PREUSMERITEV SEKUND

CITROËN E-MEHARI: PROSTI ELEKTRON

Trendovski, svobodomiseln, drugačen, morda celo malce predrzen ... Z vsemi temi pridevniki lahko opišemo novi model znamke CITROËN. E-MEHARI je barvit avtomobil, predrzen in povsem v CITROËNOVEM duhu. E-MEHARI je tisti poseben avto, ki bo zapeljal vse, ki iščejo drugačnost in optimizem ter jih zanimajo trendi in skrb za okolje.

E-MEHARI, ki se navezuje na zgodovino tržne znamke in hkrati odločno gleda v prihodnost, se šaljivo spogleduje z ikono, Méharijem iz leta 1968. Vendar je še veliko več: je optimističen štirisedežni kabriolet na električni pogon, izdelan v sodobnem in zabavnem stilu. V tej novi etapi partnerstva s skupino Bolloré potrjuje CITROËN svojo željo ponuditi kupcem drugačne avtomobile, ki prekipevajo od svežine in optimizma.

EDINSTVEN

Po oblikovanju zunanjosti je E-MEHARI povsem skladen s CITROËNOVO oblikovalsko držo. Na njem najdemo stilske poteze CITROËNA, med drugim:

  • izrazit pogled, ki ga sestavljajo dvonivojske luči, značilne za znamko CITROËN;
  • edinstven in optimističen dizajn s polnimi in prijetnimi reliefi, mehkimi oblikami in nasmeškom na sprednjem delu;
  • prečiščen stil, simbol preprostega in pristnega veselja, avtomobilistični užitek na drugačen način.

To karizmatično osebnost poudarjajo še drzne barve. Dejansko nudi E-MEHARI nešteto možnosti za oblikovanje po meri, saj med drugim ponuja:

-            4 barve karoserije: modro, ki vabi na potep, oranžno, ki je barva energije in optimizma, poživljajočo rumeno in elegantno bež.

-           2 barvi platnene strehe: črno in oranžno rdečo.

-           2 vrsti notranjega oblazinjenja: bež, ki je zelo naravnega videza, in živahno rdeče oranžno, ki ga spremljajo še dekoracije po navdihu navtičnega športa. 

Kdor išče zabaven, ekspresiven in barvit avtomobil, si lahko izbere zelo drzno kombinacijo.

E-MEHARI ima torej svež in izrazit stil, ki bo gotovo ugajal vsem, ki iščejo drugačen in simpatičen avtomobil.

Kratek predstavitveni video je na voljo na Youtube Citroën Slovenija

 

Top