PREUSMERITEV SEKUND

Citroën je mobilni partner smučarskih tekačev

Foto zgoraj: Siol.net / Bojan Puhek

Smučarska zveza Slovenije in znamka Citroën z Avtohišo Kranj sta združili moči pri zagotavljanju vrhunskih mobilnih pogojev za slovenske smučarske tekače in podpisali sponzorsko pogodbo, v okviru katere bo blagovna znamka Citroën dve leti zagotavlja mobilnost reprezentance.

Smučarska zveza Slovenije – panoga tek na smučeh je s Citroën Avtohišo Kranj podpisala sponzorsko pogodbo, s katero bo reprezentanci v naslednjih dveh sezonah omogočena zanesljiva mobilnost ter še boljši pogoji za delo in doseganje vrhunskih rezultatov.

 

Znamka Citroën in SLOSKI stremita k inovativnosti in drznosti, zato je povsem samoumevno, da sta se znašla na skupni poti, ki se idealno ujema z genetskim zapisom znamke Citroën – ta si že od leta 1919 prizadeva omogočiti dostop do mobilnosti čisto vsem ljudem.

 

Luka Garin, direktor Citroën Avtohiše Kranj je dolgoročno sodelovanje strnil: »Pri Citroënu se dobro zavedamo, da je potrebno podpreti vrhunske slovenske športnike. Blagovna znamka je vedno izstopala zaradi svoje sposobnosti, da se spopade in osvoji drzne športne izzive. Zmage in športni uspehi so del našega DNK-ja. Ponosni smo, da z vozili Citroën dodajamo košček v mozaiku na poti do vrhunskih športnih dosežkov naših smučarjev tekačev.« 

 

Slovenska reprezentanca v teku na smučeh namreč vsako sezono z avtomobili prevozi Evropo po dolgem in počez. Zato je pomembno, da so njihove poti varne in udobne. To je zagotovo prednost vozil Citroën.

 

Predsednik panoge za tek na smučeh pri Smučarski zvezi Slovenije, Roman Beznik je predajo ključev povzel z besedami: »Veseli smo partnerstva s Citroënom, ki že stoletje stremi k inovativnim in udobnim oblikam mobilnosti. Hvaležni smo Avtohiši Kranj za posluh in pomoč pri doseganju vrhunskih rezultatov slovenskih smučarskih tekačev.«

 

Simpatična Anamarija Lampič, dobitnica srebrne medalje z zadnjega Svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju in nosilka bronaste medalje v skupnem seštevku sprinta v pretekli sezoni, tudi v prihajajoči sezoni ostaja naš glavni adut za uspehe in bo izven tekaških krog dodatne kilometre nabirala za volanom novega Citroëna C3. 

 

 anamarijalampic

Foto: Siol.net / Bojan Puhek

 

 

Košček v mozaiku njenih vrhunskih uspehov s ponosom sedaj dodaja tudi znamka Citroën skupaj z Avtohišo Kranj.

 


Slovenskim reprezentantom v smučarskih tekih želimo visoke hitrosti na tekaških progah, na cesti pa varno in udobno vožnjo!

 

Top