PREUSMERITEV SEKUND

Salon C_42 gostil tekmovalce dirke Tour de France!

Dan po zadnji etapi 102. izdaje dirke Tour de France so se tekmovalci ekipe TINKOFF-SAXO odzvali povabilu salona C_42 in se udeležili fotografiranja z drznim CITROËNOM C4 Cactus.


Po skoraj enem mesecu tekmovanj po nevarnem terenu, neprizanesljivih vremenskih razmer (pasja vročina, veter, dež ...) in nič manj kot 3.360 prevoženih kilometrih so bili čisto vsi tekmovalci ekipe TINKOFF-SAXO včerajšnji slavnostni gostje salona C_42.

Tekmovalci so se spočiti, sproščeni in v zelo dobri formi povsem vživeli v fotografiranje in se nato predali še intenzivnim užitkom med spuščanjem po gromozanskem toboganu "Twist Inside CITROËN".

To priložnost je CITROËN izkoristil za počastitev očarljivega CITROËNA C4 Cactus, ki odseva vrednote kolesarstva: drznost, zahtevnost in optimizem.

Ljubitelji pobegov, vzponov in spustov so imeli priložnost tekmovalce spoznati v nekoliko bolj prazničnem vzdušju:

Slovak, Peter Sagan, ki je na dirki Tour de France ljubljenec medijev in že četrtič zapored dobitnik zelene majice, se je v salonu C_42 prepustil užitkom in poskrbel za zabavo obiskovalcev. Kot pravi zabavljač, je okoli vozila izvedel številne akrobacije, potem pa še večkrat preizkusil gromozanski tobogan, o katerem je prvak povedal: "Zelo zabavna in razburljiva izkušnja!".

Italijan, Ivan Basso pa je bil izjemno navdušen nad dizajnom CITROËNA C4 Cactus: "CITROËN je futuristična znamka, ki zre v prihodnost. Hkrati pa ostaja uporabniku prijazna znamka avtomobilov, ki so primerni za celotno družino in poleg tega še povsem enostavni za vožnjo."

Top