PREUSMERITEV SEKUND

ELEKTRIČNA VOZILA CITROËN

Odločite se za odgovorno mobilnost z vozili iz električnega izbora Citroën.

Mestni avtomobili, limuzine, enoprostorci ali gospodarska vozila; Citroën vam ponuja celotno paleto vozil v električni izvedbi. Spoznajte številne prednosti električnega vozila: Prožna in neslišna vožnja, nemudoma razpoložljiv navor, nične emisije CO2, hitro polnjenje ... Pravi koncentrat tehnologij, primeren za večino načinov uporabe in že danes ponuja odgovore na izzive jutrišnjega dne!

 

Prednosti

lev_elektrik_ec4_635x300

Električni pogon

Uživajte v edinstvenem udobju vožnje po zaslugi 100% električnega motorja. Vaše vozilo je tiho in enostavno vodljivo na vseh poteh, tako v mestu kot izven mesta. Vaše električno vozilo popolnoma ustreza omejitvam in kriterijev vožnje v mestnih središčih, ter tudi na dolgih relacijah, zahvaljujoč dosegu do 350 km v ciklu WLTP, odvisno od modela vozila.

lev-looputa

Različne rešitve polnjenja

Vaš električni avtomobil Citroën je mogoče povsod enostavno napolniti. Doma ali v službi, na domači vtičnici ali WallBox priključku, na hitrih polnilnicah na avtocestah, na parkiriščih in drugih javnih polnilnicah. Čas polnjenja je odvisen od vozila in izbrane rešitve za polnjenje.

lev_storitve

 Namenske storitve za električna vozila

Za poenostavitev vsakdanjega življenja izkoristite našo storitev za električna vozila. Z aplikacijo My Citroën kadar koli preverite domet, pregledujete stanje napolnjenosti, doseg in preostali čas polnjenja vozila, nastavite časovno zamaknjeno polnjenje*, nastavite zagon vnaprejšnjega klimatiziranja*...


*Storitev daljinskega upravljanja v Sloveniji še ni na voljo

lev_prihranki

Dnevni prihranki

Z električnim vozilom lahko vsak dan prihranite:

 • Stroški uporabe električnega vozila (brez energije) so približno 30% manjši od termičnega vozila (vključuje podaljšanje garancije za redno vzdrževanje in obrabne dele). vzdrževanje je poenostavljeno in obiski delavnice so manj pogosti.
 • Za fizične stranke:
  • Eko Subvencija ,
  • Pomoč pri namestitvi polnilne postaje,
  • Optimizacija stroškov lastništva (TCO),
  • Prispevek k zmanjšanju CO2 v vaši floti,
   • Parkiranje 100% električnega vozila je v nekaterih mestih brezplačno, v drugih pa po ugodnejših cenah.

IZBOR ELEKTRIČNIH OSEBNIH VOZIL CITROËN

lev_c4_2_635x300

Citroën ë-C4

Citroën ë-C4 električni vam omogoča vsakodnevno vožnjo v povsem električnem načinu, da ste popolnoma izoliran od hrupa ceste in zunanjega sveta, v popolnem miru, kot v kokonu: vsi zunanji stresi so filtrirani. Tiho delovanje, tekoče gibanje vozila, užitek v vožnji, mehkoba vzmetenja, mehkoba sedežev Advanced Comfort, odsotnost tresljajev na vozilu, ergonomija in enostavna uporaba namenskih vmesnikov in storitev, vse prispeva k izboljšanju udobja v vozilu za vse potnike.
lev_eber_635x300

CITROËN Ë-BERLINGO

Citroën ë-Berlingo je zaradi svoje priročnosti in vsestranske uporabnosti idealni partner za ljubitelje aktivnega življenjskega sloga, ki bodo lahko med vsemi svojimi prostočasnimi dejavnostmi uživali v udobju njegovega električnega motorja.
Električna različica vozila Berlingo omogoča umirjeno in brezskrbno vožnjo z električnim motorjem, ki zagotavlja do 280 km* dosega (po preizkusnem postopku WLTP).
Ponuja čisto vse priročne funkcije, po katerih slovi Berlingo brez nobenih pomanjkljivosti glede na izvedenko z motorjem na notranje zgorevanje. S svojo prostorno notranjostjo, modularno razporeditvijo in praktičnostjo se prilagaja potrebam vsakega posameznika.
eSpaceTourer

CITROËN Ë-SPACETOURER

Partner za intenzivno in brezmejno življenje, ë-SpaceTourer, je kompaktni osebni kombi, ki ponuja ravno pravšnji odgovor družinam ali skupinam prijateljev, ki stremijo za udobno, okolju prijazno in cenovno ugodno vožnjo. Moderno, vsestransko, tehnološko napredno in 100 % električno vozilo se bo prilagodilo vsem vašim željam.

IZBOR ELEKTRIČNIH LAHKIH GOSPODARSKIH VOZIL CITROËN

Citroën ë-Berlingo Van

Praktičen, ergonomski in uporabenCitroën ë-Berlingo Van na električni pogon ponuja obrtnikom, trgovcem ali dostavljavcem konkreten odgovor na nove izzive mobilnosti v urbanih središčih in tudi na podeželskih poteh.
eBerlingo-Van

Citroën ë-Jumpy

Citroën ë Jumpy je s svojo praktično, ergonomsko in funkcionalno zasnovo idealen partner poklicnih uporabnikov, ki želijo med opravljanjem svoje dejavnosti pozitivno vplivati na okolje in dostopati do vseh mestnih središč.
eJumpy-Brocanteur

Citroën ë-JUMPER

Citroën ponuja električno preobrazbo gospodarskega vozila Citroën Jumper. Citroën ë-Jumper električen ponuja skoraj enake funkcije glede modularnosti, notranjega prostora, nosilnosti in pripomočkov za vožnjo ter je na voljo v več dolžinah in višinah. Tako se lahko čim bolje odzove na ekološke zahteve, ki so postavljene za vožnjo v vse pogostejših conah z nizkimi emisijami. Na vas je, da iz te celotne ponudbe izberete vozilo, ki najbolje ustreza vaši dejavnosti. Citroën ë-Jumper 100% ëlectric bo v Sloveniji na voljo predvidoma v drugi polovici leta 2022
eJumper
Top