To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Spoznajte svet znamke Citroën

Citroën vam odpira vrata v svoj svet, od svoje zgodovine do zakulisja ekipe Citroën Racing in preko konceptnih vozil ali mednarodnih izložb!

Novice

Preglejte svet novic. Da najbolše izvese prvi. Tako vam prav nič ne uide!

Konceptna Vozila

Preko svojih konceptnih vozil Citroën raziskuje prihodnost avtomobilizma. Konceptna vozila so pravi laboratoriji idej, ki jih znamka razkrije javnosti na največjih mednarodnih avtomobilskih salonih.

Tehnologije

Pri Citroënu oblikujemo tehnologije misleč na ljudi, in to z enim samim ciljem, da bi jim zagotovili dodano vrednost.

Citroën Racing

Ste feni in navdušenci športnih avtomobilov? Odkrijte svet CITROËN Racinga

Dediščina Citroëna

Arhivi, kolekcije, stari modeli od leta 1919 dalje ... V konservatoriju Citroën ekipe Dediščina Citroëna skrbijo za ohranitev in varstvo zgodovinske dediščine znamke.

Okolje

Kako Citroën promovira oblike mobilnosti, ki imajo majhen vpliv na okolje hkrati s tem pa so na voljo vsem, so varčne in enostavno dostopne?

Izložbe Citroën

V Parizu, Šanghaju in Sao Paolu je Citroën v izjemnih zgradbah odprl svoje razstavne salone, namenjene vozilom znamke Citroën in znamke DS.

Razstavni Prostor Citroën LifeStyle

Igrače, miniature, Racing, dediščina, Lifestyle … Ne glede na to kaj iščete, preglejte preko spleta izdelke Citroën, ki so zvesti vrednotam znamke.

Citroën Priporoča Total

Tekmovanja, raziskave, poprodaja … TOTAL in CITROËN sodelujeta že od leta 1968 v okviru ekskluzivnih partnerskih dogovorov.

Top