PREUSMERITEV SEKUND

NOVI DS 3 IN NOVI DS 3 CABRIO: VSE BOLJ ELEGANTNI, POVEZANI IN ZMOGLJIVI IKONI!

Prava zgodba o uspehu, novi DS 3 in novi DS 3 Cabrio sta ponovno potrdila svojo pripadnost znamki. Skupaj z njima je družina DS zdaj popolna. Prefinjena, tehnološko dovršena in zmogljiva Parižana elegantnega videza privlačita kupce, ki stremijo za izraznostjo, individualizacijo podobe in dinamičnimi občutki. Živahna modela, ki sta zgled umetnosti bivanja v urbanem okolju in izven njega.

Od lansiranja vozila DS 3 v letu 2010 do danes je šarmu tega elegantnega in povezljivega Parižana podleglo že 390.000 kupcev. Od Pariza do Tokia, od Londona do Buenos Airesa, …. DS 3 je zahvaljujoč močni osebnosti, edinstvenem stilu, užitkom v vožnji in sodobni opremi postal že prava ikona. Kot različica kabriolet ali limuzina svojim kupcem ponuja najboljšo kombinacijo udobja in dinamičnosti, odvisno od njihovih zahtev. Na krilih tega uspeha sta nova DS 3 in DS 3 Cabrio, ki si ju lahko ogledamo pod piramido pariškega muzeja Louvre, zdaj postala še bolj privlačna z novostmi na področju dizajna (nov prednji del, nove ponudbe za individualizacijo podobe) in še več funkcijami (komunikacijske povezave, pomoč pri vožnji). Da se lahko to vsestransko uporabno urbano vozilo znamke DS dobro znajde tako v mestu kot tudi izven njega, sta zanj od nedavnega na voljo menjalnik zadnje generacije EAT6 v kombinaciji z motorjem PureTech 110 in trivaljni turbo motor PureTech 130. Za piko na i pa bosta nova DS 3 in DS 3 Cabrio na voljo tudi v izvedenki PERFORMANCE z 208 konjskimi močmi pod pokrovom motornega prostora.

"Prava ikona", "Nekaj edinstvenega", "DS 3 je spreobrnil avtomobilske zapovedi", "Vozilo, ki je zaznamovalo svoj čas" ... to so izjave kupcev, ko pripovedujejo o svojem DS 3. Ti ponosni vozniki so presrečni, da jim je uspelo najti vozilo, ki je hkrati edinstveno in predstavlja njihovo podobo oziroma vozilo, ki vzbuja poželenje in poskrbi, da je vsak dan posebej čaroben. To so občutile tudi ekipe znamke DS. Oblikovna prenova takega vozila jim ni bila zgolj izziv temveč tudi v užitek. Recept: izkoristiti vse tisto, kar je privedlo do uspeha vozila DS 3 - individualizacija podobe, stil in dinamičnost - in to nadgraditi s tehnologijami in opremo, ki gredo v korak s časom (učinkoviti motorji, povezljivi zaslon na dotik …). Pri tem pa ne gre pozabiti na strast in skrb za podrobnosti, ki vsakodnevno dajeta zagon stilistom, tehnikom, inženirjem, … znamke DS.

Top