PREUSMERITEV SEKUND

ODLOČITE SE ZA ODGOVORNO MOBILNOST Z VOZILI IZ ELEKTRIČNEGA IZBORA CITROËN.

Odločite se za odgovorno mobilnost z vozili iz električnega izbora Citroën.

Mestni malček, 4-sedežni kabriolet na električni pogon ali gospodarsko vozilo po meri za urbano mobilnost ... Spoznajte številne prednosti električnega vozila: Prožna in neslišna vožnja, nemudoma razpoložljiv navor, nične emisije CO2, hitro polnjenje ... Pravi koncentrat tehnologij, primeren za večino načinov uporabe in že danes ponuja odgovore na jutrišnje zahteve!

Prednosti

E-LEV

100% električni pogon

Uživajte v edinstvenem udobju vožnje po zaslugi 100% električnega motorja. Vaše vozilo je tiho in enostavno vodljivo na vseh poteh, tako v mestu kot izven mesta. Vaše električno vozilo popolnoma ustreza omejitvam in kriterijev vožnje v mestnih središčih, ter tudi na dolgih relacijah, zahvaljujoč dosegu do 350 km v ciklu WLTP, odvisno od modela vozila.

lev-looputa

Različne rešitve polnjenja

Vaš električni avtomobil Citroën je mogoče povsod enostavno napolniti. Doma ali v službi, na domači vtičnici ali WallBox priključku, na hitrih polnilnicah na avtocestah, na parkiriščih in drugih javnih polnilnicah. Čas polnjenja je odvisen od vozila in izbrane rešitve za polnjenje.

lev_storitve

 Namenske storitve za električna vozila

Za poenostavitev vsakdanjega življenja izkoristite našo storitev za električna vozila. Z aplikacijo My Citroën kadar koli preverite domet, pregledujete stanje napolnjenosti, doseg in preostali čas polnjenja vozila, nastavite časovno zamaknjeno polnjenje*, nastavite zagon vnaprejšnjega klimatiziranja*...


*Storitev daljinskega upravljanja v Sloveniji še ni na voljo

lev_prihranki

Dnevni prihranki

Z električnim vozilom lahko vsak dan prihranite:

 • Stroški uporabe električnega vozila (brez energije) so približno 30% manjši od termičnega vozila (vključuje podaljšanje garancije za redno vzdrževanje in obrabne dele). vzdrževanje je poenostavljeno in obiski delavnice so manj pogosti.
 • Za fizične stranke:
  • Eko Subvencija ,
  • Pomoč pri namestitvi polnilne postaje,
  • Optimizacija stroškov lastništva (TCO),
  • Prispevek k zmanjšanju CO2 v vaši floti,
   • Parkiranje 100% električnega vozila je v nekaterih mestih brezplačno, v drugih pa po ugodnejših cenah.

IZBOR 100% ELEKTRIČNIH OSEBNIH VOZIL CITROËN

e-c4

Citroën ë-C4

Novi 100 % električni ë-C4 in novi C4 sta moderni in tehnološko napredni kombilimuzini na voljo s tremi različnimi pogonskimi sklopi:100 % električnim, bencinskim ali dizelskim, da si lahko izberete učinkovit in zmogljiv motor, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

NOVI CITROËN Ë-SPACETOURER 100% ËLECTRIC

Partner za intenzivno in brezmejno življenje, ë-SpaceTourer, je kompaktni osebni kombi, ki ponuja ravno pravšnji odgovor družinam ali skupinam prijateljev, ki stremijo za udobno, okolju prijazno in cenovno ugodno vožnjo. Moderno, vsestransko, tehnološko napredno in 100 % električno vozilo se bo prilagodilo vsem vašim željam.
e-sapcetourer
e-berlingoov

NOVI CITROËN Ë-BERLINGO

Novi Citroën ë-Berlingo je zaradi svoje priročnosti in vsestranske uporabnosti idealni partner za ljubitelje aktivnega življenjskega sloga, ki bodo lahko med vsemi svojimi prostočasnimi dejavnostmi uživali v udobju njegovega električnega motorja.
Električna različica vozila Berlingo omogoča umirjeno in brezskrbno vožnjo z električnim motorjem, ki zagotavlja do 280 km* dosega (po preizkusnem postopku WLTP).
Ponuja čisto vse priročne funkcije, po katerih slovi Berlingo brez nobenih pomanjkljivosti glede na izvedenko z motorjem na notranje zgorevanje. S svojo prostorno notranjostjo, modularno razporeditvijo in praktičnostjo se prilagaja potrebam vsakega posameznika.

IZBOR 100% ELEKTRIČNIH LAHKIH GOSPODARSKIH VOZIL CITROËN

Novi Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric

Novi Citroën ë Jumpy je s svojo praktično, ergonomsko in funkcionalno zasnovo idealen partner poklicnih uporabnikov, ki želijo med opravljanjem svoje dejavnosti pozitivno vplivati na okolje in dostopati do vseh mestnih središč.
e-jupmy_expand2
e-barvan_543x313

Novi ë-Berlingo Van 100% ëlectric

Praktičen, ergonomski in uporaben novi Citroën ë-Berlingo Van na 100 % električni pogon ponuja obrtnikom, trgovcem ali dostavljavcem konkreten odgovor na nove izzive mobilnosti v urbanih središčih in tudi na podeželskih poteh.

Novi Citroën ë-JUMPER 100% ëlectric

Citroën ponuja 100% električno preobrazbo svojega kombi Citroën Jumper. Novi Citroën ë-Jumper 100% ëlectric ponuja enake prednosti modularnosti, notranjega prostor zahtevam potrebam nekaterih mest. za vožnjo v vse pogostejših conah z nizkimi emisijami. Na vas je, da iz te celotne ponudbe izberete vozilo, ki najbolje ustreza vaši dejavnosti. Novi Citroën ë-Jumper 100% ëlectric bo v Sloveniji na voljo predvidoma v drugi polovici leta 2021
e-jumper_carfinder
Top