Ogled vsebine
Citroën Flexcare jamstvo

CITROËN FLEXCARE JAMSTVO

Podaljšana brezskrbnost!

Vsak voznik Citroëna si želi mirne in varne vožnje tudi ko poteče tovarniška garancija proizvajalca. To vam omogoča Citroën Flexcare jamstvo, ki ščiti vaše vozilo pred številnimi neprijetnimi dogodki in stroški. Paket se lahko prilagodi vašim individualnim potrebam glede trajanja in prevoženih kilometrov. Na ta način imate vedno najboljše vzdrževanje pri pooblaščenem servisu in ste zaščiteni pred nepričakovanimi stroški. 
IZBIRA NAJBOLJŠEGA PAKETA ZA VAS

S pogodbo o jamstvu boste lahko koristili storitve pomoči na cesti in vleke vozila v več kot 40 državah po svetu. Pogodba vključuje tudi popravilo za mehanske, električne ali elektronske okvare po preteku tovarniške garancije. Izberite pogodbo, ki najbolje ustreza vašemu načinu uporabe vozila.

 

Citroën Flexcare jamstvo velja tako za vozila s termičnim motorjem kot za 100 % električna in hibridna vozila. Vsa nova osebna vozila Citroën imajo od 1. 5. 2023 sklenjeno jamstvo Citroën Flexcare za obdobje 5 let in do prevoženih 100.000 km. 

PRILAGODITE SVOJO POGODBO 

S Citroën FlexCare imate možnost, da jamstvo vašemu Citroënu prilagodite svojim potrebam in željam. Pred iztekom tovarniške garancije ali pred iztekom vaše trenutne pogodbe o jamstvu sklenite Citroën FlexCare jamstvo s široko izbiro prilagodljive ponudbe: 

 

 • Citroën FLEXCARE jamstvo 60 mesecev / 60.000km
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 60 mesecev / 80.000km
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 60 mesecev / 100.000km*
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 60 mesecev / 120.000km
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 60 mesecev / 140.000km
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 60 mesecev / 160.000km
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 60 mesecev / 180.000km
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 60 mesecev / 200.000km
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 72 mesecev / 100.000km 
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 72 mesecev / 120.000km 
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 72 mesecev / 200.000km
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 84 mesecev / 100.000km 
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 84 mesecev / 140.000km
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 84 mesecev / 200.000km 
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 96 mesecev / 100.000km 
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 96 mesecev / 160.000km 
 • Citroën FLEXCARE jamstvo 96 mesecev / 200.000km 

 

 

*že vključeno v vsa vozila kupljena od 1. 5. 2023 dalje 

 

 

KAJ VKLJUČUJE CITROËN FLEXCARE JAMSTVO?

Citroën Asistenca - 24/7 pomoč na cesti 

Popravilo na mestu okvare ali vleka vozila, če ga ni mogoče popraviti. V več kot 40 državah.

Nadomestni deli in popravilo

Pogodba vključuje popravilo za mehanske, električne ali elektronske okvare po preteku tovarniške garancije (vključno s stroški dela).

ENOSTAVNA SKLENITEV

Pogodbo o podaljšanem jamstvu lahko sklenete:

 

 • ob naročilu vašega vozila,
 • v roku dveh let od začetka pogodbene (tovarniške) garancije
 • pred iztekom trenutne pogodbe o jamstvu, lahko pogodbo podaljšate na želeno število let in prevoženih kilometrov, pri čemer mora biti vozilo vzdrževano v skladu s priporočili proizvajalca. 

Pogosta vprašanja o Citroën Flexcare jamstvu

Jamstva še nimam sklenjenega. Kaj naj storim?

Pred iztekom tovarniške garancije (do drugega leta starosti vozila) lahko sklenete pogodbo o jamstvu Citroën Flexcare. 

Ali lahko trenutno pogodbo o jamstvu spremenim?

Seveda, to je možno! Izbirate lahko med različnimi paketi, ki so na voljo glede na starost vozila in prevožene kilometre. Pogodbo lahko podaljšate pred njenim iztekom in v okviru razpoložljivih omejitev (trajanje/km). Preostali znesek za plačilo se izračuna na podlagi razlike med ceno nove pogodbe po veljavnem ceniku.

 

Kaj se zgodi, če prekoračim trajanje ali število prevoženih kilometrov iz sklenjene pogodbe?

Vaša pogodba o jamstvu velja do dosega dogovorjenega trajanja ali števila prevoženih kilometrov. Pred iztekom pogodbe lahko podaljšate trajanje in povečate število prevoženih kilometrov.

Kaj pa če mi vozilo ukradejo ali se poškoduje?

 

Kaj pa če mi vozilo ukradejo ali se poškoduje?

V koliko ukradenega vozila ni mogoče najti v 30 dneh po prijavi, se vaša pogodba prekine. Pogodba se ravno tako prekine v primeru škode zaradi nezgode, če zaradi tega vozila ne boste mogli več uporabljati oziroma postane popolnoma neuporabno.

Če ste stroške poravnali gotovinsko, vam bomo izdali dobropis po načelu sorazmernosti, upoštevajoč dan kraje ali škodnega dogodka. Če ste se odločili za obročno plačilo, bomo ob prekinitvi pogodbe opravili prilagoditev vrednosti in plačilo prihodnjih obrokov se prekine na dan škodnega dogodka.

Kaj pa če vozilo prodam?

Pogodba je vezana na vozilo in je prenosljiva brez dodatnih stroškov. Nov kupec potrebuje pogodbo in splošne pogoje, da uveljavlja storitve in pravice iz pogodbe. Prav tako lahko nov kupec podaljša jamstvo, v kolikor vozilo še izpolnjuje pogoje podaljšanja in je vzdrževano po predpisih proizvajalca. 
Ne glede na to, kdaj ste kupili vozilo, lahko pred iztekom garancije ali pred iztekom vaše trenutno sklenjene pogodbe o jamstvu le-to še podaljšate  vašim individualnim potrebam glede trajanja in prevoženih kilometrov.