Ogled vsebine
Strešni kovčki
STREŠNI KOVČKI -20%

Dodaten prostor po ugodnejši ceni. Ne glede na to, ali potujete na daljše izlete, smučate na gorskih pobočjih ali prevažate dodatno prtljago, strešni kovčki so praktično uporabna oprema za vaš Citroën.

 

Strešni kovčki zdaj 20% ugodneje! Naši kovčki so trpežni, odporni na udarce in vplive vremena, kar zagotavlja varno prevažanje vaše prtljage.

 

Zapeljite do pooblaščenega servisa Citroën. 

VELJAVNOST PONUDBE
Ponudba velja do vključno 31. 12. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust  velja za strešne kovčke (marketinška skupina 971), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo na tej povezavi.. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://citroen.si/uporabne-povezave/prodajno-servisna-mesta.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.