Ogled vsebine
Nosilci za kolesa
NOSILCI ZA KOLESA – 20 %

Pomlad je zagotovo čas za nove avanture in preživljanje časa na prostem. Za vse, ki želite na izletih in potovanjih s seboj vzeti tudi svoja kolesa, imamo odlično rešitev - kakovostne nosilce za kolesa tokrat z 20 % popustom

 

Kombinacija avtomobila in koles bo poskrbela za nepozabne spomine na izletih. Ne zamudite priložnosti za ugoden nakup kakovostnih nosilcev za kolesa na pooblaščenih servisih Citroën.

Veljavnost promocije
*Ponudba velja do vključno 31. 8. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust  velja za nosilce za kolesa (marketinška skupina 966), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo na tej povezavi. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://citroen.si/uporabne-povezave/prodajno-servisna-mesta.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.