Ogled vsebine
Platišča
PLATIŠČA IZ LAHKE LITINE – 20 %

Privoščite svojemu avtomobilu kakovostna in po meri ukrojena platišča iz lahke litine, s katerimi bo odločno izstopal v množici.  

Eleganten in drzen videz vašega Citroëna dopolnite s platišči iz lahke litine, ki jih dobite 20 % ugodneje pri vseh pooblaščenih servisih.

VELJAVNOST PONUDBE
*Ponudba velja do 31. 12. 2024 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popust velja za original notranje zaščite za lahka gospodarska vozila (marketinška skupina 517 in 526), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo na tej povezavi. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://citroen.si/uporabne-povezave/prodajno-servisna-mesta.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.