Ogled vsebine
Vlečne kljuke
VLEČNE KLJUKE – 20 % 

Ko zmanjka prostora v prtljažniku in na strehi, je čas za dodatno prikolico in vlečno kljuko. Kvalitetna vlečna kljuka zagotavlja varno vlečenje vašega vozila in tovora, kar je še posebej pomembno pri daljših potovanjih.

 

V pooblaščenih servisih Citroën vam je na voljo širok nabor kvalitetnih ORIGINALNIH vlečnih kljuk, ki se v nekaj sekundah namestijo in snamejo brez dodatnega orodja. 

 

Oglasite se pri nas in si zagotovite vlečne kljuke po meri!

Veljavnost promocije
*Ponudba velja od 1.5.2023 do vključno 31. 8. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust  velja za nosilce za kolesa (marketinška skupina 963, 975, 976), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo na tej povezavi. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://citroen.si/uporabne-povezave/prodajno-servisna-mesta.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.