OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

Citroën mobilni partner biatloncev

Citroën bo naslednji 2 leti mobilni partner slovenskih smučarskih tekačev.

Smučarska zveza Slovenije in Citroën Avtohiša Kranj sta združili moči pri zagotavljanju vrhunskih mobilnih pogojev za slovenske smučarje tekače in podpisali sponzorsko pogodbo, v okviru katere bo blagovna znamka Citroën dve leti zagotavlja mobilnost reprezentance.

CITROËN BO NASLEDNJI DVE LETI MOBILNI PARTNER SLOVENSKIH SMUČARSKIH TEKAČEV

Smučarska zveza Slovenije – Zbor za biatlon je s Citroën Avtohišo Kranj podpisala sponzorsko pogodbo in bo letos prevzela deset sponzorskih vozil. Slovenski biatlonci se bodo tako v naslednjih dveh sezonah vozili s Citroëni. S tem bo reprezentanci omogočena mobilnost in še boljši pogoji za delo.

Smučarska zveza Slovenije – Zbor za biatlon je s Citroën Avtohišo Kranj podpisala sponzorsko pogodbo in bo letos prevzela deset sponzorskih vozil. Slovenski biatlonci se bodo tako v naslednjih dveh sezonah vozili s Citroëni. S tem bo reprezentanci omogočena mobilnost in še boljši pogoji za delo. Citroën in Sloski stremita za istimi vrednotami inovativnosti in drznosti, zato je povsem samoumevno, da sta se znašla na skupni poti, ki se idealno ujema z genetskim zapisom znamke Citroën, ki si že od leta 1919 prizadeva omogočiti dostop do mobilnosti čisto vsem ljudem.

 

Janez Ožbolt, vodja panoge biatlon, se je ob tej priložnosti prisrčno zahvalil za izkazano podporo in poudaril, da jim bo novi mobilni partner Citroën Avtohiša Kranj prav gotovo dal zagon za uspešno sezono ter zagotovil varno in prijetno vožnjo.

 

Predajo vozil je z besedami pospremil Luka Garin, direktor Citroën Avtohiše Kranj: «Izjemno veseli smo, da smo del najpomembnejše nacionalne panožne športne zveze in edine organizacije s področja smučanja, včlanjene v Olimpijski komite Slovenije. To ni naša edina športna povezava, saj naše podjetje podpira tudi smučarje tekače. Menim, da bodo naša vozila biatloncem odlično služila. Z vsemi pomočniki za vožnjo, prostornostjo vozil in pravimi lastnostmi za prevoz tekmovalcev in opreme, so vozila Citroën res prava izbira. Slovenskim biatloncem želimo veliko uspešnih kilometrov.«

 ozbolt

Janez Ožbolt, vodja panoge biatlon, se je ob tej priložnosti prisrčno zahvalil za izkazano podporo: «Ponosi smo, da bo Citroën dve leti naš mobilni partner, vsekakor pa si želimo in verjamemo, da je to začetek dolgoročnega uspešnega sodelovanja. Taka podpora je neprecenljiva, kajti vrhunski biatlon brez dobrih in udobnih vozil enostavno ni možen. Biatloncem je tako zagotovljena osnovna potreba po mobilnosti in hkrati varnosti. Sodelovanje smo začeli v sezoni, ko imamo domače svetovno prvenstvo v biatlonu na Pokljuki, ki je za slovenske biatlonce poseben izziv. Ponuja nam možnost predstaviti se javnosti v dobri luči z dobrimi rezultati, hkrati pa promovirati vse naše partnerje. Naš novi mobilni partner Citroën Avtohiša Kranj nam bo prav gotovo dal zagon za uspešno sezono ter zagotovil varne in prijetne vožnje».

 

Ključe novega Citroëna C3 pa je prejela tudi  Anamariji Lampič. Ključe ostalih vozil je prevzel predsednik panoge za tek na smučeh pri Smučarski zvezi Slovenije, Roman Beznik ter povzel z besedami: »Veseli smo partnerstva s Citroënom, ki že stoletje stremi k inovativnim in udobnim oblikam mobilnosti. Hvaležni smo Avtohiši Kranj za posluh in pomoč pri doseganju vrhunskih rezultatov slovenskih smučarskih tekačev.«

iatlon2
Slovenska reprezentanca v teku na smučeh vsako sezono z avtomobili prevozi Evropo po dolgem in počez. Zato je pomembno, da se v vozilih počutijo udobno in varno. To je zagotovo prednost Citroëna. Anamarija Lampič, dobitnica srebrne medalje z zadnjega Svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju in nosilka bronaste medalje v skupnem seštevku sprinta v pretekli sezoni, bo tudi v prihajajoči sezoni naš glavni adut za uspehe, katerih del je postala tudi blagovna znamka Citroën.

 »Pri Citroënu se dobro zavedamo, da je potrebno podpreti vrhunske slovenske športnike. Blagovna znamka je vedno izstopala zaradi svoje sposobnosti, da se spopade in osvoji drzne športne izzive. Zmage in športni uspehi so del našega DNK-ja. Ponosni smo, da z vozili Citroën dodajamo košček v mozaiku na poti do vrhunskih športnih dosežkov naših smučarjev tekačev.« je strnil Garin Luka, direktor Avtohiše Kranj.

Srečno in varno vožno vsem skupaj ter obilo vrhunskih rezultatov želi smučarjem tekačem Citroën !

Top