PREUSMERITEV SEKUND

Citroën je mobilni partner biatloncev

Smučarska zveza Slovenije in znamka Citroën z Avtohišo Kranj sta združila moči pri zagotavljanju vrhunskih mobilnih pogojev za slovenske biatlonce in podpisali sponzorsko pogodbo, v okviru katere bo blagovna znamka Citroën dve leti zagotavljala mobilnost reprezentance.

Smučarska zveza Slovenije – panoga biatlon je s Citroën Avtohišo Kranj podpisala sponzorsko pogodbo in bo letos prevzela deset sponzorskih vozil. Slovenski biatlonci se bodo tako v naslednjih dveh sezonah vozili s Citroëni. S tem bo reprezentanci omogočena mobilnost in še boljši pogoji za delo.
Citroën in SLOSKI stremita za istimi vrednotami inovativnosti in drznosti, zato je povsem samoumevno, da sta se znašla na skupni poti, ki se idealno ujema z genetskim zapisom znamke Citroën, ki si že od leta 1919 prizadeva omogočiti dostop do mobilnosti čisto vsem ljudem.
 bitalon_puh

Foto: Siol.net / Bojan Puhek

 


Janez Ožbolt, vodja panoge biatlon, se je ob tej priložnosti prisrčno zahvalil za izkazano podporo in poudaril, da jim bo novi mobilni partner Citroën Avtohiša Kranj prav gotovo dal zagon za uspešno sezono ter zagotovil varno in prijetno vožnjo.

 

Predajo vozil je z besedami pospremil Luka Garin, direktor Citroën Avtohiše Kranj: «Izjemno veseli smo, da smo del najpomembnejše nacionalne panožne športne zveze in edine organizacije s področja smučanja, včlanjene v Olimpijski komite Slovenije. To ni naša edina športna povezava, saj naše podjetje podpira tudi smučarje tekače. Menim, da bodo naša vozila biatloncem odlično služila. Z vsemi pomočniki za vožnjo, prostornostjo vozil in pravimi lastnostmi za prevoz tekmovalcev in opreme, so vozila Citroën res prava izbira. Slovenskim biatloncem želimo veliko uspešnih kilometrov.«

 ozbolt

 

Janez Ožbolt, vodja panoge biatlon, se je ob tej priložnosti prisrčno zahvalil za izkazano podporo: «Ponosi smo, da bo Citroën dve leti naš mobilni partner, vsekakor pa si želimo in verjamemo, da je to začetek dolgoročnega uspešnega sodelovanja. Taka podpora je neprecenljiva, kajti vrhunski biatlon brez dobrih in udobnih vozil enostavno ni možen. Biatloncem je tako zagotovljena osnovna potreba po mobilnosti in hkrati varnosti. Sodelovanje smo začeli v sezoni, ko imamo domače svetovno prvenstvo v biatlonu na Pokljuki, ki je za slovenske biatlonce poseben izziv. Ponuja nam možnost predstaviti se javnosti v dobri luči z dobrimi rezultati, hkrati pa promovirati vse naše partnerje. Naš novi mobilni partner Citroën Avtohiša Kranj nam bo prav gotovo dal zagon za uspešno sezono ter zagotovil varne in prijetne vožnje».

 

Slovenski biatlonski reprezentanci želimo zanesljivo in udobno vožnjo ter zagon na poti do vrhunskih rezultatov!

 

Top