Ogled vsebine
Ogled vsebine
Strešni nosilci
STREŠNI NOSILCI -20 %

Povečajte prevozne zmogljivosti vašega Citroëna in uživajte v prostočasnih aktivnostih brez skrbi po dodatnem prostoru v avtomobilu. Strešni nosilci so nepogrešljiva dodatna oprema, saj lahko nanje namestite nosilce za smuči, kolesa, kovčke.

Prihranite pri nakupu strešnih nosilcev. Na pooblaščenih servisih Citroën so strešni nosilci do konca avgusta kar 20 % ugodneje! 

 

 

 

Veljavnost promocije
*Ponudba velja od 1. 5. 2023 do vključno 31. 8. 2023 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih strešnih nosilcev (marketinška skupina 961,). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën in na tej povezavi. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://citroen.si/uporabne-povezave/prodajno-servisna-mesta.html . Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.