PREUSMERITEV SEKUND
80x80_Picto_Serenité_Scan_MyC.jpg

Bolj brezskrbno!

S skeniranjem sestavnih delov, ki vas zanimajo, boste z enim samim klikom prišli do informacij, ki jih potrebujete ... In samo do teh informacij. Ne bo vam treba izgubljati časa z iskanjem prave strani v knjižici ali s pregledovanjem kazala, ki ga pogosto ponudi tudi Scan MyCitroën.

80x80_Picto_Facilite_Scan_MyC.jpg

Bolj enostavno!

Krmarjenje po aplikaciji je zelo intuitivno. Aplikacija si shrani vaša pretekla skeniranja in vam jih ponudi. Na voljo vam je tudi neposredna bližnjica do kontrolnih lučk (dolge luči, smerni kazalci, meglenke itd.), da boste lahko v hipu razvozlali njihov pomen na instrumentni plošči!

S fotoaparatom telefona pokažite in izberite del vozila, o katerem želite izvedeti kaj več. Aplikacija bo samodejno prepoznala izbran element: vse elemente vozila, ki so omenjeni v originalnih navodilih za uporabo je mogoče poskenirati z aplikacijo Scan MyCitroën.

 

 

750x423_Scanner_LinkMyCitroen.jpg
750x423_Documentation_LinkMyCitroen.jpg

Če ne želite uporabiti funkcije "Poskeniraj", lahko informacije iščete tudi ročno v ilustriranem kazalu, ki vam nudi hiter dostop do želene vsebine.

Neposredna bližnjica do kontrolnih lučk vašega CITROËNA je dostopna v meniju aplikacije Scan MyCitroën. Ta rubrika vsebuje sliko kontrolne lučke, njen opis in kjer je to potrebno, še nasvete o ravnanju, ko se določena lučka prižge.

750x423_TemoinsLumineux_LinkMyCitroen.jpg
Top