PREUSMERITEV SEKUND

Tvoje Financiranje 1% na mesec

Citroën Financiranje 1% na mesec vam omogoča nakup vozila CITROËN za 1% njegove maloprodajne cene na mesec.

WIP_Design_Superposition_DSK_1500x600

Pri tem načinu financiranja lahko izbirate med različnimi višinami pologa, pri modelih CITROËN C3, CITROËN C3 AIRCROSS, NOVI CITROËN C4 in CITROËN Ë-C4 100% ËLECTRIC, ter CITROËN BERLINGO. Na voljo sta vam tudi različne dolžine dobe financiranja. Ugoden način financiranja s Citroën Financiranje 1% na mesec, vam omogoča, da je preplačilo na pogodbi manjše kot pri ostalih produktih finančnega leasinga. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek (1%) maloprodajne cene vozila na mesec. Mesečni obrok je določen ob podpisu pogodbe v višini 1% od vrednosti vozila in se ne spremeni, v kolikor se ne spremeni obrestna mera.

 

V primeru nakupa vozila s Citroën Financiranje 1% na mesec, te upravičeni tudi do jamstva v dobi 5 let oziroma (2 leti garancije + 3 dodatna leta jamstva) do 100.000 prevoženih kilometrov.

 

Imate vprašanje?

Vsi odgovori o Financiranju 1% na mesec na enem mestu

picto1

KAKŠNE SO PREDNOSTI FINANCIRANJA 1% NA MESEC ?

Gre za finančni leasing, ki je najbolj dostopen način financiranja novega vozila. Postopek same odobritve je hitrejši, krajši in enostavnejši, kot ste jih vajeni pri ostalih oblikah financiranja, prav tako pa ni potrebno zbirati tako obsežne in zahtevne dokumentacije. Dodatna zavarovanje, ki jih zahtevajo druge oblike financiranja, navadno niso potrebna. Ugoden način financiranja z akcijo 1% na mesec, vam omogoča, da je preplačilo na pogodbi manjše kot pri ostalih produktih finančnega leasinga.

picto2

KOLIKŠEN JE STROŠEK ODOBRITVE FINANCIRANJA?

Strošek odobritve financiranja znaša 1% od vrednosti vozila.

picto3

KAKŠEN JE MESEČNI OBROK?

Mesečni obrok je določen ob podpisu pogodbe v višini 1% od vrednosti vozila in se ne spremeni, v kolikor se ne spremeni obrestna mera.

picto4

ALI PRI FINANCIRANJU NASTANE ZADNJI VIŠJI OBROK / OSTANEK VREDNOSTI?

Preostanka vrednosti oziroma višjega zadnjega obroka pri tej akciji ni. Na začetku je potrebno plačati polog, ki vključuje stroške odobritve v višini 1% od vrednosti vozila, potem pa do izteka pogodbe odplačujete le 1% na mesec.

picto5

ALI PREJMEM TUDI JAMSTVO?

Da, v primeru akcije 1% na mesec, ste upravičeni do jamstva v višini 5 let oziroma do 100.000 kilometrov.

picto6

KOLIKO MORAM PLAČATI OB PODPISU POGODBE O FINANCIRANJU?

Ob podpisu pogodbe kupec plača polog, ki se spreminja glede na ročnost, ki si jo kupec izbere. Veljavne ročnosti so od 36 mesecev pa vse do 84 mesecev. Ob podpisu pogodbe plačate še stroške odobritve v višini le 1% od vrednosti vozila.

picto7

KAKŠNE DOBE FINANCIRANJA 1% NA MESEC SO NA VOLJO?

Izberete lahko 36, 48, 60, 72 ali 84 mesecev.

picto8

KAKO JE Z ZAVAROVANJEM VOZILA, KI GA STRANKA KUPI S FINANCIRANJEM 1%?

Vozilo mora biti za čas trajanja pogodbe obvezno in kasko zavarovano. Citroën Financiranje vam ob sklenitvi pogodbe omogoča do 60% popust pri zavarovanju vozila.

picto9

ZA KATERE MODELE VELJA FINANCIRANJE 1% NA MESEC?

Velja za modele Citroën C3, SUV C3 Aircross in Berlingo osebni.

picto10

 KAJ POTREBUJEM PRI SKLENITVI POGODBE?

FIZIČNA OSEBA: Kot fizična oseba potrebujete izpolnjeno Vlogo za odobritev financiranja, predračun dobavitelja, kopija osebnega dokumenta, davčna številka, potrdilo o rednih prihodkih za zadnje 3 mesece (kopija plačilnih list, bančni izpiski, potrdilo delodajalca ali ZPIZ). Kmetovalci dodatno potrebujejo še kopijo odločbe o statusu kmeta ali potrdilo o subvenciji, znesek skupnega prometa v dobro in breme za zadnjih 12 mesecev in izpis analitičnega prometa za zadnje 3 mesece, kopijo obvestila o katastrskem dohodku ali kopije potrdil o prihodkih od prodaje kmetijskih proizvodov ali ZK izpisek.

PODJETJA (d.o.o., d.d.): V primeru pravne osebe potrebujete predračun dobavitelja, kopijo katrona deponiranih podpiov, bilanca stanja in izkaz uspeha za zadnji dve leti poslovanja, kopija osebnega dokumenta zakonitega zastopnika oz. pooblaščene osebe za podpis pogodbe, podatke o dejanskih lastnikih

SAMOSTOJNI PODJETNIKI – OBRTNIKI: V primeru samostojnega podjetnika potrebujete predračun dobaviteljua, kopijo kartona deponiranih podpisov, bilanco stanja in izkaz uspeha za zadnji dve leti (normiranci predložijo Obračun akontacije dohodnine in dohodnine od dohodka iz dejavnosti), znesek skupnega prometa v dobro in breme za zadnjih 12 mesev in izpis analitičnega prometa za zadnje 3 mesece (normiranci, novoustanovljeni podjetniki, subjetki z enostavnim knjigovodstvom in vsi ostali, ki ne oddajajo bilanc), kopijo osebnega dokumenta nosilca dejavnosti.


Več informacij o financiranju lahko dobite pri vašem prodajalcu vozil!

Financiranje 1% na mesec je na voljo za vozila:

Top