OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

ODLOČITE SE ZA ODGOVORNO MOBILNOST Z VOZILI IZ ELEKTRIČNEGA IZBORA CITROËN.

Odločite se za odgovorno mobilnost z vozili iz električnega izbora Citroën.

Mestni malček, 4-sedežni kabriolet na električni pogon ali gospodarsko vozilo po meri za urbano mobilnost ... Spoznajte številne prednosti električnega vozila: Prožna in neslišna vožnja, nemudoma razpoložljiv navor, nične emisije CO2, hitro polnjenje ... Pravi koncentrat tehnologij, primeren za večino načinov uporabe in že danes ponuja odgovore na jutrišnje zahteve!

Prednosti

MOTOR NA 100% ELEKTRIČEN POGON

FULLELECTRIC


Po zaslugi motorja Full Electric si lahko privoščite edinstveno udobje v vožnji. Vaše električno vozilo vam med vsemi vožnjami po mestu in tudi izven njega zagotavlja neslišno delovanje in je enostavno za krmiljenje. Vaše električno vozilo se idealno znajde v mestnem prometu in tudi na dolgih poteh po zaslugi dosega, ki odvisno od modela znaša od 150 do 170 kilometrov. Električno vozilo znamke Citroën ima pridobljeno tudi garancijo na baterijo, ki velja 8 let ali 100.000 kilometrov.

ENOSTAVNO POLNJENJE

POLNENJEEL

Vaše električno vozilo Citroën lahko napolnite na posebnem priključku na javnem mestu, pri sebi doma na 220-voltnem hišnem priključku, polni pa se tudi med vožnjo po zaslugi pretvorbe kinetične energije med fazami upočasnjevanja in zaviranja. Polnjenje je bolj enostavno, bolj ekološko in cenovno ugodnejše. Tako kot svoj pametni telefon lahko tudi električno vozilo Citroën napolnite v električni vtičnici v zgolj 3 urah.

VOZILA Z ELEGANTNIM DIZAJNOM

E-DIZJAN

CITROËN vam ponuja pester izbor električnih vozil, vse od drznega mestnega malčka do udobnega in modularnega gospodarskega vozila, odvisno od zahtev vaše poklicne dejavnosti. Spoznajte izčiščeni in urbani dizajn vozila novi ë-C4, avantgardnega in okolju prijazna kompaktna limuzina. Med gospodarskimi vozli vas bo zagotovo presenetil CITROËN ë-Jumpy 100 % električni pogon, ter osebna različica ë-Spacetourer.

IZBOR 100-ODSTOTNO ELEKTRIČNIH VOZIL CITROËN

e-c4

Citroën ë-C4

Novi 100 % električni ë-C4 in novi C4 sta moderni in tehnološko napredni kombilimuzini na voljo s tremi različnimi pogonskimi sklopi:100 % električnim, bencinskim ali dizelskim, da si lahko izberete učinkovit in zmogljiv motor, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

NOVI CITROËN Ë-SPACETOURER

Partner za intenzivno in brezmejno življenje, ë-SpaceTourer, je kompaktni osebni kombi, ki ponuja ravno pravšnji odgovor družinam ali skupinam prijateljev, ki stremijo za udobno, okolju prijazno in cenovno ugodno vožnjo. Moderno, vsestransko, tehnološko napredno in 100 % električno vozilo se bo prilagodilo vsem vašim željam.
e-sapcetourer
e-jupmy_expand2

Novi Citroën ë-Jumpy

Novi Citroën ë Jumpy je s svojo praktično, ergonomsko in funkcionalno zasnovo idealen partner poklicnih uporabnikov, ki želijo med opravljanjem svoje dejavnosti pozitivno vplivati na okolje in dostopati do vseh mestnih središč.
Top