Ogled vsebine
Električna vozila Citroën

ELEKTRIČNA VOZILA CITROËN

Odločite se za odgovorno mobilnost z vozili iz električnega izbora Citroën.

Mestni avtomobili, limuzine, enoprostorci ali gospodarska vozila; Citroën vam ponuja celotno paleto vozil v električni izvedbi. Spoznajte številne prednosti električnega vozila: Prožna in neslišna vožnja, nemudoma razpoložljiv navor, nične emisije CO2, hitro polnjenje ... Pravi koncentrat tehnologij, primeren za večino načinov uporabe in že danes ponuja odgovore na izzive jutrišnjega dne!

 

PREDNOSTI

PREDNOSTI ELEKTRIČNEGA POGONA

Uživajte v edinstvenem udobju vožnje po zaslugi 100% električnega motorja. Vaše vozilo je tiho in enostavno vodljivo na vseh poteh, tako v mestu kot izven mesta. Vaše električno vozilo popolnoma ustreza omejitvam in kriterijev vožnje v mestnih središčih, ter tudi na dolgih relacijah, zahvaljujoč dosegu do 350 km v ciklu WLTP, odvisno od modela vozila.

RAZLIČNE REŠITVE ZA POLNJENJE

Vaš električni avtomobil Citroën je mogoče povsod enostavno napolniti. Doma ali v službi, na domači vtičnici ali WallBox priključku, na hitrih polnilnicah na avtocestah, na parkiriščih in drugih javnih polnilnicah. Čas polnjenja je odvisen od vozila in izbrane rešitve za polnjenje.

NAMENSKE STORITVE ZA ELEKTRIČNO VOZILO

Za poenostavitev vsakdanjega življenja izkoristite našo storitev za električna vozila. Z aplikacijo My Citroën kadar koli preverite domet, pregledujete stanje napolnjenosti, doseg in preostali čas polnjenja vozila, nastavite časovno zamaknjeno polnjenje*, nastavite zagon vnaprejšnjega klimatiziranja...
VSAKODNEVNI PRIHRANKI

Z električnim vozilom lahko vsak dan prihranite:

Stroški uporabe električnega vozila (brez energije) so približno 30% manjši od termičnega vozila (vključuje podaljšanje garancije za redno vzdrževanje in obrabne dele). vzdrževanje je poenostavljeno in obiski delavnice so manj pogosti.

 

Za fizične stranke:

  • Eko Subvencija ,
  • Pomoč pri namestitvi polnilne postaje,
  • Optimizacija stroškov lastništva (TCO),
  • Prispevek k zmanjšanju CO2 v vaši floti,
  • Parkiranje 100% električnega vozila je v nekaterih mestih brezplačno, v drugih pa po ugodnejših cenah.

CITROËN Ë-C4 ELEKTRIČEN

Citroën ë-C4 električni vam omogoča vsakodnevno vožnjo v povsem električnem načinu, da ste popolnoma izoliran od hrupa ceste in zunanjega sveta, v popolnem miru, kot v kokonu: vsi zunanji stresi so filtrirani. Tiho delovanje, tekoče gibanje vozila, užitek v vožnji, mehkoba vzmetenja, mehkoba sedežev Advanced Comfort, odsotnost tresljajev na vozilu, ergonomija in enostavna uporaba namenskih vmesnikov in storitev, vse prispeva k izboljšanju udobja v vozilu za vse potnike.

CITROËN Ë-BERLINGO ELEKTRIČEN

Citroën ë-Berlingo je zaradi svoje priročnosti in vsestranske uporabnosti idealni partner za ljubitelje aktivnega življenjskega sloga, ki bodo lahko med vsemi svojimi prostočasnimi dejavnostmi uživali v udobju njegovega električnega motorja.

Električna različica vozila Berlingo omogoča umirjeno in brezskrbno vožnjo z električnim motorjem, ki zagotavlja do 280 km* dosega (po preizkusnem postopku WLTP).

 

 

CITROËN Ë-SPACETOURER ELEKTRIČEN

Partner za intenzivno in brezmejno življenje, ë-SpaceTourer, je kompaktni osebni kombi, ki ponuja ravno pravšnji odgovor družinam ali skupinam prijateljev, ki stremijo za udobno, okolju prijazno in cenovno ugodno vožnjo. Moderno, vsestransko, tehnološko napredno in 100 % električno vozilo se bo prilagodilo vsem vašim željam.