Ogled vsebine
Strešni kovčki
STREŠNI KOVČKI -20%

Pridobite dodaten prostor po dostopni ceni. Se odpravljate na potovanje, uživate v idili na gorskih pobočjih ali preprosto potrebujete več prostora za prtljago?

 

Strešni kovčki so izjemno praktična oprema za vaš Citroën.

 

Naši kovčki so trpežni, odpornejši na udarce in vremenske razmere, kar zagotavlja varno prevažanje vaše prtljage. Pri pooblaščenih serviserjih Citroën so strešni kovčki na voljo z 20 % popustom!

VELJAVNOST PONUDBE
Ponudba velja do vključno 31. 12. 2024 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popust  velja za strešne kovčke (marketinška skupina 971), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo na tej povezavi. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://citroen.si/uporabne-povezave/prodajno-servisna-mesta.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.