisni pregled

Z Letnim servisnim pregledom za vašo brezskrbnost lahko preverite stanje svojega vozila. Naši servisni svetovalci priporočajo, da vsako leto opravite redni pregled vzdrževanja, oziroma opravite kontrolni pregled, s katerim se lahko izognete morebitnim kasnejšim dražjim posegom. Izognite se neprijetnim presenečenjem in poskrbite, da bo vožnja vedno optimalno udobna in varna.

CITROËNOVO PERIODIČNO VZDRŽEVANJE

Vsak Citroën ima svoj načrt rednega vzdrževanja, ki se razlikuje glede na model, ki ga vozite, in motor, ki ste ga izbrali.

 
V servisni knkjižici vašega vozila boste lahko prebrali, kako pogosto morate vaš avto pripeljati na servis, pa tudi, kdaj je potrebno zamenjati določene nadomestne dele. Deli, kot so svečke, oljni filtri in filtri zraka potniškega prostora, potrebujejo redne preglede in vzdrževanje.

 
Pooblaščeni serviserji Citroën so v najboljšem položaju, da vam pomagajo razumeti, kaj potrebuje vaš avto ob naslednjem servisu. Visoko usposobljeni tehniki, ki uporabljajo originalne nadomestne dele Citroën, so na razpolago, da servisna storitev vašega vozila kar najbolje opravljena.

servis1

REDNI SERVISNI PREGLED

Kdaj morate na redni servisni pregled?

servis6

Kdaj morate na redni servisni pregled je, poleg izbranega modela vozila, odvisno tudi od:


  • Števila prevoženih kilometrov,
  • Starosti vašega vozila,
  • Motorja vozila,
  • Vašega načina vožnje (za podatke o izrednih pogojih uporabe preglejte vašo knjižico vzdrževanja).

Redni servisni pregled vključuje:

  •     Menjava olja in filtra za olje
  •     Diagnostična kontrola računalnikov
  •     Dolivanje vseh tekočin (razen goriva)
  •     Kontrola mehanske obrabe, varnosti in vizualna kontrola* vključno s poročilom o opravljenih posegih
  •     Preizkusna vožnja
  •     Menjava obrabnih delov v skladu s priporočili iz servisne knjižice vozila* Vizualne kontrole, ki so odvisne od opreme vozila, so vključene, vendar ne nadomeščajo obveznega tehničnega pregleda. **Za Citroënova vozila, ki so v prodaji od 1. januarja 2011 dalje.

servis6

Vzdrževanje z originalnimi nadomestnimi deli

S storitvami, ki zajemajo originalne rezervne dele Citroën, ste lahko glede vzdrževanja vašega vozila brez skrbi zlasti pri servisnem pregledu.  Originalni deli Citroën imajo iste specifikacije glede kakovosti, zanesljivosti in dolžine življenjske dobe kot deli, s katerimi je vaše vozilo opremljeno ob izhodu iz tovarne.
Ne glede na starost vašega vozila vam je na voljo ponudba z vsemi vštetimi stroški za servisne storitve in originalne rezervne dele z 1-letno garancijo.

Top