Ogled vsebine
Storitve na voljo ob nakupu vozila

ODKRIJTE VSE STORITVE CITROËN

Z nakupom vašega Citroëna v pooblaščani mreži ste upravičeni do tovarniške garancije in Citroën Asistence, ki vam pomaga brezplačno skoraj povsod v Evropi. Garancijo lahko podaljšate tudi tako, da sklenete pogodbo o jamstvu že ob nakupu vozila.

Potrebujete financiranje? Citroën Financiranje vam ponuja številne možnosti za optimizacijo vašega proračuna.

TOVARNIŠKA GARANCIJA CITROËN

Navkljub skrbni proizvodnji vašega vozila se lahko sčasoma na njem pojavijo določene napake. V teh sicer izjemnih primerih in v prizadevanju po ohranitvi optimalne kakovosti vam Citroën poleg tovarniške garancije ponuja še druge garancije. 

Če želite izvedeti podrobnosti o garancijah, ki jih ima vaš Citroën, preverite svojo knjižico vzdrževanja ali se obrnite po pomoč na pooblaščeni servis..

CITROËN FLEXCARE JAMSTVO

Podaljšana brezskrbnost!

Se želite ob morebitni okvari na cesti izogniti vsem nepričakovanim težavam? Zagotovite si dodatno zaščito za vaše vozilo po preteku tovarniškega garancijskega obdobja.  Citroën Flexcare jamstvo je oblikovano z namenom, da vam omogoči občutek miru in brezskrbnosti na cesti, saj zanesljivo varuje vaše vozilo pred nepričakovanimi stroški popravil.

ŽIVLJENJE Z ASISTENCO CITROËN

Hitro odpravljanje težav na cesti

V primeru prometne nesreče ali okvare, zaradi katere je vozilo v nevoznem stanju Asistenca Citroën v najkrajšem možnem času opravi popravilo vozila ali ga odpelje z vlečno službo. Čisto vsa vozila Citroën so upravičena do doživljenjske asistence. Za koriščenje te ugodnosti je potrebno le vzdrževalni servisni pregled vsako leto opraviti v mreži proizvajalca. Znamka se bo potrudila okvaro odpraviti na licu mesta ali pa bo organizirala prevoz vašega vozila z vlečno službo do najbližjega pooblaščenega serviserja Citroën.

VAŠE AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE PO MERI

Ne glede na to, ali je vaše vozilo novo, rabljeno, za poklicno ali zasebno rabo lahko zanj izberete najbolj primerno obliko zavarovanja, ki ustreza vašim potrebam. S sklenitvijo zavarovanja pri pooblaščenih prodajalcih lahko računate na pomoč  mreže strokovnjakov znamke Citroën, pridobite nadomestno vozilo v primeru škodnega dogodka oziroma imobilizacije vašega vozila ali pa izkoristite ugodnosti odbitne franšize. 

REŠITVE ZA FINANCIRANJE

FINANČNI LIZING

Finančni lizing je ena izmed bolj priljubljenih oblik financiranja nakupa novih in rabljenih vozil.
Pri tej obliki financiranja gre za pogodbeno razmerje, kjer vozilo, ki ste si ga izbrali, financiramo za dogovorjeno obdobje. Iz tega sledi, da Citroën Financiranje ostane pravni lastnik vozila, vi pa odplačuje obroke, opredeljene s pogodbo. S plačilom zadnjega obroka pa postanete pravni lastnik vozila.

AVTOMOBILSKI KREDIT

Avtomobilski kredit predstavlja klasično obliko nakupa vozila, pri kateri ob podpisu pogodbe postanete tako pravni kot ekonomski lastnik vozila.

Prednosti kredita:

  •  vso potrebno dokumentacijo dobite in oddate pri vašem prodajalcu,
  • prodajalec takoj preveri ali se lahko sklene pogodba o kreditiranju,
  • pogodbo podpišete že v roku 24 ur po oddaji popolne dokumentacije.

 

 Značilnosti:

  •  najamejo ga lahko vsi, ki so zaposleni za nedoločen čas in upokojenci;
  • odplačilna doba od 12 do 84 mesecev;

 

Navedene značilnosti finančnih produktov so del standardne ponudbe in ne veljajo za posebne akcijske ponudbe. Informacijo o aktualnih akcijskih ponudbah lahko dobite pri vašem prodajalcu vozil!

 

HITRI KREDIT

Hitri kredit je ena izmed oblik financiranja, ki se uporablja za nakupe manjših vrednosti :

  • nakup rabljenega vozila
  • nakup novega vozila
  • servisne storitve
  • nakup dodatne opreme,
  • pnevmatike,….

Namenjen je fizičnim osebam, ki so zaposlene, upokojene ali osebe na starševskem dopustu.

 

Stranka lahko dobi toliko kredita kot znaša vrednost nakupa  izbranega blaga ali storitve, do maksimalne višine 8.000  EUR oziroma do maksimalne višini 5.000 EUR za osebe, ki niso državljani RS.