PREUSMERITEV SEKUND

NOVI C4 CACTUS UDOBNOST S KARATKERJEM

Citroën predstavlja javnosti novo vozilo C4 Cactus, svojo najnovejšo kompaktno petvratno limuzino.

S to korenito spremembo bo C4 Cactus prevzel zapovedi svojega avtomobilskega segmenta z vidika tehnologij in motorjev, hkrati pa bo zaradi svojih edinstvenih značajskih potez in udobja še vedno močno odstopal od tekmecev. Njegov dizajn bo ohranil drzne in moderne poteze, postal pa bo še bolj prestižen. Notranjost novega vozila C4 Cactus se od drugih razlikuje po udobju, saj potnike obdaja kot zapredek ličinke. Novi C4 Cactus, katerega zasnova je temeljila na programu Citroën Advanced Comfort®, bo v Evropo vpeljal vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi dročniki (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC), ki dajejo širši javnosti dostop do učinka leteče preproge, in premierno na svetu predstavlja sedeže Advanced Comfort. Novi C4 Cactus, ki se ponaša z edinstvenim dizajnom, je ultra udobna petvratna limuzina, ki bo v prvem četrtletju 2018 povzročila velik preobrat na trgu.

 

 

Po lansiranju vozila C3 leta 2016 in ofenzivi športnih terenskih vozil leta 2017 z modeloma C3 Aircross in C5 Aircross bo Citroën zdaj naredil še en korak pri udejanjanju svoje produktne ofenzive, pri čemer ne neha presenečati, saj nam v svoji ponudbi predstavlja novo kompaktno petvratno limuzino, to je novi C4 Cactus. Slednji bo v segment petvratnih limuzin vnesel veter svežine z združitvijo edinstvenih značajskih potez vozila C4 Cactus in udobja modela C4, po katerem se drugi zgledujejo. Opremljen bo z dvanajstimi tehnologijami za pomoč pri vožnji, s tremi tehnologijami za vzpostavitev povezave, z motorji z največ 130 konjskimi močmi in z razkošno stilsko zasnovo, s čimer bo postal tudi bolj prestižen, saj bo izpolnil neobhodne zahteve svojega avtomobilskega segmenta.

Novi C4 Cactus, ki se ponaša z modernim in prepoznavnim dizajnom, ponuja potnikom še nikoli doživete izkušnje v vožnji z vidika dobrega počutja. Citroën je navdih za to črpal iz svoje tehnološke dediščine s področja hidravličnega vzmetenja. Prenovljena tehnologija bo postala dostopna najširšemu krogu kupcev. Tako bo novi C4 Cactus kot prvi v Evropi uvedel vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi dročniki™ (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC) in premierno na svetu sedeže Advanced Comfort, ki ponujajo tako raven udobja pri sedenju in vožnji, kakršne doslej še ni bilo. Novi C4 Cactus bo v segment kompaktnih petvratnih limuzin vnesel veter svežine in izvirnosti.

c4c f3 2

 

 

PETVRATNA LIMUZINA Z EDINSTVENIM ZNAČAJEM: DRZEN DIZAJN


Novi C4 Cactus spontano izraža svojo drugačnost prek širokega in izraznega prednjega dela s prenovljenimi potezami, oblikovno prenovljenih bočnih stranic in razkošnega zadnjega dela z izčiščenimi linijami, v katerega so vgrajene nove LED luči s 3D učinkom. S svojimi uravnovešenimi razmerji in zapolnjenimi površinami na svež način spreobrača precej neomajne zapovedi segmenta kompaktnih petvratnih limuzin ter ponuja izčiščeno in monolitno obliko karoserije. Kratki previsi in medosna razdalja, ki meri 2,60 metra, so zagotovilo za kompaktne dimenzije, s katerimi vozilo ostaja okretno in enostavno vodljivo, hkrati pa ponuja kakovost bivanja, ki se za ta segment spodobi. Na vozilu so izpostavljeni grafični elementi, značilni za znamko Citroën, ki poudarjajo tekoče linije karoserije, kot so na primer zaščite Airbump® na spodnjem delu vrat, neprekinjena steklena površina in lebdeča streha pa tudi dvonivojski prednji del in svetlobni podpis z učinkom 3D oziroma širok svetlobni podpis na diode LED z učinkom 3D na zadnjem delu. Ponuja 31 kombinacij za individualizacijo zunanjosti z devetimi barvami karoserije in štirimi barvnimi paketi, ki vsebujejo elegantne barvite dodatke, s katerimi si lahko kupci sestavijo vozilo po lastni podobi. V notranjosti pa funkcionalen, izčiščen in odprt potniški prostor že na prvi pogled namiguje na umirjenost. Na voljo je nič manj kot pet razkošnih in prepoznavnih notranjih ambientov, ki ponujajo obilo svetlobe, mehak otip in eleganco.

 

 

 

ULTRA UDOBNA PETVRATNA LIMUZINA: NOVA DIMENZIJA ZA VSE

 


Novi C4 Cactus odpira vrata v novo dimenzijo udobja v avtomobilu. Novi C4 Cactus, ki izkorišča prednosti vseh komponent programa Citroën Advanced Comfort®, bo na evropskem trgu prvič uvedel napredne tehnologije za moderno in vsesplošno udobje. Ponuja namreč nadstandardno udobje v vožnji z vzmetenjem s progresivnimi hidravličnimi dročniki™ (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC), ki bo zanj na voljo premierno v Evropi in ki blaži nepravilnosti na cestišču ter med vožnjo daje občutek lebdenja na "leteči preprogi". Premierno na svetu bo opremljen tudi z novimi sedeži Advanced Comfort, ki nudijo udobno sedenje in prvorazredno udobje telesa. Novi C4 Cactus bo poleg tega izvedel tudi pravi generacijski preskok z vidika zvočne izolacije in opreme za vsakodnevno rabo. Svojim potnikom nudi enostavno in sproščeno vožnjo zahvaljujoč dvanajstim sistemom za pomoč pri vožnji in trem tehnologijam za vzpostavitev povezave. Njegovi zmogljivi in učinkoviti motorji nam poleg tega zagotavljajo vrhunsko vozno udobje in brezskrben občutek za volanom novega vozila C4 Cactus.

 

 

 

 

 

Top