To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

VEČ POSLA, VEČ SERVISNIH UGODNOSTI

Ste podjetnik, obrtnik in imate v lasti ali v uporabi osebno ali tovorno vozilo znamke Citroën ali DS?  In za vzdrževanje vašega vozila iščete cenovno ugodnejšo ponudbo?

 

Postanite član kluba zvestobe MyCITROËN ZA PODJETJA. Vzdrževanje vozil v servisni mreži Citroën je za člane kluba MyCITROËN ZA PODJETJA še posebej ugodno.

 

 

 

KARKOLI POČNETE, RAČUNAJTE NA VELIKE SERVISNE PRIHRANKE!

 

 

Glede na število vozil v vašem podjetju in glede na starost vozil lahko prihranite kar do 20% na originalne nadomestne dele in do 10% na olja ter maziva Total.

Članstvo v klubu je brezplačno.

 

 

 Popust na originalne nadomestne dele

Popust na olja in maziva TOTAL

MCB2B POPUSTI RD 2

*vozila, ki so mlajša od dveh let niso predmet popustov v navedeni tabeli, vendar se štejejo v skupno število vozil, ki določa višino popusta za vozila starejša od dveh let.

MCB2B POPUSTI TOTAL 2

*vozila, ki so mlajša od dveh let niso predmet popustov v navedeni tabeli, vendar se štejejo v skupno število vozil, ki določa višino popusta za vozila starejša od dveh let.

Kako se lahko včlanim v KLUB ZVESTOBE MYCITROËN ZA PODJETJA?

 

V KLUB ZVESTOBE MyCITROËN za PODJETJA  se lahko včlani  podjetje, ki je registrirano za opravljanje dejavnosti in ima sedež v Republiki Sloveniji in ima v lasti ali v uporabi osebno ali gospodarsko vozilo znamke Citroën ali DS.

Včanitev v KLUB ZVESTOBE MyCITROËN za PODJETJA je brezplačna. Včlanite pa se lahko s pravilno izpolnjeno izjavo pri kateremkoli pooblaščenem prodajalcu ali serviserju Citroën.

Preverite seznam pooblaščenih prodajalcev in serviserjev Citroën, pri katerih se lahko včlanite v KLUB ZVESTOBE MYCITROËN ZA PODJETJA.

 

Pogosta vprašanja

Top