Ogled vsebine
Menjava prednjih in zadnjih metlic

STORITEV MENJAVE METLICE BRISALCEV

Za zagotovitev varnosti in optimalne vidljivosti vam priporočamo, da metlice brisalnikov stekla zamenjate enkrat na leto. Tudi če so malo obrabljene, pa zaradi toplote in mraza izgubijo na učinkovitosti. Zaradi tega vam Citroënovi strokovnjaki predlagajo uporabljati gumijaste letvice, ki so primerne za vaše vozilo.

MENJAVA METLIC BRISALCEV

METLICE BRISALCEV

Za zagotovitev optimalne varnosti in vidljivosti priporočamo menjavo metlic brisalcev enkrat letno. Pravzaprav, tudi če se malo uporabljajo, zaradi vročine in mraza izgubijo svojo učinkovitost. Zato vam pooblaščeni servisi Citroën ponujajo metlice brisalcev, ki ustrezajo popolnoma vašemu avtomobilu.

Paketna storitev z vsemi vštetimi stroški zajema:

  • nov komplet metlic brisalnikov vetrobranskega stekla,
  • in/ali novo metlico brisalnika zadnjega stekla,
  • montažo metlic pri Citroënovih strokovnjakih.

 

Paketne storitev z originalnimi nadomestnimi deli  Citroën :

  • Paketne storitve, v katere so vključeni originalni rezervni deli Citroën, vam pri vzdrževanju vašega vozila zagotavljajo varnost in udobje.
  • Pri metlicah brisalnikov stekla lahko izbirate med celovito ponudbo po posameznih artiklih ali v komplet

 

Paketne storitev z nadomestnimi deli Eurorepar: Ali je vaše vozilo že nekoliko starejše in želite prihraniti nekaj denarja?

  • Pri paketni storitvi za brisalnike stekla Citroën Avantage imate na voljo 4 vrste brisalnikov Eurorepar vključno s konektorji: klasični, ploščati, hibridni in zadnji.
  • Metlice brisalnikov stekla Eurorepar so narejene iz sintetične gume s posebno integrirano obdelavo za boljšo zaščito in vzdržljivost metlice. Njihova zasnova je primerna na uporabo v ekstremnih razmerah vse do -30 stopinj.

ZAGOTOVITE SI NJIHOVO UČINKOVITO DELOVANJE

Če želite, da delujejo brezhidbno in se izognete poškodbam, si vzemite čas za odmrzovanje vetrobranskega stekla, preden v primeru zmrzali aktivirate metlice brisalcev.
Zamenjajte metlice ob prvih znakih obrabe in vsaj enkrat letno.
Izogibajte se, kolikor je mogoče, zelo dolgi izpostavljenosti neposredni sončni svetlobi brez zaščite.
Ko so brisalci izrabljeni, lahko opraskajo vaše vetrobransko steklo, zmanjšajo vašo vidljivost in to še posebno ponoči, v meglenem vremenu ali rahlem dežju, in tako zmanjšajo vašo varnost na cesti.

TVEGANJA V PRIMERU OBRABE

Ko so metlice brisalnikov stekla izrabljene, lahko spraskajo vetrobransko steklo, zmanjšajo vašo vidljivost in tudi varnost na cesti, še zlasti med vožnjo ponoči, v megli ali dežju.