Ogled vsebine
Platišča
PLATIŠČA IZ LAHKE LITINE – 30 %

Privoščite svojemu avtomobilu kakovostna in po meri ukrojena platišča iz lahke litine, s katerimi bo odločno izstopal v množici. 

Eleganten in drzen videz vašega Citroëna dopolnite s platišči iz lahke litine, ki jih dobite 30 % ugodneje pri vseh pooblaščenih servisih.

VELJAVNOST PONUDBE
*Ponudba velja do vključno 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog  in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino alu platišč (marketinška skupina 517) in komplete alu platišč (marketinška skupina 526). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://citroen.si/uporabne-povezave/prodajno-servisna-mesta.html . Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.